Şimdi Ara

[b]*****İNGİLTERE' YE GİTMEDE SON ŞANS*****[/b] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

Donanım üzerine okuyorum maalesef yazılım bölümü açılmadı okulda

Bunun dışında Frontpage - Photo shop - bilgim var ayrıca şuanda Flash öğreniyorum bunların ne kadar düzeyde olması gerek ?

düzey öneli değil sadece meraktan sordum hiç bilmesende olur. Programlama olarakta pascala başla bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tinerco

quote:

Bunun dışında Frontpage - Photo shop - bilgim var ayrıca şuanda Flash öğreniyorum bunların ne kadar düzeyde olması gerek ?

düzey öneli değil sadece meraktan sordum hiç bilmesende olur. Programlama olarakta pascala başla bence.

Pascal bilmek şartmı ? ayrıca daha neler gerekiyor seçilmem için yada seçilme şansım olması için
  • usta biri bana şu pascal programının önemini anlatsın.Biliyorum ama nerde kullanılır,neden kullanılır bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Pascal bilmek şartmı ? ayrıca daha neler gerekiyor seçilmem için yada seçilme şansım olması için

HAYIR ŞART FİLAN DEĞİL İNGİLZİCE HARİCTE PEK BİŞEY GEREKMİYOR AMA BU SENİN BİRŞEY ÖĞRENMEMEN GEREKTİĞİ ANLAMINA GELMİYOR. HEM BÖLÜMÜN İTİBARİYLEDE BUNU ÖĞRENSEN İYİ OLRU YAVAŞ YAVAŞ PROGRAMLAMAYA ADIMLARINI AT BEN YARDIMCI OLURUM TAKILDIGIN YERLERDE.

BENİM BİLDİĞİM BU BİLGİLERİ BİL AMA TABİ BUNLAR EN AZ 10 SENENİN BİRİKİMİ KOLAY DEĞİL :

5 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİRSEM;

+ FRONTPAGE(5), DREAMWEAVER(5)

+ ASP(5), JSCRİPT(5), PHP(4), HTML(5)

+ MATLAB(5), DELPHİ(4), VİSUAL BASİC(5), C/C++(5), C#(3), JAVA(3), ASSEMBLY(4), PIC(5)

+ PHOTOSHOP(2), FREEHAND(2)

+ SQL(5) ve diğerleri.

+NETWORK BİLGİSİ(5)

+ Office(5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinerco -- 4 Mayıs 2008; 20:25:23 >

• Diğer gençlerin tersine neden bende yurtdıışna gitme hayali yok bilmiyorum.. canım çekmiyo resmen durum bu... anca birileri dürtücek yada bi fırsat çıkıcak anca öyle....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohican

usta biri bana şu pascal programının önemini anlatsın.Biliyorum ama nerde kullanılır,neden kullanılır bilmiyorum.

ÖNEMİ ASLINDA ALGORİTMA MANTIGINI ÇÖZMEKTEN İBARETTİR. ŞUANDA PASCALLLA YAPILAN PROGRAM KULLANILAN PROGRAM YOKTUR. OLANAKLARI KISITLIDIR ANCAK EN İYİ ALGORİTMAYI ANLIYABİLCEĞİN PROGRAMLAMA DİLİDİR. ORTA DÜZEYE ULAŞTIKTAN SONRA C YE GECİLMESİNİ ÖNERİYORUM AMA KEDİ OLMADAN FARE TUTMAYA SAKIN KALKIŞMAYIN.
  • Merhaba,
    Benim yaşım 18 lise son sınıf öğrencisiyim.Bu sene öss ye gireceğim.Başaramazsam aklımda yurt dışı var.Kanada ya da bir avrupa ülkesi.Şimdi benim not ortalamam 4 - 4.20 gibi birşey.İngilizce fena değil ama toefl için yeterli değil.Sanırım bi 550 almak gerekiyor.Geçen yaz vancouver a gittim.3 ay kaldım.Kulak bayağı gelişti.Ama oturup gramer çalışmam lazım.Aslında yurt dışında okumak istediğm bölüm senin ki gibi.Yani bilgisayar mühendisliği, yazılım, tasarım gibi şeylere ilgim var.Ama hiç bir zaman oturup bunlara kafa yormadım.Vaktim olmadı.Biraz photoshopla uğraşmıştım ama hobiden öteye gitmedi.Birde diş hekimliği gibi bir bölüm yurtdışında okunabilir mi?
    Dediğim gibi aklımda Kanada'da var.Ama İngiltere hakkında pek bi bilgim yok.Bana bölümlerle ilgili ne önerirsin?Ve ingiltere hakkında biraz bilgilendirisen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

CEVAP :

ÖNCELİKLE İNGİLTERE HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİMİ SÖYLİYEYİM ÇÜNKÜ KANADA HAKKINDA BİLGİM YOK. İNGİLZCE BENCE GRAMERDEN ÇOK SPEAKİNG ÖNEMLİDİR. BENİM ANABİLİM DALIM GÜVENLİK UZMANIYIM BEN EVVELA BİLGİSAYARDAN SONRA ANABİLİM DALINI BELİRLE MESELA BEN TASARIM İYİ BİLMEM SADECE DERSLERİNİ GÖRDÜM. DİŞ HEKİMLİĞİ OKUYABİLİRİSN.

