Arkadaşlar ben sinir hastasıyım tedavide gördüm mahkeme durumlarım çok oldu babasız büyüdük o yüzden şimdi mantıksız bir hareket yaparsam işler iyice kötü olabilir.O yüzden bu konuyu açtım olay şöyle benim dayımın oğlu ve kendi dayısısının hanımlarıyla otururken hanımlardan biri memlekette köyde ilçe merkezine annemden kendilerini kuaföre götürmesini istiyor.Nitekim annem ısrar edip götürüyor.Sonrasında işte dayı oğlu ve kendisi köyden dolduruşa gelmiş bir şekilde(bunuda büyük ihtimal yengem yaptı)annemi kuaförde benim hanım nerde diyip önce tokatlıyolar.Sonrasında abim geliyo ve köye gidiyolar köyde annem tekrardan bana nie böle yaptınız die bağırıp çağırınca orada yengem,dayı oğlu ve onun dayısı anneme tekme tokat yerlerde sürürcesine tokatlıyolar.O esnada annemin canının abim kurtarıyo abimde çekip silahı vurucakken araya köden birileri gelip abimi garaja kitliyolar.Daha sonrasında utnamadan köy meydanında balkonda içki içerek ve havaya silah atarak bunu kutlarcasına durmaya devam etmişler.O esnada ben memlekette değilim Kocaelide ünvtedeyim.Bu olay benden bütün köy bütün akrabalardan kardeşlerim benim piskopatlığımdan dolayı saklanmış.Annem başımın belay girmesini istememiş.Demesi kolay ben bu olayı daha yeni geçenlerde evin içinde dolapları karıştırırıken savcılık mahkeme kağıtlarını buldum.Nitekim kendileri 3 küsür bin tl basit adam yaralama suçundan ötürü ceza almışlar.Hapis cezası zaten annem aldırmak istemiş.Tabi eğer bu olaylardan benim haberim olsa hiç biri şu an o dönemde yaşamazdı.Ayrıca adamı dün gece dahil olmak üzere nereye girip çıktığına kadar takip ettim.Benim korkumdan belli kahveler var o mekanlara meğerse benim korkumdan gelemiyormuş anlayacağınız adamın şu anlık sadece evini öğrendim.Başka bir yere taşınmış.Bana saçma sapan senin orda durman gibi yazılar yazmayın canımı sıkmayın.Daha önceden amcamı dövdüm babam öldükten sonra hakkımız gasp ettiği için.Şu an kaçtı İstanbuldan.Bazı şeyler öle kolay olmuyor.Hemen atarcasına yazılar yazmayınız!!!!YAş 23 daha yeni öğrendim diyorum anlamadınız mı hatta çoğu kişiye şu an salak rolu yapıyorum çevremde dahil!!!
yeni öğrendim adam benim korkumdan gelemiyo nereye gittiğini tam olarak bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi
Savcılığa başvurarak şikayetini bildir darp ve adam yaralamaktan hapse girsin 7-8 yıl yalvarsa bile sakın aldanma ayrıca benim annemi babam dışında kimse elini kaldıramaz onda bile ben engel olurum akraba kim ulan yazarken ben sinirlendim herhalde sende peygamber sabrı var kardeş
o dediklerin yapılmış zaten para cezası almışlar basit adam yaralama suçundan ötürü ben yeni öğrendim.!!!
quote:
Orijinalden alıntı: commodore63
2 sene olmuş aradan çok sular akmış bir şey yapmana gerek yoktur ama yapanlara karşı tavrını al kimsenin yaptığı kimseye kar kalmaz, zamanında da babama silah çekmişler haberim yoktu şuan onu yapacak adamın gözlerini yuvasından çıkartıp yüksek bir yerden sallandırırdım. anne baba insanın kutsalıdır geçen birisi küfür etti diye yerlerde süründürmüştüm. bunları söylüyoruz da onları en çok üzen gene biz oluyoruz değil mi
evet işte benden olay annem tarafından başım belaya girmesin diye saklanmış.
İntihar et.
kardeşim direk dal ozmn o akrabaya o kim lan
babamın super poze si ile kafalarını dağıtmıştım şimdiye kadar
quote:
Orijinalden alıntı: John Thomson
Benim anneme öyle yapacaklar varya... Sen hala bişey yapamadıysan "At Düşkünü" nickli arkadaşında dediği gibi senden bir cacık olmaz.
Adamın evini yeni öğrenmişim nereye gittiğini bulamadım diorum bana fikir ver yapıyım boşa konuşmak kolay kardeş olayın üzerinden nerdeyse 3 sene kasım ayında sen gelmişsin bana git dal.Ne biliyosunda konuşuyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
bunu yapanlari oldurmustum acik ve net. allah uzerine yemin ederim bi kere babam yeltendi boyle biseye bicakla yurudum ustune. burdan laf eden ciksin takip eder yeni bir insan gibi tanisir onada gerekeni yaparim. isteyen denesin. sen nasil bu kadar rahatsin ilginc
Yahu ne rahatlığı kardeş olaydan yeni haberim var diorm adamın yeri yurdu belli değil ne yapabilirsin mesela söyle bana heee koca istanbuldan bahsediyoruz!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
Komaya sokarım onları, ceplerine kubar'ı, beyaz laleleri basıp narkotiği ararım..
