quote:Orjinalden alıntı: fatihsokar Yazarsanız Sevinirim.!! bu oyunda insanlık ölmüş. O yüzden insan olmak için milyarlarca cash bile alsan insan olunmaz. İnsanlık kişiden kişiye degişir
quote:Orjinalden alıntı: hackercesur quote:Orjinalden alıntı: fatihsokar Yazarsanız Sevinirim.!! bu oyunda insanlık ölmüş. O yüzden insan olmak için milyarlarca cash bile alsan insan olunmaz. İnsanlık kişiden kişiye degişir haha .. Çok Doğru Cevap Vermişsin. Kardeşim Kesinlikle Katılıyorum.. Karustan Elmorada Geçmek için 2000Cash Gerek
Ben olsam 2000 cash'i Dolara dönüştürüp şehrazatın ihalesine girerdim bu günlerde piyasası düştü malum cem uzan
quote:Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe Bari Human olmak için de. Orc olan arkadaşlar kendilerini Hayvan gibi hissetmesinler KATILIOM KANKA :) BEN ORC YANİ BİZ HAYVANMIYIZ YAHU :) ZUHA ARK DOGRU SOLUO 2000 CHAS GEREKLİ AMA HUMANLAR ARTIK İŞ GORMEZ OLDU CZDE KARUSLAR + 70 HUMAN + 60 ZUHAAAA HUMAN OLMANI TAVSİYE ETMEM KANKA YİNEDE SEN BİŞLİRSİN ... ARK KONUDA AÇTIM BU YENİ KOXP HACK LI BURDANDA BELİRTİM ... DİKKAT**//*
quote:Orjinalden alıntı: bılemezsın 2k cash al human olursun ama insan olabılırmısın bılmıom 4 tane level dergisiyle bu işi hâlledersin...