Şimdi Ara

inpax5100 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, cihazı yeni aldım. yeni taşındığımdan henüz int bağlantımda yok. Cihazı int sipariş etiim ve kendim kurdum. bizim kanallarda görüntü güzel fakat, televizyonumun hoperlöründen çok anormal derecede bir su vanası gibi bir sese geliyor. öyleki tv den biraz sesi yükselttinmi bayağı rahatsız ediyor. nerde hata yaptım acaba. bilen varsada yardım etsin. bide yav ne alaka varsa hotbird kanallarındada nerde arap bilmem ne salak kanallar ile alakasız asya ve ortadoğu kanalları var. bir hatamı yaptım yoksa. lütfen yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Bende bu cihaz yok ama açıkcası ürünün özelliklerini birkaç forumda okudum. Merak ediyorum doğrusu. Çok iddialı bir alternatif gibi görünüyor nomral receiverlara. Kart paylaşımlı bir cihaz olduğu için bu cihazdan verim alman ancak sürekli internet bağlantın olmasıyla mümkün. Ayrıca server üyeliği konusu var. Satın aldığın yerden zaten ayarları yapılmış olarak gönderiliyor cihazlar. Sanırım kullanan arkadaşlardan ya da servisinden daha iyi yardım alabilirsin.
    Ben de tam makinayla ilgili bir topic açacaktım. Sen kaça aldın ve nerden aldın bilmiyorum amahttp://www.vaneruydu.com/ adlı adreste 190 YTL fiyatı var cihazın. ( 1 yıllık server üyeliği dahil ) Ayrıca bu firma bu tarz ürünlere teknik servis hizmeti de verdiğini yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko69 -- 23 Kasım 2007; 19:51:05 >

• Valla üstad, işimin bir kısmı bilgisayar olduğundan dolayı bide işletim sistemi var olduğundan dolayı bunu tercih ettim. şu anda int bağlantım olmadığından dolayı yorum yapamayacağım. arda arda kanal geçişleri çok iyi, yalnız örneğin 12 kanaldan direkt kumandadan 4 tuşuna basıp 4 teki kanala geçmek istediğinde biraz (yaklaşık2 saniye) bekletiyor. görüntü gayet iyi fakat televizyon kumandasından sesi biraz arttırdığımda rahatsız edici bır çşşşşşşşşşşş sesi geliyor. başka televizyondada denemedim.
    satıcı firmalarda bu konularda teknik bilgi veremiyorlar malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.