Şimdi Ara

Inkjet mürekkep (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
4
Favori
30.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exelanz

Ar kadaşım ben gg den ink touch marka hp yazıcım için mürekkep aldım ve çok memnunum 1 kg 10 tl den aldım 4 renk aldım hp photosmart c4280 kullanıyorum valla bu fiyata bu kalite mükemmel yanlız galiba benim hatamdı fazla koymuşum mürekkepleri gg den arkadaş bana yardımcı oldu istersen sende bir dene ben çok memnunum siyahı filan çok güzel kuruma dağılma filan yok ve 1 kg 10.00 tl diyince ben inanamadım alıp denedim renklileri fazla koydum renkler karıştı sorunda o zaten işi bilmek yani sonra elimde mürekkepde var arkadaşın kartuşu doldurdum 3 ml koydum renkleri karıştırmadan şu anda mükemmel hepsi güzel yani senin anlıyacağın gg de satılıyor ama istersen sana şişelerin üzerindekik web adresinide vereyimwww.uzmanburom.com ben memnunum kolay gelsin size.

Bilgiler için teşekkür ederim. @.brian. istediği bilgilere ulaşmıştır. Dediğiniz firma ile telefon görüşmesi yaptım. Onlarında açıklaması her ucuz kötü değildir di. Nitekim yazdıklarınıza göre doğruymuş. Kuruma illaki olur yazıcıyı 3-4 ay kullanmazsanız kurur. Ne kadar kaliteli mürekkep olsa bile , orjinalide 6 ayda kuruyor. Kaliteside size göre iyi ise sorun yok. Ambalaj ve fiyatın çok düşük olması beni soğuttu. Caria bu konuda çok iyi. Fiyat uygun şişe kaliteli( bunun üzerinde duruyorum. çünkü mürekkepi uzun süre kullanacağız. Uçma, dökülme, kuruma, bozulma ve ağarma gibi sorunlarını çekmek istemiyorum.Ink touchum şişesi seffaf diye hatırlıyorum. Buda dediğim sebeplere yol açabilir.)bunları beni caria ya çekti en kısa süre içerisinde alacağım deneyimlerimi sizinle paylaşacağım. Teşekkürler.

• şişenin şeffaf olması bence çok daha iyi hiç değilse rengini görebiliyorsun ne aldığını görebiliyorsun tortu bozulma varmı görebiliyorsun satıcısı zaten bunu özellikle şeffaf şişede satıyormuş insanlar görerek alsınlar ve kullansınlar diye sıcak ve güneşli ortamda tutmadıktan sonra birde buzluğa koyup dondurmadıktan sonra yıllarca kullanabilirsin ink touch mürekkeplerin satıcısı özellikle şeffaf şişede sattıklarını söylemişti ama anladığım kadarıyla amaç reklam yapmakmış bilgi almak değil genede ben yardımcı olmak istedim tercih sizin. :))

• quote:

Ar kadaşım ben gg den ink touch marka hp yazıcım için mürekkep aldım ve çok memnunum 1 kg 10 tl den aldım 4 renk aldım hp photosmart c4280 kullanıyorum valla bu fiyata bu kalite mükemmel yanlız galiba benim hatamdı fazla koymuşum mürekkepleri gg den arkadaş bana yardımcı oldu istersen sende bir dene ben çok memnunum siyahı filan çok güzel kuruma dağılma filan yok ve 1 kg 10.00 tl diyince ben inanamadım alıp denedim renklileri fazla koydum renkler karıştı sorunda o zaten işi bilmek yani sonra elimde mürekkepde var arkadaşın kartuşu doldurdum 3 ml koydum renkleri karıştırmadan şu anda mükemmel hepsi güzel yani senin anlıyacağın gg de satılıyor ama istersen sana şişelerin üzerindekik web adresinide vereyimwww.uzmanburom.com ben memnunum kolay gelsin size.

