Şimdi Ara

[b]*****İNGİLTERE' YE GİTMEDE SON ŞANS*****[/b] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursla gitmek isteyen varsa bana buradan söylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

quote:

Orjinalden alıntı: tinerco

Assembly diliyle basit bir anti-virüs yazabilirmisin? yANİ YETİYORMU ASSEMBL BİLGİN. diğer görsel pro. dilleriyle yaptıgın yada yapabilceğin bi proje söylermisin. Mcse belgen varsa işte o iyi ama gerisi hep temel düzey pek işe yaramaz tekrar eğitim almanı gerektirebilir. sorularımı mutlaka yanıtla

Delphi - Oracle İle Bir Hastane Otomasyonu Üzerinde Çalışıyorum.

Anti Virus Şu anki Bilgimle yazamam.
    Assembly İçin Zaten Eğitim Alıcam. 2 Ay Sonra Çalıştığım Yer Göndericek Eğitim İçin
    [Eğer Ayrılmazsan İşten ]

zaten benimde uzmanlık alanım sayılır ama diğerlerimide yukarıda belirttiğim kadar biliyorum çok ileri düzey ama. Bütün dillerle ileri projelere imza attım.

• Bir soru da benden:

Belçika'da ekonomi okuyorum.Master için İngiltere'ye gitmek istiyorum.İlk olarak gitmek istediğim London School of Economics and Political Science.Diğeride Oxford University.Şimdi merak ettiğim hususlar:

-Master yapmak için belli bir not ortalaması gerekli mi?
    -Toefl'dan kaç puan gerek?
    -Eklemek istediğin diğer şeyler var mı=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 4 Mayıs 2008; 16:24:23 >
  • Ben şu anda ingiltere/londra da üniversite okuyorum.

Tavsiyem gelipte başınızı yakmayınilla yurt dışı istiyorsanız amerikaya gidin!!! Bu memlekete ancak master yapmak için gelinir.
  • Oxford University zaten temei ekonomi üzerine kurulmuş ve İngilterenin büyük ekonomistlerini yetiştirmiştir O üniversitenin ekonomi alanındaki nam-ı diarlıgını kimse alamaz. AMA PARA HUSUSU DİĞER BÜTÜN ÜNİVERİSTELERE GÖRE ÇOK ÇOK DAHA PAHALI VE ÇEVRESİNDEKİ YERLEŞİM ŞARTLARINDAN DOLAYI EKONOMİK AÇIDANDA PAHALI EKONOMİ OKUYORSUN İSTERSEN SANA ANLATMAYAYIM BU İSTATİSTİKLERİ AMA GENEL OLARAK AÇIKLADIM. tOEFL SINAVI BENİM ZAMANIMDA FARKLIDI PUAN SİSTEMİ DEĞİŞTİ HABERDAR DEĞİLİM AMA NETTEN ARAŞTIRABİLİRSİN GİRİŞ İÇİN bİR TANE DAHA SINAVA GİRMEN GEREKİYOR. EKLEMEK İSTEDİĞİ BİRŞEY YOK AMA VURGULAMAK İSTEDİĞİM KONU MALİ AÇIDAN BİRAZ DŞÜŞN İSTERSEN NEWCASTLE TARAFLARINDA DAHA UCUZ OKUYABİLİRSİN AMA TEKNİK BİLİMLER GRUBUNA GİRMEDİĞİNDEN ÜNİVERSİTE MALİYETLERİ DİER BÖLÜMLERE GÖRE UCUZ. AMA KONU OXFORD OLUNCA RAKAMDAN BAHSEDEMİYN ORUM BİLE. ama tavsiyem ekonomi okuyorsan MASTER INI MBA OLARAK YAPMANI TAVSİYE EDERİM GEÇERLİLİKLERİNİ BİLİYORUM ÖZELLİKLE TURİZM EKONOMİSİ ÜZERİNE YAPARSAN İŞSİZ KALMAZSIN ÜSTELİK AŞIRI YKSEK MAAŞ ALIRSIN.

• Meraba.Bu konu gerçekten faydalı olmuş.Benimde sormak istediğim bazı şeyler var.
    Not ortalamam 4.47, İngilizcemin iyi olduğunu düşünüyorum zira cnn, bbc gibi kanallarda konuşulanları rahat bi şekilde anlıyorum ama yakın zamanda İngilizcemi test edebileceğim bi sınava girmedim.Sormak istediğim sorular.
    1-Masrafşar yaklaşık 30000 pound olur demişsiniz ve çalışarak masraflarını karşılayabilirsiniz demişsiniz.Acaba çalışarak masrafların hepsini karşılamamız mümkünmü?
    2-İngilterede bi okula kabul edilmek için dil ve not ortalaması haricinde ne gibi özellikler gerekiyo veya ne gibi sınavlara girmek zorundayız?
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

Ben şu anda ingiltere/londra da üniversite okuyorum.

