Şimdi Ara

İnşaat mühendisliği üstüne hukuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi bir yola girdim inşaat bittiği gibi hukuk okumaya başladım ve bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Babam bizzat şirketlere danışmanlık yapan, mahkeme bilirkişiliklerine sürekli çağrılan ve şehirdışından özellikle istenen biri aylık maaşı da 15 bin tl civarı (tabi serbest çalıştığı için yeri geliyor 10 yeri geliyor 20 alıyor).Kendisi özellikle ''Sen millete bakma inşaat-hukuk şu kadar mezun veriyormuş diye sen hukuğu bitirdiğinde piyasada aranan adamlardan olacaksın'' diyor ve internette çok bilgi bulamasam da araştırdığım kadarıyla bu durum böyleymiş. Hem teknik hem de hukuk bilen kişi sayısı çok az olduğundan dolayı bu kişilere fazlasıyla ihtiyaç duyuluyormuş. Babamın ve annemin de haddi hesabı olmayan derecede çevresi var müteaahhit,savcı, avukat, mühendis bir sürü ve aylık rahat bir şekilde 10 bin tl ve üstünü kazanırsın ben sana garanti ediyorum sadece benim çevremdeki inşaat sözleşmeleri olsun özel işler olsun seni zaten o paralara rahatlıkla getirecek millete bakıp kafanı sıkma mezun çok iş yapar mıyım durumuna diyip hafif gaz veriyor bize. Ayrıca arkadaşımın abisi sözleşmelere bu tip adamlar çağırılıyor aldıkları para milyonlarla ifade ediliyor demiş kardeşine kesinlikle sen de yap büyük şehri geçtim birkaç özel firmanın meşhur olduğu küçük yerlerde tekel mühendis-avukat olup doktordan fazla kazanırsın rahat rahat demiş.

Sizce yapmaya çalıştığım doğru bir hamle mi?? Yabancı dilim de var yaş 23 hukuk birinci sınıf bitiyor ve hedefim kendi büromu açıp gerek çevre faktörü gerek teknik bilen adam olmaması faktörü olsun iyi para kazanmak.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordun Frimen -- 7 Mayıs 2019; 14:43:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.