Şimdi Ara

Inox Beyaz Eşyalar (Buzdolabı ve Bulaşık Mak.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay sonra benimde düğünüm var. Ve forumda yaptığım incelemeler doğrultusunda aşağıdaki ürünleri belirledim. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca uygun fiyata nereden bulabilirim?

Buzdolabı Samsung RT54EBPN
    Buzdolabı Siemens KD45NX73NE

Bulaşık Makinesi Bosch SMS58M88EU
    Bulaşık Makinesi Siemens SE25M557TR

Setüstü ocak olarak inox tavsiyeniz var mı?

• Set üstü olarak ben boschun inox modelini aldım yalnız üst kisimdaki parçaları sadece beyaz olan modellerin dokum olanlarından ayrı olarak aldım biraz maliyetli oldu ama emaye ayaklar ve Ocak gözleri hiç hoşuma gitmedi .... Dokum olupta inox setustu bulamamistim.
  • inox olarak marka ve model olarak bilemiyorum ama kendi
    aldığım beyazı göstereyim. en azından inox alırkende özelliklerine
    dikkat ederek alırsın.
    ben 4 ay önce kadar bosch un beyaz setüstünü aldım.
    http://www.bosch-home.com/tr/NGU2125LT.html
    384 lira. bulabilirsen bunun inoxunu tavsiye ederim.
    resimde pek belli olmuyor cam kapaklıdır. kızartma
    falan yaparken duvara yağ sıçramasını engelliyor ve görsellik katıyor.
    4 gözüde gazlı. kendiliğinden çakmaklı. (büyük kolaylık)
    benim için önemli olan özelliklerden 1ncisi ise ızgaraların
    çelik yerine dökme demir olmasıydı. çelikler dökme demire göre
    daha ince ve hafif olduğundan tencere çaydanlık gibi şeylerde
    kayma yapma riskini biraz daha azaltır. zaten aynı ürünün dökme demiri
    çelik ızgaralısından daha pahalı zaten. 2nci ve en önemli özellik ise
    otomatik gaz kesme sistemi. 50 lira daha pahalıdır ama hangi markayı alırsan al
    muhakkak bu özelliğin olmasına dikkat et. su yada rüzgar nedeni ile
    alevin sönmesi durumunda gazı otomatik kesen bir sistem.

• Buzdolabı Samsung RT54EBPN güzel dolaptır fiyatına göre. elecrolux end veya enb 52810IX öneririm. sürgülü rafları muhteşem.iç malzeme muazzam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sb2311

Yaklaşık 1 ay sonra benimde düğünüm var. Ve forumda yaptığım incelemeler doğrultusunda aşağıdaki ürünleri belirledim. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca uygun fiyata nereden bulabilirim?

Buzdolabı Samsung RT54EBPN
    Buzdolabı Siemens KD45NX73NE

Bulaşık Makinesi Bosch SMS58M88EU
    Bulaşık Makinesi Siemens SE25M557TR

Setüstü ocak olarak inox tavsiyeniz var mı?

Buzdolabında kesinlikle Samsung RT54EBPN, bulaşık makinesinde de kesinlikle Bosch SMS58M88EU. Bosch veya Siemens'in inox ocaklarını tavsiye ederim, piyasadaki en kaliteli setüstü ocaktır.
  • Çok teşekkür ederim Candoğan bey...
  • ocak : BOSCH NGU1151LT veya DT alabilirsiniz.
  • @by_ProXy bildiğim kadarıyla bosch bayisiydi.
    çok daha iyi bilir elbette.
    benim tavsiyemde Bosch NGU4155LT olurdur.
    BOSCH NGU1151LT ile farkı ocak ızgaraları dökme demir.

http://www.hepsiburada.com/Liste/bosch-ngu4155lt-ankastre-inox-ocak-/ProductDetails.aspx?productId=mtboschngu4155lt&categoryId=22026
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyade297

@by_ProXy bildiğim kadarıyla bosch bayisiydi.
    çok daha iyi bilir elbette.
    benim tavsiyemde Bosch NGU4155LT olurdur.
    BOSCH NGU1151LT ile farkı ocak ızgaraları dökme demir.

http://www.hepsiburada.com/Liste/bosch-ngu4155lt-ankastre-inox-ocak-/ProductDetails.aspx?productId=mtboschngu4155lt&categoryId=22026

yo yoo estafurullah, çok bilmekle alakalı değil benim ki sadece öneri... Ben şuna inanırırım, her cismin her şeyin beğeneni vardır. Mesela ben Mercedes sevmem BMW severim, ama Mercedes, BMW den daha kaliteli daha prestijlidir... gibi...

Onun için döküm ızgara kullanmak bayanları yorar pek sewmezler o yüzdende pek önermem... Ama şu ikilemi söleyim, döküm daha sağlam ve kir tutar, emaye uzun yıllarda dökülür ama kir tutmaz kolay temzilenir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ProXy -- 5 Temmuz 2010; 14:05:51 >

• Merhaba

Candoğan bey size bir sorum olucaktı. Sizin tavsiyeniz ile daha önce Samsung buzdolabı ve siemens çamaşır makinesi almıştım ve çokda memnunum bunlar için teşekkür etmek istiyorum. Yine sizin tavsiyeniz ile Bosch SMS58M88EU model bulaşık makinesi aldım ama bana gelen ürün Bosch SMS58M88TR oldu şimdi ben EU almanya TR ise Türkiye üretimi biliyorum. Bosc'u telefonla aradığımda ikisininde alman malı olduğunu öğrendim. Kapağını açtığımdada Made in Germany yazmaktadır. Ama şimdi beni bir sıkıntı aldı acaba bu ürün nedir internette hiç bir yorum bulamadım gerimi göndersem vede EU mu talep etsem lütfen bana bir yardımcı olun biraz bu konularda takıntılıyım vede düğünüm var ne yapıcamı bilemiyoru. Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.