Şimdi Ara

İNSANIN ANNESİNİN DÖVÜLMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene niye bekledin.sonradan öğrendiysede, girme cahille münakaşaya ya sinirine yazık olur ya adabına,
  • Savaş çıkardı orada.Sonu nasıl biterdi bilmiyorum.
  • anasını babasını allah ne verdiyse s.. ben olsam
  • Bıçakladığım olmuştu.
  • Ben olucam orada onları öyle bir döverdim ki aşağıdakinden beter ederdim:
  • Bırak bi akrabayı babam bile el kaldırsa kendime hakim olabileceğimi hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

senden bi halt olmaz

+1
  • kahveye git adam topla.
  • Benim anneme öyle yapacaklar varya... Sen hala bişey yapamadıysan "At Düşkünü" nickli arkadaşında dediği gibi senden bir cacık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim

Size bir anımı anlatıcam.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz bir pazartesi oldu olay.Bilirsiniz genelde pazartesi günleri temizlik olur.Annemde camları silerken bir miktar su aşağıda oturanların camına gelmiş.Aradan 1 saat falan geçti.Kapı çalmış.Bende oyuna dalmışım ki duymadım.Annem açtı kapıyı kadın bağırıyor.
    -Kadın
    +Annem
    -Sen nasıl benim camıma su fışkırtırsın.
    +Özür dilerim yanlışlıklar olmuştur dikkat etmedim.
    -Bütün camım ıslandı[Bağıra bağıra söylüyor]
    +Tekrar özür dilerim gerekirse gelir temizlerim.

Sonra kadın söylene söylene gitti.Akşam oldu.Babam falan geldi.Akşam yemeği yiyoruz.Kapı çaldı.Hemen koştum iri yarı bir adam."Nerede lan o" diye bağırıyor.Ben "yanlış geldiniz galiba" dedim.Adam küfür etmeye başladı.Bir baktım arkadan iki oğlu gelmez mi.Annemde uzun süredir gelmeyince merak etmiş,geldi yanıma [Mutfaklar biraz uzak olduğu için fazla ses gitmez hatta çok az gider.]Annem geldi işte.Adam artistik yapıyor.Sen mi su fışkırttın camıma.Annemde alttan almaya çalışıyor."Beyefendi yanlışlıkla oldu"[Annem tam kapının önünde duruyordu.]bu adam annemi itmez mi.Tam o anda babam merak edip gelmez mi.[Bizim eve bir defa hırsız girdiği için kapının yanında daima sopa bulunur]Babam bir hızla sopayı alıp adam geçirdi o anı hiç unutamam.Adam bir yere düştü.Olur ya küçükken oynarken kafayı duvara çarparız.Adam o misal bir çarpmış kafayı 15 sn falan kalkamadı.O sırada oğulları babalarını kaldırmaya çalışıyor.Yavaş yavaş gittiler.Ama bizim kapı önü hep kan oldu.Temizlendi falan sonra ki gün maç yapıyoruz arkadaşlarla."Ben susadım eve çıkıp gelicem" dedim.Bu iki olan eve giderken beni sıkıştırmasınlar mı.Vurmaya başladılar.Kendimi savunmaya çalışıyorum ama ikisi de babasına çekmiş iri yarı şişman şeyler.Ben yere düştüm.Bunlar tekmelemeye başladılar.Beni merak eden arkadaşlarda bunları gördü.Koşup bunları bir dövmeye başladılar.Ben hal yok ama sinirliyim.Kalktım ayağa yumruk sallamaya başladım.Halim yok bir boşa gidiyor bir çocuklara vuruyorum.Sonunda bunların ağzı burnu kan içinde kaldı.Eve çıktım falan zaten evde kimse yoktu,yıkandım bir güzel.1 hafta geçti olaydan apartmanın önüne kamyon yanaştı.Eşya yüklüyorlar.Baktım bunlar taşınıyor.Babanın kafa sargılı.Çocukların birinin gözü mor birinin dudağı patlamış.Taşınıp gittiler.Diyeceksiniz adam babanı niye şikayet etmedi.Adamın önceden bir kaç olayı vardı.Korktu galiba banane zaten.

