Şimdi Ara

İnsan babasından nefret eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar bu yazıyı isyanımı dillendirebilmek için yazıyorum. Şimdi benim babam ailesinden iyi muamele görmemiş olabilir, o zamanlarda kimse görmüyordu. Amcamın aksine okumayıp eşşek gibi ilkokul bitince çalışmaya başlamış bu aptal adam. Amcam liseyi bitirmiş, üniversiteyi bitirmiş, üniversitede öğretim görevlisi olmuş onu geçtim doçent olmuş hatta şu an profesör olmuş. Yani okuyup adam olmuş. Her gün 3 paket sigara bir tane de 70lik votkaya toplam 100 lira civarında para verir. Ve ilginç bu şekilde bu para ona hiç koymaz çünkü profesörlük dışında kendine ait bir de dersanesi vardır(yani patron adam). Dublex evlerinde xbox one'dan tutun ps4'e kadar, uzay mekiği gibi duşakabininden tutun, köpeklerine kadar envai çeşit zenginlik belirtileri vardır. Büyük kızı özel kolejde, 8 yaşındaki velet oğlu da özel ilkokuldadır..... Kendisi hayatımda gördüğüm en harika insandır. Adam gibi adamdır o... Nerede yardıma muhtaç bir insan görse o kişiye yardıma koşar. Patronu olduğu dersaneye sayısız sayıda durumu iyi olmayan öğrenciyi beleşe kaydettirmiştir. Uzun lafın kısası şu hayatımda en sevdiğim insandır. Ama babam... Bikere herşeyden önce cahil. Ulan zaten fakirsin, bir de ne halt yemeye okumadan 15 yaşında çalışmaya başlıyosun ! 30 senesini mutfakta geçirdikten sonra şu an gerçekten kaliteli bir şef kendisi. Hani nefret ederim ama hakkını teslim etmek lazım piyasada şefim diye geçinen palyaçolardan çok daha iyi bir şeftir. Ama işte gel gör ki aptal oğlu aptal olduğu için, aylık 2500 lira kazanıyor...İstanbul Kadıköydeki restaurantların şefleri 10000 lira para alıyor ya... Ulan be 30 seneni bu sektöre vericeksin, yemeğe dair her konuda bilgili olucaksın, ülkede senden iyi aşçı olmayacak, Dubai, İngiltere, Hollanda, Almanya, Arabistan, Belçika gibi ülkelerin mutfaklarını da öğreniceksin ve de ben bu dünyaya çile çekmeye gelmişim benim kaderim bu ben ancak eşek gibi çalışırım diyeceksin. Abi düşündükçe delleniyorum ya. İnsan her şeyden önce der ki benim gibi aşçı 2500 liraya çalışmaz ben dünyayı gezdim bana en az 5000 TL maaş lazım. Ama yok abi yok. 5 vakit namaz kıl, iş yerindeki arkadaşlarınla küfürlü t*ş*klı muhabbetini yap, pc geçmişinde +18 içerikli gezdiğin siteleri hiç saymıyorum, annemden ayrı olmamızı da hiç saymıyorum, kardeşime haftalık 50 kağıt ver, kardeşime lg g3 al, kendine laptop al. Ama bana en az 4 aydır 1 kuruş harçlık verme. Ulan şerefsiz sen bana para vermiyorsun be senin benim üzerimde hakkın yok be! Kendi staj paramla kendim geçiniyorum. Daha geçenlerde liverpool maçına gittik tabi turu geçince öbür tura da gitmek şart oldu. Liverpool maçının bilet parasını çok standart bi şekilde kendi maaşımdan vermiştim. Club brugge maçı için de hiç param kalmadığı için pedere dedim ki bana bi 80 lira ateşle. Tepki hemen şu, ulan şerefsiz benim sana verdiğim parayla sen maça mı gidiceksin? Ne biçim evlatsın sen, sen beni hiç düşünmüyor musun? Tabi ben kimim ki anca eşek gibi çalışayım size para vereyim. Dedim noluyok a*k. Sen bana 4 aydır 1 kuruş para vermedin. Bari harçlık mahiyetinde ver gerisine karışma dedim. İyi verecem sabah unutturma dedi. Sabah çıkardı ta*ak geçer gibi 20 lira verdi... Sonra da kendi paramla sigara aldığım zaman: hoooooo ömere bak! hayırsız evlat sigara içiyo. Hadi bu bilgiyi bütün akrabalara yayalım! Allah seni bildiği gibi yapsın, öbür dünyada ne bok yersen ye inşallah anama da bana da attığın dayaklarla birlikte cehennemlik statüsüne girmişsindir.