• Arkadaşlar ingilizce bilginizle ilgili kendinizi tanıtan yazı yazabilirmisiniz enaz 10 cümle olsun çevirici programlar kulanmayın ve sözlüğe bile bakmayın çünkü önemi olan şimdiki haliniz. Ona göre burslu götürebilirim ingiltereye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinerco -- 4 Mayıs 2008; 14:32:49 >
  • quote:

Arkadaşlar ingilizce bilginizle ilgili kendinizi tanıtan yazı yazabilirmisiniz enaz 10 cümle olsun çevirici programlar kulanmayın ve sözlüğe bile bakmayın çünkü önemi olan şimdiki haliniz. Ona göre burslu götürebilirim ingiltereye.

? ? ?
  • Anlaşıldı o ingilizcem iyi diyenler nerede?
  • tinerco tecrübeni ve bilgini paylaştığın için herkes adına teşekkür ederim.

Ben ingilizce eğitim veren bir üniversitenin yazılımla ilgili bir bölümünden mezunum.
    Şu anda bir kamu kuruluşunda programcı olarak çalışıyorum. 2000 ytl gibi bir maaş alıyorum. .Net i iyi seviyede biliyorum diyebilirim.

Yurtdışında bir yandan yüksek lisans yaparken bir yandan da yazılımla ilgili part-time bir iş bulabilir miyim? Bu işten kazanacağım para ile geçinebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abars

tinerco tecrübeni ve bilgini paylaştığın için herkes adına teşekkür ederim.

Ben ingilizce eğitim veren bir üniversitenin yazılımla ilgili bir bölümünden mezunum.
    Şu anda bir kamu kuruluşunda programcı olarak çalışıyorum. 2000 ytl gibi bir maaş alıyorum. .Net i iyi seviyede biliyorum diyebilirim.

Yurtdışında bir yandan yüksek lisans yaparken bir yandan da yazılımla ilgili part-time bir iş bulabilir miyim? Bu işten kazanacağım para ile geçinebilir miyim?

Yüksek lisans yaparken evet çalışabilirsin ve gidelerini karşılar ama asıl dolgun maaşlar mezun olunc abaşlar aylık 10 milyardan az olmaz bunu emin ol bildiğn bilgileri yukarıda benim kendimi ifade ettiğim şekilde ifade edebilirmsin yardımım dokuabilir yurdışı hakkında

• tinerco benim ortalamam çok zayıf. Derslerimde kötü. İngilizcem de sadece dinlemeye yönelik. Sence benden ne olur ?

Senin dediğin ortalamanın altında olanların yurtdışında okuma imkanı yokmu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trio

tinerco benim ortalamam çok zayıf. Derslerimde kötü. İngilizcem de sadece dinlemeye yönelik. Sence benden ne olur ?

Senin dediğin ortalamanın altında olanların yurtdışında okuma imkanı yokmu acaba ?

imkansız gibi birşey hadi artık dersler geçmiş ama bence yabancı dilini geliştir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: abars

tinerco tecrübeni ve bilgini paylaştığın için herkes adına teşekkür ederim.

Yüksek lisans yaparken evet çalışabilirsin ve gidelerini karşılar ama asıl dolgun maaşlar mezun olunc abaşlar aylık 10 milyardan az olmaz bunu emin ol bildiğn bilgileri yukarıda benim kendimi ifade ettiğim şekilde ifade edebilirmsin yardımım dokuabilir yurdışı hakkında

????????

• quote:

quote:

benim yaş 17
    Lise 3 teyim
    Bilişim teknolojileri okuyorum
    İngilizcem fena sayılmaz kendi derdimi rahatlıkla anlatabilirim (gerekirse kursunada gidebilirim)
    başka ne lazım ? üniversite eğitimini yurt dışı için düşünüyorum 1senem daha var daha sonra 2010 yılında yurtdışı düşünüyorum

Bende gitmeden önce elektrik bölümü okuyordum sonra mezun oldum. İngilizce çin kursa gitmene hiç gerek yok kendini anlatabiliyorsan sorun olmaz. GEREKİRSE MSN ALIŞ VERİŞİ YAPARAK BEN SENİ TEST EDEBİLİRİM MSN' DEN. zaten orada kurslar için sınava alınıyorsun seeviyene göre sınıfa gidiyorsun. Bu arada herhalde Bilişim teknolojileri üzerine okumak istiyorsun. Bilgilerini yoklıyım:

1 - hangi programlama dilerini ne kadar derecede biliyorsun?