Açıklaman için saol.Ancak dün itibariyle mürekkep aldım. Kadıköy ms kartuştan fiyatı yinede makul. 4adet 250ml mürekkep 35 tl . İnk touch alıcaktım ama bende piyasanın çok çok altında bi fiyata satılmasıyla şüphe ettim ve gittim kadıköyden aldım. Hemde 1 litre bana çoktu zaten. oda eder 4 lt. Bide satıcıya sordum inktouch mürekkeplerini açıklaması: mürekkep ucuz olabilir renkleride güzel olabilir, kurumazda ama 1 sene sonra veya daha kısa sürede renkleri solar dedi. (fotoğraf basmada). ki benim amacımda fotoğraf basmak olduğu için anılar taze kalsın riske atmayayım dedim. Tekrar saol.

• quote:

şişenin şeffaf olması bence çok daha iyi hiç değilse rengini görebiliyorsun ne aldığını görebiliyorsun tortu bozulma varmı görebiliyorsun satıcısı zaten bunu özellikle şeffaf şişede satıyormuş insanlar görerek alsınlar ve kullansınlar diye sıcak ve güneşli ortamda tutmadıktan sonra birde buzluğa koyup dondurmadıktan sonra yıllarca kullanabilirsin ink touch mürekkeplerin satıcısı özellikle şeffaf şişede sattıklarını söylemişti ama anladığım kadarıyla amaç reklam yapmakmış bilgi almak değil genede ben yardımcı olmak istedim tercih sizin. :))

Fikriniz güzel ama Caria nın mürekkeplerinin şişesi şeffafa göre daha dayanıklı ve kapağı daha sağlam. Şişenin beyaz olması güneş ışığının deformasyonunu bir nebze de olsa engelliyor(Ben güneş görmeyen ve serin yerde saklıyorum.).

Arkadaşlar, Hp kartuşların çoğu siyah pigment bazlı renkliler su bazlı kullanıyor. Piyasada siyah pigmentli ve renkli su bazlı mürekkepleri bulmak çok kolay. Ankara da şubesinden siyah-mavi-sarı-kırmızı mürekkepleri caria marka dan temin ettim. Mürekkeplerin yoğunlukları ve renk tonları çok iyi , orjinal mürekkeple arasında anlaşılmayacak kasar küçük farklar var.

Kartuşları doldurmak bahsedilenler kadar zahmetli bir iş değilmiş. Ayarında ve yeterli mürekkebi basmak önemli. Bir iki defa doldurup sorunsuz kullandım.

Sürekli besleme sistemine gelince; Kartuşları doldurduktan sonra sistemi takmaya karar verdim ve yarım saatlik küçük uğraş sonucu sistemi sorunsuz oturttum. Haznelerdeki mürekkep seviyesini kartuşun altında tutunca, kartuş ağzını silen plastik daha az mürekkep çeker oldu ve bu da atık haznesinin daha az dolmasını sağladı. Şimdi kartuşum bitecek , mürekkepim yok, şimdi bunu kim doldurcak, kartuş sök tak gibi sorunlarım kalmadı.Sistemi taktıktan sonra 200 safyadan fazla çıktı aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İnce yazılar, karışık resimler v.s kesinlikle sorunsuz. Bu sistemi yazıcısını sürekli kulanan veya kartuşla uğraşmak istemeyen herkese öneririm. İnternetteki Ciss karşıtı yazılar, getirdiği sorunlar v.s gibi yazılara inanmayın hepsine de karşı çıkar savunmamı yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

Fikriniz güzel ama Caria nın mürekkeplerinin şişesi şeffafa göre daha dayanıklı ve kapağı daha sağlam. Şişenin beyaz olması güneş ışığının deformasyonunu bir nebze de olsa engelliyor(Ben güneş görmeyen ve serin yerde saklıyorum.).

Arkadaşlar, Hp kartuşların çoğu siyah pigment bazlı renkliler su bazlı kullanıyor. Piyasada siyah pigmentli ve renkli su bazlı mürekkepleri bulmak çok kolay. Ankara da şubesinden siyah-mavi-sarı-kırmızı mürekkepleri caria marka dan temin ettim. Mürekkeplerin yoğunlukları ve renk tonları çok iyi , orjinal mürekkeple arasında anlaşılmayacak kasar küçük farklar var.

