Şimdi Ara

INNOVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler EU serveri aktif mi hala yani player sayısı düştümü bunla ilgili bilgi verebilecek varmı duruma göre account satın alacağım classic açılana kadar

• hemde çok aktif. Şu aralar epic jewel fiyatlarda düştü. Oyun tam oynanabilir kıvamda.
  • Server aktif Burak abimin dedigi gibide suan item fiyatlari makul derecede dustu.
  • Gürolcum bak neyi indiriyorum ...https://ru.4game.com/lineage2classic/play/ bakalım çalışacak mı?
  • bu l2classic'in açılma tarihi ile bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • Classic'i bende bekliyorum da rusça diye biliyordum, ingilizce patch gibi birşeyi var mı?
  • En son bahsedilen herhangibi bir tarih yoktu kenanin bahsettigi bende takip etmiyorum l2 klasigi bu saatten sonra o kadar ugrasilmaz :D
    https://4gameforum.com/categories/475/
    Burak abi orada çalissa bile ruslar cekilmez :D
    End-game pvp videos on KR

https://www.youtube.com/channel/UCPPGB8eMyvcy07EybSLxulg/videos?flow=grid&view=0&sort=p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 23 Ağustos 2015; 14:26:48 >

• Gürol bahanesiyle rusça öğreniriz biraz da :d Şaka bir yana ortamı bir görmek lazım nasılsa eu için açılan da aynısı olacak.

Aylık 9TL geliyor 6 aylık (1300 Ruble) alırsan. P2P yapmışlar oyunu. 1 seneye yakın olmuş galiba açılalı anladığım. Karar verdikten sonra başlanabilir ama ödeme yapması zormuş. Online sayısı da çok fazla diyorlar lakin botlarda varmış :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 23 Ağustos 2015; 17:31:11 >
  • Grain kain serveri rus serveri değil herkes girebiliyor %30 civarında ingilizce konuşan kitleye sahip ancak tabi top oyuncular yine ruslar ingilzice patch varmı bilmiyorum god oynadıysanız zaten ne nedir nerdedir biliyosunuz sorun olmuyor tabi görevler var yeni onlar rusca biraz sıkıntı oluyor onlar içinde siteler var 1 ay kadar oynadım 41 e kadar es kastım sonra devamı gelmiyeceğini anlayınca devam etmedim ancak söyle tarif edeyim gerçekten oldschoolu yasıyorsunuz canavar keserken bile heyecan yapıyor oyun grup moblar filan zaten apayrı bi bela niye çünkü pvede ölürseniz iteminiz düşüyor :D adamlar kamp kuruyor bi prophet alıyor yanlarına sizi rootluyor ve sizi canavara öldürtüp itemlerinizi calıyorlar hele 20 görevlerini anlatmsk istemiyorum ben şanslıydım pt bulup 2 günde anca bitirdim quest itemlerini düşürürken çile çekiyosunuz ve partylerde iletişim cok zor ruslarla cogu ingilizce bilmiyor yada konuşmak istemiyor zaten genelde solo oynadım clanlar ise apayrı bir bela heryerde her levelde pvp var şuanki iodaki gibi 99 a kadar kas sonra pvp yap mantıgı yok hele full kumar olan bi l2store yok oyunun brocmus tarotmus casketmiş %100 enchant scrollmıs shirtmiş skindirik skilli agathionmus 1-99 u 3 günde kastıran exp runelermiş hiç bir saçmalık olmadan sadece aylık ücreti 300 ruble 7 dolar 25 lira gibi bişey cerez parası sadece yinede para vermeden l2clasic private serverde oynamak isteyenlerede burası varhttp://lineage2classic.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 23 Ağustos 2015; 18:43:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeDiableRoug3

Beyler EU serveri aktif mi hala yani player sayısı düştümü bunla ilgili bilgi verebilecek varmı duruma göre account satın alacağım classic açılana kadar

karakter arıyorsan yardımcı olabilirim 99/98 summoner/healer ve 99/99 evis + othell var eger serverde epic fiyatları düşüyorsa oyuncuda düşüyordur yada herkes iteme doymustur buda ek bilgi olsun :D
  • Epic fiyatları tarot cardlar yüzünden düşüyor oyuncu yüzünden değil. Aynen herkes girebilir sonuçta ama giriş 300 ruble 1 ay ya da 1300 ruble 6 ay daha önce dediğim gibi. Yanlız iyi kasmışsın yine adamsın :D Zaten youtubede de videoları var az önce baktım innovanın yayınladığı ... Çok kalabalık server bir de bot çok diyorlardı ... Biz yine innova classic l2'yi beklemeye devam görünen o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 23 Ağustos 2015; 21:35:29 >
  • Benim ozel isim olmasa 101e yardiriyordum valla catir catir.
    Her daim yenilikten yanayım.
    l2 classic yeni bastan lise yillarima donemem bu zamandan sonra o kadar vaktim yok ama video izlerken bile ayri zevk
    kenan sen charlari sildim demistin :) gerimi aldin l2de char silmek zor is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim ozel isim olmasa 101e yardiriyordum valla catir catir.
    Her daim yenilikten yanayım.
    l2 classic yeni bastan lise yillarima donemem bu zamandan sonra o kadar vaktim yok ama video izlerken bile ayri zevk
    kenan sen charlari sildim demistin :) gerimi aldin l2de char silmek zor is.

Ben koptum ya Gürol 100 lvl'e yakın dagger. Bence oyuna taze kan oldu bu yeni update çok da iyi oldu. Ama malum biliiyorsun zaman yok bir de nedense tat vermiyor. c1 ise her zaman benim için yeri ayrıdır. Craft ve spoil bu oyunun ruhu benim için. c3 olsa daha çok sevinirim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 24 Ağustos 2015; 19:14:07 >
  • ben çarları sildim demedimki o nerden cıktı
  • bu durum dahada kötü ozaman para vermessen oynama diyorlar direk işte
  • Baslamak isteyenler varsa baslasinlar baslanilmicak durum yok Mesela charimi biri alsa ben yeniden acar 0dan tekrar kasarim :D eskisine gore daha kolay bazi seyler.
    Oyun icin asla premium acc almadan maini ve duali sublari kasmis arkadasim var.
    Başlayin demiyorumda sonucda herkes birsekilde kendi yaginda kavrulup gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 26 Ağustos 2015; 19:01:47 >
  • p2w olayı l2 core da var evet. Ama bu bir şekilde çoğu oyunda var. Ayrıca, valla yeniden l2 başlayacak olsam yine yeniden Core ve Innova da oynarım. Ama kendi adıma malum sebepler de var tabi (hırsızlık, yanlızlık , zaman vs.) oyundan soğudum. L2 classic benim için güzel bir seçenek olacak diye düşünüyorum. Kenan senin duyumların vardır anlatsana biraz l2 classic hakkında bize biraz ya da topic filan açsan.
  • Anlatılabilcek bişey yokki suan hiç bi yerden haber yok açılış konusunda hala hazırlık yapıyorlar sözde belki okulları bekliyor olabilirler daha cok oyuncu toplamak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.