2 - web tasarım, programlama konusunda hangi alanlarda ne kadar bilgiye sahipsin?

3 - tasarım konusunda hangileri bilgilere ne kadar sahipsin?

4 - donanım açsıından hangi bilgiliere nne, kadar sahipsin?

2. Yıllık Bilgisayar Bölümden Mezunum
    İş ingilizcesi yüksek Seviyede ama Normal Konuşmada Zorluk Çekiyorum .: )

1. Delphi ; ; Vb ; Pascal ;C#.net Başlangıç ; Temel Düzeyde Assembly , Oracle da Program Yazabiliyorum

2. Web Tasarım html ,Asp , Asp.net bilgim var Temel Düzeyde ;

3. Tasarımı Sevemedim

4. Donanımda Baş Edemeceyeğim Sorun Yoktur. Network Kurulum Destek

+ MCSE ; CCNA Yeterli Sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 4 Mayıs 2008; 15:51:34 >

• Aranızdan pm ile ulaştıgım bir arkadaşınız ingilteedeki bursu almaya üye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

quote:

quote:

benim yaş 17
    Lise 3 teyim
    Bilişim teknolojileri okuyorum
    İngilizcem fena sayılmaz kendi derdimi rahatlıkla anlatabilirim (gerekirse kursunada gidebilirim)
    başka ne lazım ? üniversite eğitimini yurt dışı için düşünüyorum 1senem daha var daha sonra 2010 yılında yurtdışı düşünüyorum

Bende gitmeden önce elektrik bölümü okuyordum sonra mezun oldum. İngilizce çin kursa gitmene hiç gerek yok kendini anlatabiliyorsan sorun olmaz. GEREKİRSE MSN ALIŞ VERİŞİ YAPARAK BEN SENİ TEST EDEBİLİRİM MSN' DEN. zaten orada kurslar için sınava alınıyorsun seeviyene göre sınıfa gidiyorsun. Bu arada herhalde Bilişim teknolojileri üzerine okumak istiyorsun. Bilgilerini yoklıyım:

1 - hangi programlama dilerini ne kadar derecede biliyorsun?

2 - web tasarım, programlama konusunda hangi alanlarda ne kadar bilgiye sahipsin?

3 - tasarım konusunda hangileri bilgilere ne kadar sahipsin?

4 - donanım açsıından hangi bilgiliere nne, kadar sahipsin?

2. Yıllık Bilgisayar Bölümden Mezunum
    İş ingilizcesi yüksek Seviyede ama Normal Konuşmada Zorluk Çekiyorum .: )

1. Delphi ; ; Vb ; Pascal ;C#.net Başlangıç ; Temel Düzeyde Assembly , Oracle da Program Yazabiliyorum

2. Web Tasarım html ,Asp , Asp.net bilgim var Temel Düzeyde ;

3. Tasarımı Sevemedim

4. Donanımda Baş Edemeceyeğim Sorun Yoktur. Network Kurulum Destek

+ MCSE ; CCNA Yeterli Sanırım

Assembly diliyle basit bir anti-virüs yazabilirmisin? yANİ YETİYORMU ASSEMBL BİLGİN. diğer görsel pro. dilleriyle yaptıgın yada yapabilceğin bi proje söylermisin. Mcse belgen varsa işte o iyi ama gerisi hep temel düzey pek işe yaramaz tekrar eğitim almanı gerektirebilir. sorularımı mutlaka yanıtla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Noksgelvs

Orada çalışarak para kazanabilirmiyiz?

yaş = 17
    Sınıf= Lise 3
    fen-mat
    Ing Çok iyi , konuşma + gramer. Toefl direk geçerim
    Üni eğitimi+Yüksek lisans + Doktora
    Bilgisayar+Metalürji+Genetik+Nanoteknoloji Alanlarından biri.

hemde fazlasıyla kazanbilrisn özellikleriniz çok güzel her türlü sorularınız yanıtlanacaktır. AYrıca yazdıklarınızdan bir kaçı benimde alanım yardımcı daha fazla olabilirm.

para derken. okurken çalışarak.
  • quote:

Assembly diliyle basit bir anti-virüs yazabilirmisin? yANİ YETİYORMU ASSEMBL BİLGİN. diğer görsel pro. dilleriyle yaptıgın yada yapabilceğin bi proje söylermisin. Mcse belgen varsa işte o iyi ama gerisi hep temel düzey pek işe yaramaz tekrar eğitim almanı gerektirebilir. sorularımı mutlaka yanıtla

Delphi - Oracle İle Bir Hastane Otomasyonu Üzerinde Çalışıyorum.

Anti Virus Şu anki Bilgimle yazamam.
    Assembly İçin Zaten Eğitim Alıcam. 2 Ay Sonra Çalıştığım Yer Göndericek Eğitim İçin
    [Eğer Ayrılmazsan İşten ]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.