Kartuşları doldurmak bahsedilenler kadar zahmetli bir iş değilmiş. Ayarında ve yeterli mürekkebi basmak önemli. Bir iki defa doldurup sorunsuz kullandım.

Sürekli besleme sistemine gelince; Kartuşları doldurduktan sonra sistemi takmaya karar verdim ve yarım saatlik küçük uğraş sonucu sistemi sorunsuz oturttum. Haznelerdeki mürekkep seviyesini kartuşun altında tutunca, kartuş ağzını silen plastik daha az mürekkep çeker oldu ve bu da atık haznesinin daha az dolmasını sağladı. Şimdi kartuşum bitecek , mürekkepim yok, şimdi bunu kim doldurcak, kartuş sök tak gibi sorunlarım kalmadı.Sistemi taktıktan sonra 200 safyadan fazla çıktı aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İnce yazılar, karışık resimler v.s kesinlikle sorunsuz. Bu sistemi yazıcısını sürekli kulanan veya kartuşla uğraşmak istemeyen herkese öneririm. İnternetteki Ciss karşıtı yazılar, getirdiği sorunlar v.s gibi yazılara inanmayın hepsine de karşı çıkar savunmamı yapabilirim.

mürekkeplerinizi güle güle kullanın.bu konuda birlikte bayağı bir araştırma yapmıştık.memnun kaldığınıza bende sevindim.kaç liradan aldığınızıda yazarmısınız.

bizim burada bayisi olmadığından ben hala alamadım.artık İstanbul"a gidince alacağım.internette satanlar var ama onlarda bana pahalı geldi.litresine 25 TL istiyorlar.birde kargo ücreti var ayrıca.bu yüzden İstanbul"dan elden alacağım bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

Açıklaman için saol.Ancak dün itibariyle mürekkep aldım. Kadıköy ms kartuştan fiyatı yinede makul. 4adet 250ml mürekkep 35 tl . İnk touch alıcaktım ama bende piyasanın çok çok altında bi fiyata satılmasıyla şüphe ettim ve gittim kadıköyden aldım. Hemde 1 litre bana çoktu zaten. oda eder 4 lt. Bide satıcıya sordum inktouch mürekkeplerini açıklaması: mürekkep ucuz olabilir renkleride güzel olabilir, kurumazda ama 1 sene sonra veya daha kısa sürede renkleri solar dedi. (fotoğraf basmada). ki benim amacımda fotoğraf basmak olduğu için anılar taze kalsın riske atmayayım dedim. Tekrar saol.

Ben bunu test etmek için, bir tane A4 fotoğrafı perdelerinin bile solduğu, atelyemde açığa koydum.

Bu yaz bittiğinde belli olur, INKTOUCH mürekkebin kerameti, solmazsa bravo derim.

• hocam perdeler bile soluyorsa o da solar heralde.. normal koşullarda solmaması önemli bence
    quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Ben bunu test etmek için, bir tane A4 fotoğrafı perdelerinin bile solduğu, atelyemde açığa koydum.

Bu yaz bittiğinde belli olur, INKTOUCH mürekkebin kerameti, solmazsa bravo derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

hocam perdeler bile soluyorsa o da solar heralde.. normal koşullarda solmaması önemli bence
    quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Aynı fotoğraftan, bir tane de evde var, zaten.

Tam, test yapıyoruz.

• öncelikle merhaba;

9. aydan bu yana bir sürü mürekkep test etme imkanım oldu. reklam falan yapmak değildir amacım. amacım sizleri bir nebze olsun bilgilendirmektir. yardımcı olabirsemde ne mutlu bana.