• Durumumuz yoktu okuyamadik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Okuma gayreti gösteren okumuş hocam insan abisini örnek alır işte anlattım o kadar.
  • Okudum sana karşı tutumunda hak verdim sana ama aldığı para kendi seçimi mantıksız olsa da.
  • Okudum. Wc den çıkınca editlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: nikonik

Selamlar arkadaşlar bu yazıyı isyanımı dillendirebilmek için yazıyorum. Şimdi benim babam ailesinden iyi muamele görmemiş olabilir, o zamanlarda kimse görmüyordu. Amcamın aksine okumayıp eşşek gibi ilkokul bitince çalışmaya başlamış bu aptal adam. Amcam liseyi bitirmiş, üniversiteyi bitirmiş, üniversitede öğretim görevlisi olmuş onu geçtim doçent olmuş hatta şu an profesör olmuş. Yani okuyup adam olmuş. Her gün 3 paket sigara bir tane de 70lik votkaya toplam 100 lira civarında para verir. Ve ilginç bu şekilde bu para ona hiç koymaz çünkü profesörlük dışında kendine ait bir de dersanesi vardır(yani patron adam). Dublex evlerinde xbox one'dan tutun ps4'e kadar, uzay mekiği gibi duşakabininden tutun, köpeklerine kadar envai çeşit zenginlik belirtileri vardır. Büyük kızı özel kolejde, 8 yaşındaki velet oğlu da özel ilkokuldadır..... Kendisi hayatımda gördüğüm en harika insandır. Adam gibi adamdır o... Nerede yardıma muhtaç bir insan görse o kişiye yardıma koşar. Patronu olduğu dersaneye sayısız sayıda durumu iyi olmayan öğrenciyi beleşe kaydettirmiştir. Uzun lafın kısası şu hayatımda en sevdiğim insandır. Ama babam... Bikere herşeyden önce cahil. Ulan zaten fakirsin, bir de ne halt yemeye okumadan 15 yaşında çalışmaya başlıyosun ! 30 senesini mutfakta geçirdikten sonra şu an gerçekten kaliteli bir şef kendisi. Hani nefret ederim ama hakkını teslim etmek lazım piyasada şefim diye geçinen palyaçolardan çok daha iyi bir şeftir. Ama işte gel gör ki aptal oğlu aptal olduğu için, aylık 2500 lira kazanıyor...İstanbul Kadıköydeki restaurantların şefleri 10000 lira para alıyor ya... Ulan be 30 seneni bu sektöre vericeksin, yemeğe dair her konuda bilgili olucaksın, ülkede senden iyi aşçı olmayacak, Dubai, İngiltere, Hollanda, Almanya, Arabistan, Belçika gibi ülkelerin mutfaklarını da öğreniceksin ve de ben bu dünyaya çile çekmeye gelmişim benim kaderim bu ben ancak eşek gibi çalışırım diyeceksin. Abi düşündükçe delleniyorum ya. İnsan her şeyden önce der ki benim gibi aşçı 2500 liraya çalışmaz ben dünyayı gezdim bana en az 5000 TL maaş lazım. Ama yok abi yok. 5 vakit namaz kıl, iş yerindeki arkadaşlarınla küfürlü t*ş*klı muhabbetini yap, pc geçmişinde +18 içerikli gezdiğin siteleri hiç saymıyorum, annemden ayrı olmamızı da hiç saymıyorum, kardeşime haftalık 50 kağıt ver, kardeşime lg g3 al, kendine laptop al. Ama bana en az 4 aydır 1 kuruş harçlık verme. Ulan şerefsiz sen bana para vermiyorsun be senin benim üzerimde hakkın yok be! Kendi staj paramla kendim geçiniyorum. Daha geçenlerde liverpool maçına gittik tabi turu geçince öbür tura da gitmek şart oldu. Liverpool maçının bilet parasını çok standart bi şekilde kendi maaşımdan vermiştim. Club brugge maçı için de hiç param kalmadığı için pedere dedim ki bana bi 80 lira ateşle. Tepki hemen şu, ulan şerefsiz benim sana verdiğim parayla sen maça mı gidiceksin? Ne biçim evlatsın sen, sen beni hiç düşünmüyor musun? Tabi ben kimim ki anca eşek gibi çalışayım size para vereyim. Dedim noluyok a*k. Sen bana 4 aydır 1 kuruş para vermedin. Bari harçlık mahiyetinde ver gerisine karışma dedim. İyi verecem sabah unutturma dedi. Sabah çıkardı ta*ak geçer gibi 20 lira verdi... Sonra da kendi paramla sigara aldığım zaman: hoooooo ömere bak! hayırsız evlat sigara içiyo. Hadi bu bilgiyi bütün akrabalara yayalım! Allah seni bildiği gibi yapsın, öbür dünyada ne bok yersen ye inşallah anama da bana da attığın dayaklarla birlikte cehennemlik statüsüne girmişsindir.

