Şimdi Ara

İNSANIN ANNESİNİN DÖVÜLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
3
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar annemi 2 sene önce çok basit ve gereksiz sebepten dövmüşler sizce karşı tarafa ne yapmalıyım?60 yaşındaki kadın haklı olmasa bile dövülmesi hangi vicdana sığar?Not:karşı tarafta yakın bi akrabam herkes benim bilmediğimi zannediyor salak moduna yatıyorum.Anlayacağınız karşı taraf akrabalık ilişkilerinin çok cehalet ve dolduruşlarından dolayı bu durumu yapmışlar.Sizce bunun hesabı nasıl sorulmalıdır?

• Ben olsam pompalı tüfekle vurmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Ben olsam pompalı tüfekle vurmuştum.
    benim annemi dövücekler yaşatmam onları
  • quote:

bunu yapana bağlı kim o döven?
  • quote:

2 sene geçmiş herkes unutmuş daha ne yapacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeLchaeL

Alıntıları Göster
    60 yaşında ki bir kadını dövmekte neyin nesi ? Olay nedir ?

+ Yaş kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 4 Şubat 2013; 4:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeLchaeL

Alıntıları Göster
    bunu yaptıklarına pişman et onları bi daha anneni gördüklerinde korksunlar ama bunları mantık çerçevesinde yap bi anlık gaza gelip tekme tokat saldırırsan sen kaybedersin.Sen bize olayı 4 satırla anlatmışssın daha çok açarsan konuyu ona göre cevap yazabiliriz
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminJuri -- 4 Şubat 2013; 4:14:31 >
  • quote:

durum çok hassas. kendine hakim olabiliyorsan pek irdelememeye bak ve uzak dur. çünkü bu tarz olaylar intikam almaya çalıştıkça daha çok büyür ve içinden çıkılamaz hal alır.

ama ne bileyim benim başıma gelse kendime hakim olamazdım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

60 yaşında ki bir kadını dövmekte neyin nesi ? Olay nedir ?

+ Yaş kaç ?

Alıntıları Göster
    nasıl ağız burun kırma olayı varsa git sende ağız burun kır yoksa sadece tokatsa falan git sende ağız burun kır hertürlü ağız burun kır burda konu açman hata git dağıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

nasıl ağız burun kırma olayı varsa git sende ağız burun kır yoksa sadece tokatsa falan git sende ağız burun kır hertürlü ağız burun kır burda konu açman hata git dağıt

Alıntıları Göster
    2 senedir neyi bekliyosun Allah ne verdise giriş hatta adam topla meydan dayağı atın gece gece ban yicem benim anneme öyle birşey yapıcakla offf varya neyse ban yemiyek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fawkess_

2 senedir neyi bekliyosun Allah ne verdise giriş hatta adam topla meydan dayağı atın gece gece ban yicem benim anneme öyle birşey yapıcakla offf varya neyse ban yemiyek

Alıntıları Göster
    senden bi halt olmaz
  • yapıcagın sey bellı agızını yuzunu kırıcan onların
  • Topuktan 2 el sikican yasayip yasamadigina pisman olur saniyeler ona asir gibi gelir.Sadece 2 el.Yapacak cesaretin yoksa da kendi kafana sık.
  • 2 senedir nerdeydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Topuktan 2 el sikican yasayip yasamadigina pisman olur saniyeler ona asir gibi gelir.Sadece 2 el.Yapacak cesaretin yoksa da kendi kafana sık.
    Anneme vuracak adamı kemiğim kırılana kadar yumruklardım.
  • Eline sert bir cisim alacaksın. Eklem yerlerine vuracaksın. Kolunu bacağını ayağını elini burnunu kıracaksın. Bu kadar basit
  • Anneme vurmayi birak kufur etseler ciktiklari yere geri sokarim hicam isterse kardeşim olsun. Birde 60 yasinda diyorsun. Diven kisi kucukse ve erkekse cek kenara hasatini cikart derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

Anneme vurmayi birak kufur etseler ciktiklari yere geri sokarim hicam isterse kardeşim olsun. Birde 60 yasinda diyorsun. Diven kisi kucukse ve erkekse cek kenara hasatini cikart derim...
    Yukarıdaki yorumlara katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurrayKing

Yukarıdaki yorumlara katılıyorum.

Alıntıları Göster
    Hala duruyor musun?
  • Dövmek yerine daha sert bir sekilde intikam alabilirsin. Bir açığını bul polise felan ihbar et ne biliyim.Ya da ikisini birden. Bildiğinide bilmiyorlarmış, maske takıp bıçaklayabilirsinde kimse şüphelenmez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.