Böyle durumlarda 2 tek vs insanın kendını savunabılmesı lazım 5 tane dayım var 3 tanesi milli sporcu kick box vs eskilerden salonu var bir tanesının lise 1-2 ye kadar sürekli giderdim lise de artistlik yapıpta azının payını vermediğim insan yoktu herkes tanırdı beni 6-7 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum gözlüklü gören süt :D zannedip yok omuz atmalar falan ne günlerdi :D şuanda kavga olaylarına falan karşıyım ama Anneme babam kardeşime yada herhangi bir sevdiğime böyle bir şey olucak ben 2 sene bekleyip birde foruma konu açıcam

• anneme vuracak adamı abarmıyorum gebertirim kim olursa olsun
  • öyle birşeye yeltendiler babam vefat ettiğinde benimde psikoloji darma duman olduğu zamanlar allah yarattı akraba makraba demedim, şimdi beni gördüklerinde yollarını değiştiriyorlar
  • Yas kac? Birde 2 sene sonrami jeton düştü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene olmuş aradan çok sular akmış bir şey yapmana gerek yoktur ama yapanlara karşı tavrını al kimsenin yaptığı kimseye kar kalmaz, zamanında da babama silah çekmişler haberim yoktu şuan onu yapacak adamın gözlerini yuvasından çıkartıp yüksek bir yerden sallandırırdım. anne baba insanın kutsalıdır geçen birisi küfür etti diye yerlerde süründürmüştüm. bunları söylüyoruz da onları en çok üzen gene biz oluyoruz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commodore63 -- 4 Şubat 2013; 16:14:33 >
  • Yaşatmam kim yaparsa yapsın böyle bir şeyi
  • Savcılığa başvurarak şikayetini bildir darp ve adam yaralamaktan hapse girsin 7-8 yıl yalvarsa bile sakın aldanma ayrıca benim annemi babam dışında kimse elini kaldıramaz onda bile ben engel olurum akraba kim ulan yazarken ben sinirlendim herhalde sende peygamber sabrı var kardeş

• Semtinin ucra köşeledeki tinerci kardeşlerine 2 paket sigara al sohbet et böyle böyle dövdüler beni beraber gidip halledersiniz bak bakalım adam nasıl dövülüyor izlersin fazla sıkıya gelmez emaneti sokar gider onlara ceza yok
  • quote:

Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz bir pazartesi oldu olay.Bilirsiniz genelde pazartesi günleri temizlik olur.Annemde camları silerken bir miktar su aşağıda oturanların camına gelmiş.Aradan 1 saat falan geçti.Kapı çalmış.Bende oyuna dalmışım ki duymadım.Annem açtı kapıyı kadın bağırıyor.
    -Kadın
    +Annem

Sonra kadın söylene söylene gitti.Akşam oldu.Babam falan geldi.Akşam yemeği yiyoruz.Kapı çaldı.Hemen koştum iri yarı bir adam."Nerede lan o" diye bağırıyor.Ben "yanlış geldiniz galiba" dedim.Adam küfür etmeye başladı.Bir baktım arkadan iki oğlu gelmez mi.Annemde uzun süredir gelmeyince merak etmiş,geldi yanıma [Mutfaklar biraz uzak olduğu için fazla ses gitmez hatta çok az gider.]Annem geldi işte.Adam artistik yapıyor.Sen mi su fışkırttın camıma.Annemde alttan almaya çalışıyor."Beyefendi yanlışlıkla oldu"[Annem tam kapının önünde duruyordu.]bu adam annemi itmez mi.Tam o anda babam merak edip gelmez mi.[Bizim eve bir defa hırsız girdiği için kapının yanında daima sopa bulunur]Babam bir hızla sopayı alıp adam geçirdi o anı hiç unutamam.Adam bir yere düştü.Olur ya küçükken oynarken kafayı duvara çarparız.Adam o misal bir çarpmış kafayı 15 sn falan kalkamadı.O sırada oğulları babalarını kaldırmaya çalışıyor.Yavaş yavaş gittiler.Ama bizim kapı önü hep kan oldu.Temizlendi falan sonra ki gün maç yapıyoruz arkadaşlarla."Ben susadım eve çıkıp gelicem" dedim.Bu iki olan eve giderken beni sıkıştırmasınlar mı.Vurmaya başladılar.Kendimi savunmaya çalışıyorum ama ikisi de babasına çekmiş iri yarı şişman şeyler.Ben yere düştüm.Bunlar tekmelemeye başladılar.Beni merak eden arkadaşlarda bunları gördü.Koşup bunları bir dövmeye başladılar.Ben hal yok ama sinirliyim.Kalktım ayağa yumruk sallamaya başladım.Halim yok bir boşa gidiyor bir çocuklara vuruyorum.Sonunda bunların ağzı burnu kan içinde kaldı.Eve çıktım falan zaten evde kimse yoktu,yıkandım bir güzel.1 hafta geçti olaydan apartmanın önüne kamyon yanaştı.Eşya yüklüyorlar.Baktım bunlar taşınıyor.Babanın kafa sargılı.Çocukların birinin gözü mor birinin dudağı patlamış.Taşınıp gittiler.Diyeceksiniz adam babanı niye şikayet etmedi.Adamın önceden bir kaç olayı vardı.Korktu galiba banane zaten.

sizin orda komşuluk bitmiş kardeş

• quote:

-Kadın
    +Annem

Her şeyi anladım da niye renkli ulan bu hikaye?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.