Şimdi Ara

İngiltereye tatile gideceğim ne gerekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngiltereye kız arkadaşımla yaklaşık 3 aylık tatile gideceğim ne lazım ne için ne kadar bütçeye ihtiyacımız var?

• Pek fazla bilgim yok ama sanırım şemsiye ile başlasanız iyi edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde yaklaşık 2000-2500 tl para harcadım londrada.
    Yanınızda güzel bir harita, lyka mobile bir hat ve en önemlisi bir oyster card(toplu taşıma için) gerekli. Zone dışına çıkma metroda çıkamazsın dışarı :) sonra danışmadaki zenci abiler hayırdır ne ayaksın diyip çift yön için 3 paundcuk ödeme alıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandoer -- 23 Mart 2015; 11:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde yaklaşık 2000-2500 tl para harcadım londrada.
    Yanınızda güzel bir harita, lyka mobile bir hat ve en önemlisi bir oyster card(toplu taşıma için) gerekli. Zone dışına çıkma metroda çıkamazsın dışarı :) sonra danışmadaki zenci abiler hayırdır ne ayaksın diyip çift yön için 3 paundcuk ödeme alıyorlar :)

Şaşırmadım harcadığın paraya. İngiltere pahalı ülke olmuş son yıllarda. Geçen aylarda Londra Dünya genelinde liderliğe oturduğu pahalılıkta, şu an Dünya'nın en pahalı kenti Londra. Artan vergiler hayatı pahalılaştırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde yaklaşık 2000-2500 tl para harcadım londrada.

Şaşırmadım harcadığın paraya. İngiltere pahalı ülke olmuş son yıllarda. Geçen aylarda Londra Dünya genelinde liderliğe oturduğu pahalılıkta, şu an Dünya'nın en pahalı kenti Londra. Artan vergiler hayatı pahalılaştırmış.

Hocam gerçekten çok pahalı. Toplu taşıma için haftalik sadece zone 2 ye kadar olan kisim icin 35 paund oyster card yuklemesi yapiyordum:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.