Kardesim babami ocakta kaybettim. Sinirlenince aynen senin gibi dusunurdum. Burda konu acmistim benim suan yazdigim gibi bir suru yorum geldi takmamistim ama o kadar pismanim ki. Git babanin elini op, onun huyuna gittikce o da senin huyuna gider. Kaybedince anlarsan cok uzulursun. Laflarina dikkat et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turbo sandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar benden korkuyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayda 2500 az gören adamlar var vay be üstelik okumamış adam bir öğretmen maaşı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okumadım ama bir baba oğlundan nefret eder mi peki?

• Eve para verme kendi parani kendin biriktir okulunu oku kendini kurtar

• Bende babacığımı fazla sevmiyorum.23 yaşındayım beni bir kere öpmemiştir başımı okşamamıştır.Benimle hiç ilgilenmez bende onu fazla sevmem.Aramızda kalsın,Sadece Akşam Yemeklerınde 10-20 dk görürüz bir birimizi sonra herkes kendi odasına gider.Bir birimize işimiz düşmezse hiç konuşmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

Orijinalden alıntı: nikonik

Selamlar arkadaşlar bu yazıyı isyanımı dillendirebilmek için yazıyorum. Şimdi benim babam ailesinden iyi muamele görmemiş olabilir, o zamanlarda kimse görmüyordu. Amcamın aksine okumayıp eşşek gibi ilkokul bitince çalışmaya başlamış bu aptal adam. Amcam liseyi bitirmiş, üniversiteyi bitirmiş, üniversitede öğretim görevlisi olmuş onu geçtim doçent olmuş hatta şu an profesör olmuş. Yani okuyup adam olmuş. Her gün 3 paket sigara bir tane de 70lik votkaya toplam 100 lira civarında para verir. Ve ilginç bu şekilde bu para ona hiç koymaz çünkü profesörlük dışında kendine ait bir de dersanesi vardır(yani patron adam). Dublex evlerinde xbox one'dan tutun ps4'e kadar, uzay mekiği gibi duşakabininden tutun, köpeklerine kadar envai çeşit zenginlik belirtileri vardır. Büyük kızı özel kolejde, 8 yaşındaki velet oğlu da özel ilkokuldadır..... Kendisi hayatımda gördüğüm en harika insandır. Adam gibi adamdır o... Nerede yardıma muhtaç bir insan görse o kişiye yardıma koşar. Patronu olduğu dersaneye sayısız sayıda durumu iyi olmayan öğrenciyi beleşe kaydettirmiştir. Uzun lafın kısası şu hayatımda en sevdiğim insandır. Ama babam... Bikere herşeyden önce cahil. Ulan zaten fakirsin, bir de ne halt yemeye okumadan 15 yaşında çalışmaya başlıyosun ! 30 senesini mutfakta geçirdikten sonra şu an gerçekten kaliteli bir şef kendisi. Hani nefret ederim ama hakkını teslim etmek lazım piyasada şefim diye geçinen palyaçolardan çok daha iyi bir şeftir. Ama işte gel gör ki aptal oğlu aptal olduğu için, aylık 2500 lira kazanıyor...