1 - cescesor 2 - inkser 3 - inctouch (uzmanburom.com a ait *) 4 - microer 5 - oliser

şimdi sırasıyla bunlara açıklık getireyim

1 ve 2 cescesor ve inkser mürekkepleri birbirleriyle aynı sebebi ise vakti zamanında beraber ortak olarak çalışıp birbirlerinden ayrılmışlar iki mürekkebin kaliteleri gayet iyi yalnız fiyat biraz pahalı bu dediklerim ultra serisi için economy serisinden uzak durun(economy serisini kullandım memnun kalmadım).www.cescesor.comwww.inkser.com

3 inktouch uzmanburom.com bu mürekkeptende numune aldım ve test ettim ilk doldurduğum kartuş 21 serisi siyah kartuştu mürekkebin siyah rengi koyu lacivert ve kafa bunaltıcı ağır bir kokusu mevcut bu mürekkeplerden mümkünse uzak durun kartuşu siyah mürekkeple doldurdum daha 1. gün kartuşu tıkadı :) daha sonra mürekkepleri şeffaf plastik bardaklara bir miktar doldurdum sadece kuruma oluyormu olmuyormu diye siyah kupkuru aynı pastane satılan bezeler gibi katılaştı :)www.uzmanburom.com .

4 - microer bunlarıda bu hafta test ettim fiyatları makul ve kalite de iyi tıkanma ve kuruma sıkıntısı yokwww.microerbilisim.com.

5 - son olarak oliser bunları daha önce fuar da görmüştüm en son bunların mürekkeplerini sipariş verdim bunlarda yarın gelecek bu mürekkepler gelince onlarıda deneyeceğim. bilgi veririm fiyatlarıda makul fiyata siteye üye olup sipariş verdiğinizde mürekkep fiyatları 7,80 usd + kdv. yalnız bu mürekkepleri daha test etmedim test edip sizi bilgilendireceğim.www.oliser.com.tr

burada amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir.

kolay gelsin herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimola -- 30 Mart 2010; 9:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: etimola

öncelikle merhaba;

9. aydan bu yana bir sürü mürekkep test etme imkanım oldu. reklam falan yapmak değildir amacım. amacım sizleri bir nebze olsun bilgilendirmektir. yardımcı olabirsemde ne mutlu bana.

1 - cescesor 2 - inkser 3 - inctouch (uzmanburom.com a ait *) 4 - microer 5 - oliser

şimdi sırasıyla bunlara açıklık getireyim

1 ve 2 cescesor ve inkser mürekkepleri birbirleriyle aynı sebebi ise vakti zamanında beraber ortak olarak çalışıp birbirlerinden ayrılmışlar iki mürekkebin kaliteleri gayet iyi yalnız fiyat biraz pahalı bu dediklerim ultra serisi için economy serisinden uzak durun(economy serisini kullandım memnun kalmadım).www.cescesor.comwww.inkser.com

3 inktouch uzmanburom.com bu mürekkeptende numune aldım ve test ettim ilk doldurduğum kartuş 21 serisi siyah kartuştu mürekkebin siyah rengi koyu lacivert ve kafa bunaltıcı ağır bir kokusu mevcut bu mürekkeplerden mümkünse uzak durun kartuşu siyah mürekkeple doldurdum daha 1. gün kartuşu tıkadı :) daha sonra mürekkepleri şeffaf plastik bardaklara bir miktar doldurdum sadece kuruma oluyormu olmuyormu diye siyah kupkuru aynı pastane satılan bezeler gibi katılaştı :)www.uzmanburom.com .

4 - microer bunlarıda bu hafta test ettim fiyatları makul ve kalite de iyi tıkanma ve kuruma sıkıntısı yokwww.microerbilisim.com.

5 - son olarak oliser bunları daha önce fuar da görmüştüm en son bunların mürekkeplerini sipariş verdim bunlarda yarın gelecek bu mürekkepler gelince onlarıda deneyeceğim. bilgi veririm fiyatlarıda makul fiyata siteye üye olup sipariş verdiğinizde mürekkep fiyatları 7,80 usd + kdv. yalnız bu mürekkepleri daha test etmedim test edip sizi bilgilendireceğim.www.oliser.com.tr

burada amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir.