Tavsiyem gelipte başınızı yakmayınilla yurt dışı istiyorsanız amerikaya gidin!!! Bu memlekete ancak master yapmak için gelinir.

KATILMIYORUM. AMERİKAYADA GİTTİM AMA YUKARIDADA BELİRTTİĞİM GİBİ GERÇEK EĞİTİM İSTİYORSA Bİ KİŞİİK İNGİLTERE TAM YERİ
  • quote:

quote:

KATILMIYORUM. AMERİKAYADA GİTTİM AMA YUKARIDADA BELİRTTİĞİM GİBİ GERÇEK EĞİTİM İSTİYORSA Bİ KİŞİİK İNGİLTERE TAM YERİ

hocam kaç sene okudum yaşadım diyorsun..Yorucu değilmi burası? insanı canından bezdiriyor..? ingilizlerin soğuk kanlılığıda bir ayrı zaten...

• Hocam meraba benim de sorularım var cevaplarsan sevinirim

sınıf:lise 3
    bölüm:sözel

ben de gidicem ama okumaya falan deil abi gitsem benzinci de falan iş verirler mi bana pompacılık falan:D okula vereceğim parayıda cebime koyup gitsem ne yapabilirim.İngilizcem çok az bi de what is your name my name is tolga o kadar:D bir de orada sağlam bi hatun bulup evlenebilir miyim ne dersin? son sorum bu ingiliz hatunları için çok ince tenleri var şarap içse boğazından geçerken kırmızılığı görüyosun diyolar doğru mudur? cevap bekliyorum teşekkürler şimdiden:D
  • quote:

quote:

quote:

hocam kaç sene okudum yaşadım diyorsun..Yorucu değilmi burası? insanı canından bezdiriyor..? ingilizlerin soğuk kanlılığıda bir ayrı zaten...

Ben bunu senin alışamana bağlıyorum çünkü ben evlendimde ama bana çok zevkli geliyor sen daha çaylak diye adlandırdıklarımızdansın bu arada ben 11 senedir ingilteredeyim.

• quote:

Oxford University zaten temei ekonomi üzerine kurulmuş ve İngilterenin büyük ekonomistlerini yetiştirmiştir O üniversitenin ekonomi alanındaki nam-ı diarlıgını kimse alamaz. AMA PARA HUSUSU DİĞER BÜTÜN ÜNİVERİSTELERE GÖRE ÇOK ÇOK DAHA PAHALI VE ÇEVRESİNDEKİ YERLEŞİM ŞARTLARINDAN DOLAYI EKONOMİK AÇIDANDA PAHALI EKONOMİ OKUYORSUN İSTERSEN SANA ANLATMAYAYIM BU İSTATİSTİKLERİ AMA GENEL OLARAK AÇIKLADIM. tOEFL SINAVI BENİM ZAMANIMDA FARKLIDI PUAN SİSTEMİ DEĞİŞTİ HABERDAR DEĞİLİM AMA NETTEN ARAŞTIRABİLİRSİN GİRİŞ İÇİN bİR TANE DAHA SINAVA GİRMEN GEREKİYOR. EKLEMEK İSTEDİĞİ BİRŞEY YOK AMA VURGULAMAK İSTEDİĞİM KONU MALİ AÇIDAN BİRAZ DŞÜŞN İSTERSEN NEWCASTLE TARAFLARINDA DAHA UCUZ OKUYABİLİRSİN AMA TEKNİK BİLİMLER GRUBUNA GİRMEDİĞİNDEN ÜNİVERSİTE MALİYETLERİ DİER BÖLÜMLERE GÖRE UCUZ. AMA KONU OXFORD OLUNCA RAKAMDAN BAHSEDEMİYN ORUM BİLE. ama tavsiyem ekonomi okuyorsan MASTER INI MBA OLARAK YAPMANI TAVSİYE EDERİM GEÇERLİLİKLERİNİ BİLİYORUM ÖZELLİKLE TURİZM EKONOMİSİ ÜZERİNE YAPARSAN İŞSİZ KALMAZSIN ÜSTELİK AŞIRI YKSEK MAAŞ ALIRSIN.