İstanbul Kadıköydeki restaurantların şefleri 10000 lira para alıyor ya... Ulan be 30 seneni bu sektöre vericeksin, yemeğe dair her konuda bilgili olucaksın, ülkede senden iyi aşçı olmayacak, Dubai, İngiltere, Hollanda, Almanya, Arabistan, Belçika gibi ülkelerin mutfaklarını da öğreniceksin ve de ben bu dünyaya çile çekmeye gelmişim benim kaderim bu ben ancak eşek gibi çalışırım diyeceksin. Abi düşündükçe delleniyorum ya. İnsan her şeyden önce der ki benim gibi aşçı 2500 liraya çalışmaz ben dünyayı gezdim bana en az 5000 TL maaş lazım. Ama yok abi yok. 5 vakit namaz kıl, iş yerindeki arkadaşlarınla küfürlü t*ş*klı muhabbetini yap, pc geçmişinde +18 içerikli gezdiğin siteleri hiç saymıyorum, annemden ayrı olmamızı da hiç saymıyorum, kardeşime haftalık 50 kağıt ver, kardeşime lg g3 al, kendine laptop al. Ama bana en az 4 aydır 1 kuruş harçlık verme. Ulan şerefsiz sen bana para vermiyorsun be senin benim üzerimde hakkın yok be! Kendi staj paramla kendim geçiniyorum. Daha geçenlerde liverpool maçına gittik tabi turu geçince öbür tura da gitmek şart oldu. Liverpool maçının bilet parasını çok standart bi şekilde kendi maaşımdan vermiştim. Club brugge maçı için de hiç param kalmadığı için pedere dedim ki bana bi 80 lira ateşle. Tepki hemen şu, ulan şerefsiz benim sana verdiğim parayla sen maça mı gidiceksin? Ne biçim evlatsın sen, sen beni hiç düşünmüyor musun? Tabi ben kimim ki anca eşek gibi çalışayım size para vereyim. Dedim noluyok a*k. Sen bana 4 aydır 1 kuruş para vermedin. Bari harçlık mahiyetinde ver gerisine karışma dedim. İyi verecem sabah unutturma dedi. Sabah çıkardı ta*ak geçer gibi 20 lira verdi... Sonra da kendi paramla sigara aldığım zaman: hoooooo ömere bak! hayırsız evlat sigara içiyo. Hadi bu bilgiyi bütün akrabalara yayalım! Allah seni bildiği gibi yapsın, öbür dünyada ne bok yersen ye inşallah anama da bana da attığın dayaklarla birlikte cehennemlik statüsüne girmişsindir.

Kardesim babami ocakta kaybettim. Sinirlenince aynen senin gibi dusunurdum. Burda konu acmistim benim suan yazdigim gibi bir suru yorum geldi takmamistim ama o kadar pismanim ki. Git babanin elini op, onun huyuna gittikce o da senin huyuna gider. Kaybedince anlarsan cok uzulursun. Laflarina dikkat et.

Evet arkadaşa katılıyorum. Bende babamı kaybettim. Baban içki masasında dut gibi sarhoşta olsa onu sırtında eve götürmen gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.