kolay gelsin herkese

Sn.etimola verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.sizin gibi bu konuda tecrübe sahibi birisinin birde Caria marka mürekkebide deneyerek diğerleri ile kıyaslamanızı isterim.bilişim sektöründe köklü bir firma olan Saral Bilişim firmasının ürünü.Almanya"da bir firmadan renk tonları yönünden orjinale tam uyumluluk belgesi almış bir firma.Fakat bu mürekkep piyasada 1 er litrelik ambalajlarda satılmakta.piyasada bulmak biraz zor galiba bu markayı.çünkü internette kendi sitelerinde perakende satışları bulunmuyor.ana bayilerde 1 litrelik şişe fiyatının 15 TL olduğunu öğrendim.Siyah pigment diğer üç renk dye bazlı olarak satılmakta.internette gittigidiyor ve sahibinden.com da satanlar var fakat biraz pahalı fiyat isteniyor oralardada yani litresi 25 TL diyorlar.keşke elimde olsada sizin gibi tecrübe sahibi birisine bunlarıda deneyip diğerleri ile kıyaslamanız açısından bir miktar deneme amaçlı ücretsiz olarak gönderirdim ücretsiz olarak.

• Cevabınız için teşekkürler xpress34

Caria mürekkebin fiyatıda eğer 15 tl ise gayet makul. yalnız testlerini muhakkak yapmak lazım. ucuz etin yahnisi kötü olur lafı boşuna denmemiş, tabi buradan bu mürekkep kötüdür diyemeyiz zira bende 13 tl lik mürekkep aldım

Gelelim oliser mürekkeplerin akibetine kargo bugün elime ulaştı fatura tutarı 4 kg lık mürekkep için 55 tl tuttu yalnız canımı sıkan ise yurtiçi kargonun şube teslim olmasına rağmen 12 tl tutması, bu sebeple mürekkepler bana toplam 67 tl ye mal oldu. mürekkepler piyasada satılan kalın beyaz şişelerde aliminyum folyolu olarak geldi. ilk başta testim şu an için kokusu ve kıvamı, kokusu inkser ve cescesorun kokusuyla birebir aynı :)) bu beni sevindirdi. yalnız bir üzüldüğüm nokta şu oldu benim istediğim seri mürekkebi değilde elllerindeki başka seri mürekkibi göndermişler, benim istediğim 339 serisi için idi, bana gelen ise 45 serisi buradanda anlaşılıyorki kim ne derse desin, satan kişi her seri için ayrı mürekkep satıyorum dersede artık pek inanasım gelmiyor tahminim elindeki mürekkepleri tek tip şişeye doldurup ayrı ayrı etiketleyip satıyorlar. :) bunu yapmayan firmalarda vardır tabi :))) zira her nesil yazıcının mürekkep yoğunlukları farklı neden vivera neden durabrite gibi isimlendirmeler yapılıyor ? sebebi her bir mürekkepte yoğunluk ve kullanılan farklı maddeler ile mürekkeplerin taklit edilmesinin zorlaştırılması kimisinin yoğunluğu farklı kimisininde rengi farklı. neyse efendim ben olisere devam edeyim.

Mürekkebin kalitesi iyi nereden anladın derseniz kaliteli siyah pigmentli mürekkep bulunduğu kapta iz bırakmaz yağ gibi kayması gerekiyor, bahsini ettiğim mürekkep aynen bu şekilde şeffaf plastik bardağa doldurduğumda sürtünerek aktığı yerde iz bırakmıyor bu sevindirici renkli mürekkeplerin renkleri tatmin edici, testlerimi yapmam gerekiyor test sonucu başarılı olursa kartuşlarıma dolumu gerçekleştireceğim.

ilk başta kuruma testini geçmesi gerekiyor bu testi acıda olsa inktouch mürekkebi yüzünden ilk sıraya aldım :( testimin süreci 1 hafta, plastik bardakların her birine 3 ml mürekkep damlatarak 1 - 7 gün arası gözlemleyeceğim katılaşacakmı bal kıvamınamı gelecek eğer katılaşırsa uzak duracağım mürekkepten yok bal kıvamına gelirse sonraki test aşamasına geçeceğim.