Aşağı yukarı ne kadara ihtiyacım olur?Çünkü ona göre plan yapmam gerekiyor.Eğer karşılayamayacağım bir miktar ise üniversite sonrası bir yerlerde çalışıp para biriktirmem gerekebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Oxford University zaten temei ekonomi üzerine kurulmuş ve İngilterenin büyük ekonomistlerini yetiştirmiştir O üniversitenin ekonomi alanındaki nam-ı diarlıgını kimse alamaz. AMA PARA HUSUSU DİĞER BÜTÜN ÜNİVERİSTELERE GÖRE ÇOK ÇOK DAHA PAHALI VE ÇEVRESİNDEKİ YERLEŞİM ŞARTLARINDAN DOLAYI EKONOMİK AÇIDANDA PAHALI EKONOMİ OKUYORSUN İSTERSEN SANA ANLATMAYAYIM BU İSTATİSTİKLERİ AMA GENEL OLARAK AÇIKLADIM. tOEFL SINAVI BENİM ZAMANIMDA FARKLIDI PUAN SİSTEMİ DEĞİŞTİ HABERDAR DEĞİLİM AMA NETTEN ARAŞTIRABİLİRSİN GİRİŞ İÇİN bİR TANE DAHA SINAVA GİRMEN GEREKİYOR. EKLEMEK İSTEDİĞİ BİRŞEY YOK AMA VURGULAMAK İSTEDİĞİM KONU MALİ AÇIDAN BİRAZ DŞÜŞN İSTERSEN NEWCASTLE TARAFLARINDA DAHA UCUZ OKUYABİLİRSİN AMA TEKNİK BİLİMLER GRUBUNA GİRMEDİĞİNDEN ÜNİVERSİTE MALİYETLERİ DİER BÖLÜMLERE GÖRE UCUZ. AMA KONU OXFORD OLUNCA RAKAMDAN BAHSEDEMİYN ORUM BİLE. ama tavsiyem ekonomi okuyorsan MASTER INI MBA OLARAK YAPMANI TAVSİYE EDERİM GEÇERLİLİKLERİNİ BİLİYORUM ÖZELLİKLE TURİZM EKONOMİSİ ÜZERİNE YAPARSAN İŞSİZ KALMAZSIN ÜSTELİK AŞIRI YKSEK MAAŞ ALIRSIN.

Aşağı yukarı ne kadara ihtiyacım olur?Çünkü ona göre plan yapmam gerekiyor.Eğer karşılayamayacağım bir miktar ise üniversite sonrası bir yerlerde çalışıp para biriktirmem gerekebilir.

tam kestiremiyorum o bölgede yaşamadım ama tahminimc otada 50.000 pound lar konuşabilir. yani 120-145 bin ytl arası değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinerco -- 4 Mayıs 2008; 16:47:01 >

• Ben oxford üni. de okumak istiyorum ama bana 4 yıllık bir program bana ne kadara patlar
    Not ortalamam:3.00 den aşşağı inmiyor
    Sayısal okuyorum
    Lise 2
    Fizik-Uzay ve havacılık- Bilgisayar müh. istiyorum(Bunlar arasından birisi)
  • Niyeti ciddi olanlar pm olarak cvlerini yollasınlar.
  • quote:

Niyeti ciddi olanlar pm olarak cvlerini yollasınlar.

Kardeş ben düz lise bitirdim. Ben gelebilirmiyim? Oraya gelirsem eğitim masraflarımı sizmi karşılayacaksınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkakk15

Ben oxford üni. de okumak istiyorum ama bana 4 yıllık bir program bana ne kadara patlar
    Not ortalamam:3.00 den aşşağı inmiyor
    Sayısal okuyorum
    Lise 2
    Fizik-Uzay ve havacılık- Bilgisayar müh. istiyorum(Bunlar arasından birisi)

Hiç kalkışma desemyeridir söylemiyim korkarsın ve ayatta çalışarak karşılayamazsın. 200 küsür milyar yapar herşe dahil. BENİM OKUDUGUM VE YAKINDA ÖĞRETİM ÜYELİĞİ YAPACAGIM LONDON METROPOLTAN UNİVERİTY İ TAVSİYE DEBİLİRİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

quote:

Niyeti ciddi olanlar pm olarak cvlerini yollasınlar.

Kardeş ben düz lise bitirdim. Ben gelebilirmiyim? Oraya gelirsem eğitim masraflarımı sizmi karşılayacaksınız?

Yok artık..
  • Tek isteğim beni yurtdışına çıkarın. Okul mokul istemiyom.
  • yaw şunu bi cevaplayın hocam çok önemli benim için bu :D
    quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Hocam meraba benim de sorularım var cevaplarsan sevinirim

ben de gidicem ama okumaya falan deil abi gitsem benzinci de falan iş verirler mi bana pompacılık falan:D okula vereceğim parayıda cebime koyup gitsem ne yapabilirim.İngilizcem çok az bi de what is your name my name is tolga o kadar:D bir de orada sağlam bi hatun bulup evlenebilir miyim ne dersin? son sorum bu ingiliz hatunları için çok ince tenleri var şarap içse boğazından geçerken kırmızılığı görüyosun diyolar doğru mudur? cevap bekliyorum teşekkürler şimdiden:D

• quote:

yaw şunu bi cevaplayın hocam çok önemli benim için bu :D
    quote:

Hocam meraba benim de sorularım var cevaplarsan sevinirim

Sende bendensin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.