Şimdi Ara

İnsan nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için kendi varlığının ve bilincinin farkında olan düşünebilen ve sorgulayan herhangi bir canlı türüdür.Bu tanımın dışına birisi homo sapiens türünün bir üyesi bile olsa benim için insan değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 4 Mayıs 2019; 18:10:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir hayvandır.
  • Benim için kendi varlığının ve bilincinin farkında olan düşünebildiği ve sorgulayabildiğini iddia ederek evrenin kendisi için yaratıldığını sanan sayısız organizmadan sadece biridir..
  • Çoğu homo sapiens kendi varlığının bilincinde değil.Bir koyun sürüsünün parçası olarak yaşıyor.İnsan kavramı benim için bir üst bilinç halidir.Bu tür varlıklar İnsan değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 4 Mayıs 2019; 19:34:19 >
  • bilişsel devrim sonrası artan muhakeme idrak ile kendi ve etrafının bilincinde olma oranının artışına rağmen insan primat türüdür..

mevcut homo saps 4.5 nesil primat türü denebilir..
  • Homo sapiens bir tür oldukça manipüle edilebilir.Medeniyetler kurmuş olmasına kendisini mahvoluşa götürebilen aptallıklar taşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_yilmaz2018

Homo sapiens bir tür oldukça manipüle edilebilir.Medeniyetler kurmuş olmasına kendisini mahvoluşa götürebilen aptallıklar taşıyor.
    sapiensin tamamının zeki olmasına veya bedensel ve zihinsel evrim geçirmesine lüzum yok.

çok az kısmıyla yokoluştan kurutulabilir varyasyonlu evren ihtimalini araştırarak başka ortamlarda yaşamına devam edebilir.

oysa kapuçin bunu bizden önce yapamayacak..(mucize olmazsa)

zira sapiens kendinden öncekilerin tamaının genlerini barındırmakta.

bunun sayesinde kültür denilen öznel varlıkta çok ilerledi ilerlemeye devam ediyor.

velhasıl sapiensi ne çok büyütmeli ne küçümsemeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    bu piskoloji nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    NEDİR BU ZENGİN KOCA MERAKI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmzama bak görürsün
  • İnsan nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

İnsan nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.