daha sonraki aşama ise içi ve süngerleri tamamen yıkanıp temizlenmiş bir kartuşa sıfırdan dolum yapılarak önce siyah sonra renkli kartuşun dolumu yapılıp bir gün ağzı ve üst etiketi açık bir şekilde kuruma yapacakmı yapmayacakmı diye açıkta bekletmek, eğer 1 gün sonunda peçeteye sürdüğümde peçeteye mürekkebi tam olarak istediğim mürekkep izini bırakıyorsa bu tıkanma ve kuruma testinide geçti demektir,

son testim ise yazı ve resim testi olacak, bunlarıda yaptıktan sonra tekrar yazarım.

microer ile ilgili yazımı düzeltmek isterim fiyatına göre orta kalite, eğer günlük yazı işlerinde ve a4 kağıdında fotoğrafta detay istemiyorsanız alınabilir bu markanın siyah pigmentli mürekkebi kaliteli tavsiyemdir.

cescesor ve inksere lafım yok hala mürekkeplerini kullanıyorum gayet memnunum (kullandığım ultra serisi), yalnızca fiyatı pahalı 19 ml lik bir kartuşu 0,89 tl ye doldurmak pek akıl kârı değil benim açımdan :) 23,48 tl kdv dahil 500 ml mürekkep ultra serisi kullandığımız kartuşlar ortalama 19 ml buda ortalama 0,89 tl ye geliyor ama 13 liralık oliser mürekkep kalite açısından işime gelirse 19 ml kartuş 0,26 kuruşa gelecek :)) dediğim gibi testlerden sonra yazımı güncellerim.

kuruma olayına gelince hp nin orjinal kartuşlarıda kuruyor ama kuruma süresi diğer mürekkeplere göre daha uzun sebebi ise sadece bu mürekkep işi için çok iyi yatırım yapıyorlar. peki orjinal mürekkep ile kalitesiz mürekkebin farkı nerde ortaya çıkıyor derseniz bir resim çıktısı iki bir kartuş 5 sene kullanılmadan bekledikten sonra orjinal mürekkebi ile bekleyen kartuş 1 günde rahatlıkla açılabiliyor :), ama kalitesiz bir mürekkep olursa kuruduğu zaman püskürteçleri tıkarsa kullanılamayan püskürteç te haliyle yanacaktır. bunun için kuruma süresi uzun olan mürekkepleri tercih etmek gerekiyor bahsini ettiğim kuruma yazdıktan sonraki kuruma değildir. cescesor mürekkepler ile 6 aydır dolum yapıyorum ultra serisi ile bazı kartuşlar 15. dolumu gördü bazıları 20 lerde ve hala bütün püskürteçler açık tıkanma yok bazıları 10 dolumdan sonra kullanılamaz hale geldi bunun sebebide kullanıcıların kartuşu takıp çıkarırken nazik davranmamaları ve dolayısıyla devreye zarar vermelerinden kaynaklanmaktadır. kartuş kanallarının açık olmasına rağmen attığım kartuşlar sırf bu sebepten çöpü boylamıştır :))

testlerden sonra görüşmek üzere...

Kalın Sağlıcakla...

ayrıca xpress34 mümkün olurda caria mürekkebini alırsan test etmek isterim

edit: imla hataları bir iki ufak ekleme... ve hesap yanlışlığının değişikliği :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimola -- 31 Mart 2010; 15:45:42 >

• Caria mürekkeplerin şişeleri alt resimdeki gibi

şişe üzerindeki etiketlere bakarsak kaliteli bir ürün görünümü var.yinede test etmeden birşey söylemek yanlış olur.

