Bu iki alandan hangisinin iş alanı daha geniştir ? İkisinden birini aöf üzerinden okumayı düşünüyorum,hangisini okumak daha mantıklıdır ?
Ve en önemlisi yeni mezunların maaşları nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Bu iki alandan hangisinin iş alanı daha geniştir ? İkisinden birini aöf üzerinden okumayı düşünüyorum,hangisini okumak daha mantıklıdır ?
Lojistik çunku her sirkette lojistik departmanı var. Bende uluslarasi lojistik ing. Okuyorum . Babam Renault fabrikasinda mak. muhrndisi hayirlisiyla oraya giricem bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Lojistik çunku her sirkette lojistik departmanı var. Bende uluslarasi lojistik ing. Okuyorum . Babam Renault fabrikasinda mak. muhrndisi hayirlisiyla oraya giricem bende
Anladım,teşekkür ederim.İnsan kaynakları ile halkla ilişkiler aynı heralde. Mezunlara bakıyorum da halkla ilişkiler mezunu çok bol,iş alanı dar olabilir
1 yıl beklememek,boşta kalmamak amacıyla 2 yıllık bilgi yönetimi diye kıytırık bir bölüm bitirdikten sonra tercihlerim ;