eeee madem konuşması kolay madem haksızın yanındasın yapalım kardeş bol keseden konuşması kolay aşağıda yazdıklarımı bir oku istersen..
quote:
Orijinalden alıntı: Anubis59
benim annemi dövücekler yaşatmam onları
allah korusun bende öyle bir durumla karşılacağım varya
Sülalelerini elden geçirirdim yaşatmam arkadaş gider dededen kalma emaneti alır basardım nerede olurlarsa olsunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma
Arkadaş büyük ihtimalle yukarıdaki yorumlara uydu ve ya hastanelik ya da karakolluk oldu.. Konuya hala bir cevap yazmış değil..
sabah evinin önünde bekledim çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK
2 sene niye bekledin.sonradan öğrendiysede, girme cahille münakaşaya ya sinirine yazık olur ya adabına,
aşağıda yazdıklarımı okursan anlarsın..
şimdiye kadar boyunlarını kırıp annenin ayaklarının dibine bırakmış olman lazımdı
yazık sana. annemi dövecek bir akrabam bende onu çarpmayacağım. ıslak odunla kırarım kemiklerini. babam bile dokunamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
birincisi 2 yıl geçmiş jeton daha yeni düşmüş,arkadaşın dediği gibi senden bi halt olmaz. ikincisi yukarıda anlattığın olayda ( ki doğruysa ) baban zaten adama gereğini yapmış ,bişi yapıcaksan o zmn yapıcaktın şimdi adama gidip sen iki yıl önce anamı itmiştin ,intikamımı almaya mı geldim diyecen ? üçüncüsü csb gibi geliyor
babam beni şehit oldu babasız büyüdük ne bilirsin ne anlarsın bee!!!ben 20 senedir 23 yşındayım nelerle mücadele ettim sen biliyo musun bir yandna okudum çalıştım bir yandan bu tarz işlerle uğraştım bela var başımızda meydanı boş buldular anlıyo musun bu olayı yeni öğrendim aşağıda yazdıklarımı oku ne halt olmaz bilip bilmeden konuşma annem saklamış diorm anladın mı belki sizin annenizde böle bişey yapabilirdi annenin yanında değilken böle bir olay olmayacağı ne malum hee bol keseden konuşması kolay madem bu kadar haksızlığa karşısınız nerde bu insanlar hiç kimse o adama hiç bişey yapmadı lafa gelince herkes mafya babası kesiliyo burda şunu bunu yaparım diyenlerin iddda ediyorum 4 te 1 i böle bişeyi benim yerimde olsa allahlarında bulsun diyip çeker olay sıcak sıcağına olsa zaten hapisteydim şu an anladın mı!!!
quote:
Orijinalden alıntı: mangax
Arkadaşlar annemi 2 sene önce çok basit ve gereksiz sebepten dövmüşler sizce karşı tarafa ne yapmalıyım?60 yaşındaki kadın haklı olmasa bile dövülmesi hangi vicdana sığar?Not:karşı tarafta yakın bi akrabam herkes benim bilmediğimi zannediyor salak moduna yatıyorum.Anlayacağınız karşı taraf akrabalık ilişkilerinin çok cehalet ve dolduruşlarından dolayı bu durumu yapmışlar.Sizce bunun hesabı nasıl sorulmalıdır?
Bak anneni akrabalarından kim dövdü? Yani kız kavgası mı yoksa bir erkek çıkıp dövdü mü? Bak eğer kadın kavgasıysa onu kendi aralarında hallederler ama senin anneni zevk için oradaki amcan veya oğulları falan dövmüş se yapacağın şey belli kim dövdüyse bunlara olayı bilmiyorum havası yarat ve kim dövdüyse bunu bir yerde sıkıştır.(mesela beraber bir şey almaya diye çıkın halledin,burada senin yaratıcılığına kalmış iş)Onu bir güzel buna pişman et!!! Sonrasında bunu evlerinin kapısına yerleştirip üzerine bir not bırak " bilmediğimi sanıyorsunuz dimi!!! Siz sanarken biz her şey biliyorduk" falan diye bir şeyler de.Bu notu yazarken yine kendi yaratıcılığını göster ki öcünü almış olsaın Başkaları seni dövmeye kalkarsa diye bunu bababnla ve arkadaşlarınla paylaş,sonrasında bunlar sana saldıracağı vakit bunların ağzına edersin Bir de bunları yapmayıp annen için darp raporu falan alabilirsen bunları mahkemelerde süründürebilirsin ama bunun için ne yazık ki geç kalmış gibi görünüyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: qS05
2 senedir neyi bekliyosun Allah ne verdise giriş hatta adam topla meydan dayağı atın gece gece ban yicem benim anneme öyle birşey yapıcakla offf varya neyse ban yemiyek
adam nerden toplayım kimse gelemiyo heee söylesene burdakilerde atıp konuşuyo çevremdeki arkadaşlara söyledim hepsi yan çizdi sen böle konuşması kolay olayı yeni öğrendim aşağıdakileri bi oku!!!
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
bunu yapanlari oldurmustum acik ve net. allah uzerine yemin ederim bi kere babam yeltendi boyle biseye bicakla yurudum ustune. burdan laf eden ciksin takip eder yeni bir insan gibi tanisir onada gerekeni yaparim. isteyen denesin. sen nasil bu kadar rahatsin ilginc