Inkjet mürekkep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress34 -- 2 Nisan 2010; 12:14:13 >
  • gönderdiğiniz resimi inceledim, resimdeki ürünler universal mürekkep yani diğer markalardada kullanılabilen mürekkep tipi, bu mürekkepler için hepsinde kullanabilirsiniz derler ama malesef bu kanı yanlış bu tarz mürekkeplerle her markanın mürekkep yoğunluklarının farklı olmasından dolayı renkli kartuşunuzu 4 - 5 dolumdan fazla kullanamazsınız, siyah mürekkeplerin kimyasal yapısı itibar ile renkli mürekkeplere oranla daha az tıkanma problemi oluşturur. bunun içindirki renkli mürekkepler için kartuşunuza özel mürekkep almanızda fayda var.

eğer caria mürekkeplerde böyle bir ayrım var ise alıp denemekte fayda var renkler nasıl, kuruyormu, tıkanmaya sebep olurmu diye... denemeden ne desem boş :)

Saygılarımla...

quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

Caria mürekkeplerin şişeleri alt resimdeki gibi

şişe üzerindeki etiketlere bakarsak kaliteli bir ürün görünümü var.yinede test etmeden birşey söylemek yanlış olur.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s10/zysy45r6/caria.bmp.html

• sn. xpress34

Saral Bilişim e ait caria mürekkebi için mecidiyeköy şubesi ile görüştüm ve benim bulunduğum mevkiiye servisleri varmış mürekkepler hakkında bilgide aldım, ellerinde 2 tane mürekkep markası varmış CARİA ve OCP, mürekkep fiyatları ise şöyle;

CARİA universal mürekkep litresi 12 tl kdv dahil
    OCP mürekkep(üzerinde foto yazıyormuş fotoğraf baskılarında çok iyi imiş) litresi kdv dahil 35 tl civarı imiş.

görüşmemde mürekkepleri sordum sıkıntı yaşamazsınız dedi mürekkeplerde renkliler su bazlı siyahlar ise pigment bazlıymış bir siyahını deneyin memnun kalırsanız renklileride denersiniz dedi,

ayrıca az daha sabrederseniz kalite ve fiyat açısından denediğim mürekkepleri anlatacağım ayrıntılı bir şekilde.

yazının devamını yazacağım çıkmak durumundayım özür dilerim.

görüşmek dileğiyle...

• quote:

sn. xpress34

Saral Bilişim e ait caria mürekkebi için mecidiyeköy şubesi ile görüştüm ve benim bulunduğum mevkiiye servisleri varmış mürekkepler hakkında bilgide aldım, ellerinde 2 tane mürekkep markası varmış CARİA ve OCP, mürekkep fiyatları ise şöyle;

OCP mürekkep(üzerinde foto yazıyormuş fotoğraf baskılarında çok iyi imiş) litresi kdv dahil 35 tl civarı imiş.

görüşmemde mürekkepleri sordum sıkıntı yaşamazsınız dedi mürekkeplerde renkliler su bazlı siyahlar ise pigment bazlıymış bir siyahını deneyin memnun kalırsanız renklileride denersiniz dedi,

ayrıca az daha sabrederseniz kalite ve fiyat açısından denediğim mürekkepleri anlatacağım ayrıntılı bir şekilde.

görüşmek dileğiyle...

Caria marka mürekkepleri en sonunda nihayet bayii fiyatına internet ortamında satmaya başlayan bir site buldum ve az önce sipariş verdim.

ürünler stoklarında görünüyor.litresi 12.24 TL den satılmakta.kargo ücretinide ürün ödemesinin yapıldığı aşamada sabit olarak 5 TL olması sitenin diğer güzel bir yanı olarak hoşuma gitti.çünkü daha önce farklı sitelerden yaptığım alışverişlerde sürpriz yüksek kargo ücreti riskini ortadan kaldırmış oluyorlar bu şekilde.

daha önce internette satılan başka yerlerdede vardı fakat litresine 25 TL istedikleri için İstanbula gidince bayilerden birinden elden almayı düşünüyordum.bu sitede satılmaya başladığını gördüğünde 5 TL kargo için gidip zaman harcamaya değmeyeceği için buradan almaya karar verdim.

ürünler geldiğinde deneyip tekrar yazacağım.

