Şimdi Ara

İngilterede bir adama kameramı nasıl satarım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Fotoğraf Makinamı İngilterede bir adama satacağım 1500 liraya anlaştım üstüne 200 lirada kargo bedelini ödeyecek ... ama sorun şu birbirimize güvenip nasıl iş yapacağız nasıl göndereceğim.. Allah rızası için yardım edin ya..

• Türk mü yabancı mı?
    İlk olarak ödeme yapmasını isteyip, sonra kargoya veririm gibi bir teklifiniz oldu mu?
    İkinci el satış sözleşmesi yapabilirsiniz kendi aranızda.
  • fake alıcıdır ya.

buradan ingiltere' ye kamera mı satılır. gerçek ingiliz ise seni kesinlikle tongaya düşürmeye çalışıyor yani sana tuzak hazırlıyor olmalı. o kadar memleket varken nerden buldun ingilizi

Allah rızası için demişsin. yani karşı tarafa güvenmek, bu satışı yapmanın %50' si dir. ama bile bile bir de yani kusura bakma ama keriz durumuna düşmek var. yani malı alınca sana xXx de çekebilir. bu durumda da kızman doğru olmaz. sineye çekmen en doğru olanı olur. bunu kaldırabileceğine inanıyorsan. paketi yap ve gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 29 Nisan 2019; 8:7:36 >
  • seçenek 1= ürünü sahibinden gibi yerlere koy ve paşa paşa güvence bedeli ödesin (get sistemi)

seçenek 2= ürünü iptal edilebilir bir kargo sistemiyle yolla, yolladıktan sonra iptal et-geri çek, paranı yatırınca tekrar yolla (kargo geri çekilmesi durumunda paranın tamamı yatıyor mu bilmiyorum, bunu araştırıp banada haber verirsen sevinirim)

alın hocam 2 güzel seçenek
  • İyzico hesap al. Adama urun odeme linkini yolla. Ama dikkatli olman lazım. Dolandırıcı olabilir. Kendisini asker olarak tanıttı mı?
  • Dolandırıcıdır büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.