ürünlerin satışının yapıldığı site altta

http://bizdehesapli.com/?mainpage=urunler%.urun_ara&urun_kodu=014.KRT&title=KARTUS

• slm bu ocp marka mürekkepleri canon yazıcılarda sorun yaparmı acaba ben evde kendimin ve aile yakınlarımın resimlerini basıyorum bu iş benim artık hobim oldu yazıcım canon mp 980 6 kartuşlu
  • quote:

sn. xpress34

görüşmek dileğiyle...

deneyimlerini bekliyoruz

• quote:

Cevabınız için teşekkürler xpress34

ayrıca mümkün olurda caria mürekkebini alırsan test etmek isterim

etimola mürekkeplerim geldi.eğer bu markayıda test edip test sonuçlarını diğer markalarla kıyaslayarak sonuçlarını burada bizimle paylaşmak isterseniz size hiçbir ücret karşılığı olmaksızın test etmeniz için sadece kargo ücretini karşılamanız koşuluyla dört renkten ayrı ayrı 25 er ml. gönderebilirim.çünkü elimde ambalaj olarak daha önceki cescesor dan aldığım mürekkeplerin 25 ml lik şişeleri duruyor.bu boş şişeleri atmamıştım duruyorlar.elimde şu an mürekkep koyabileceğim başka ambalaj yok.ptt kargo yada istediğin farklı bir şirket ile yollarım.bu arada ptt kargonun fiyatı diğerlerine göre daha uygun.kargo ücreti tahminimce 3 TL yada max. 6 TL tutacaktır.İstanbul dışında olduğum için başka bir şekilde size ulaştıramam.

bu konuda pm atarsanız haberleşiriz.

• Orijinalden alıntı: xpress34

Caria mürekkeplerin şişeleri alt resimdeki gibi

Arkadaşım İnk touch mürekkepleri tamamen pigment olarak imal edilmiştir.
    Cahillik NERDEN Başlıyor bunu herkes böyle bilip bilmeyen insanlar sayesinde ürün hakkındaki yorumları okuyorlar ve şaşırtıcı sonuçlar elde ediyorlar. Ben size Pigmentli mürekkebi anlatayım.
    1 İnk touch siyah mürekkepleri tamamen pigment.
    Öle cahilce yok ben bardağa doldurdum 2 gün sonra kurudu filan bunların hepsi bilmeyen insanların cahilce yazdığı yazılar. Bakın size tavsiyem 1 mürekkebin pigment li olup olmadığını anlamak için ink jet yazıcınızdan 1 çıktı alın ve o aldığınız sayfanın üzerine 1 bardak su dökün eger yazı kaybolur ve akarsa bu pigment degil boyar maddedir yani fotograf bastıgınızda 4-5 ay sonra kaybolur güneşte solar silinir gider. ama eger pigmentse üzerine su döktüğünüzde akmaz sapasağlam orda kalır akıntı olmaz bu da yıllarca resminizi ink touch mürekkeplerini kullanarak bastıgınızda saklayabilirsiniz demektir. Ben Hp363 kartuşlarımı ink touch mürekkepleri kullanarak dolduruyorum vesikalık ve diğer resimleri basıyorum düğün, portre vs resimlerde inktouch mürekep kullanıyorum sizede tavsiye ederim. Fotograf basıyorsanız sizede bir tio vereyim çıktı aldıktan sonra hemen fön makinesi ile kurutun bakın o zaman nasıl resim çıkıyor size tavsiyem inktouch mürekkepleri. alın suya sokun ve çıkartın. Amaç bağcıyı dövmek değil. üzüm yemek. mürekkeplere artık servet ödemeyin. size adresini vereyimwww.uzmanburom.com. Kalın sağlıcakla.

• Bu arada isteyen herkese ben inktouch mürekkeplerini test etmesi için gönderebilirim. Para filanda istemem sadece kargo parasını ödemeniz yeterlidir. pm atmanız yeterlidir. artı bunuda yazmadan geçemiyeceğim inktouch Türkiyede BASF ve Clarient ile birlikte çalışılarak üretilen bir mürekkepdir ucuz olmasının sebebi imalatın Türkiyede yapılması ve Bilmediğiniz Birşey daha Türkiyeden bütün dünyaya satılmasıdır. :)) Yani 2 dünya devinin temsilcisi Adamlar yapmışlar. Bunu başarmışlar ben şahsen takdir ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.