Şimdi Ara

İNSANIN ANNESİNİN DÖVÜLMESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baris195

önce o kişiye arkasından yavaşça yaklaş başına sert cizimle vur böylece işin kolay olur
    sonra eline testere al ve parçalarına ayır,kafasını bir çöp bidonuna atabilirsin o kolaydır
    daha sonra diğer parçaları poşetle ve herbirini ayrı çöp bidonuna atman lazım
    yerde kan izlerini çamaşır suyu ile sil,parçalama işini banyoda yap
    tv de herşeyi öğretiyorlar

Cem garipoglu senmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaHVeReNGi

quote:

Orijinalden alıntı: pD-21

3.5 yıl lisanslı olarak kick boks yaptım ve 1.5 yıldır da body buildinge devam ediyorum akraba gibi bir tanımım yoktur. Hepsini tank gibi ezerdim.

seni tek yumrukta indiririm.

he tamam indirirsin.
  • Annemi birak dovmeyi, elini surenin anasini s.kerim. Cok acik ve net. İyi sabretmissin

• Benim of demeye kıyamadığım Annemi biri dövecek ve ben yerimde otyrucam ha...Yemin ederimki babam olsa öldürürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: mangax

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

quote:

quote:

quote:

Babam dövse poposundan şırıngayla kan alırım bide akraba dövecek ha.Üstünden zaman geçmiş tabi gidip annemi dövdün diye saldırsan komik kaçar.Olay tazeyken halledecektin.

olay tazeyken saklanmış çok bilmiş kardeşim

"herkes benim bilmediğimi zannediyor salak moduna yatıyorum." olayı bilmene rağmen bilmemezlikten geldiğine göre sen bilsen de kendi deyiminle "salak modu"na yatardın pısırık "kardeşim"(?).

olayı yeni öğrendikten itibaren çevremdeki akrabalara salak modundayım evet çünkü adama haber verip daha sonra adamı hiç bulamama şansım olabilir sen böle bir durumda ne yapardın ben dövmeye gidiyorum mu derdin ulu orta ondan sonra adam senin karşına emanetle çıksın o kansızlık yapmışsa sende onu kansızlıkla vuracaksın pısırık haaa pısırık olan adam günlerdir yana yıkıla adamı sabahlara kadar araya durmaz evinde kaç gece sabahladım sen biliyon mu çok bilionuz arkadaş çok herkes lafa gelince aslan kesiliyo

Pısırıklığın içine dert olduğu için burada seni avutalım istiyorsun çünkü bir tepki belirtecek yüreğin yok ben git adamı döv demememe rağmen adam bıçak çekse falan ayağı yapıyorsun zoruna mı gitti yoksa pısırık lafıBen gidip adamı döv demedim lakin bilmene rağmen salağa yatmak pısırıklıktır en azından ailene ve akrabalarına karşı bir tepkin olduğunu belli eder(düzgün bir üslupla) ve annem yanlız değil mesajı verirsin.Ben bu forumdaki yorumlarımın hiçbirinde aslan kesilmedim ki son cümlemdeki üstünden zaman geçmiş saldırman komik olur lafı da bu sözümü destekliyor ergenlerin kavga konularında bile kavga etme git konuş hallet derim.Yine pısırıklığın içine dert olduğundan laflarımı farklı yere çekiyorsun ama seni avutmamı bekleme yapmamBu arada belirteyim aslan kesilme mevzusu annemi dövenlere karşı göstereceğimi söylediğim tepki aslan kesilmek değil hakikat/reflekstir zira dövülme değil bak saygısızlık gördüğüm bir hareket için babamın önünde amcam,halam,yengem,babaanneme neler yapıp üstüne evden nasıl yaka paça attığımı tüm sülalem bilir,bana ve aileme karşı davranışlarını ona göre denetlerler merak etme.

Senin yaptığını yapıyım yani akrabalara tepki gösteriyim..Sonra adam kaçsın ve hesabını soramayım arkadaş ben burda beklerdim ki kurnazca akıllıca fikirler alıyım anladım ki herkes asarım,keserim, lan senin anneni dövsünler 2 sene sonra haberini al elini kolunu kıpırdatamassın ilk anda..Ben senin nie avutmana kalıyım ki ne avutması arkadaş herkes asarım keserim demekten başka hiç bişey yazmamış..Ne refleksi refkleks kesebilceğin adam yok ki ortada olay geçmiş sen hala felsefik yorumlar yazıyosun benim babam şehit oldu amcamlarlada ve diğer insanlarlada buna benzer sorunlar oldu..Onlarda nasıl hallettiysem bunuda hallederim sorun şu gördüm ki bizim memlekette herkes çok biliyo ve bir nevi kamuoyu tepkisinide görmüş oldum kurnazca akıllıca hareket edip soğukkanlı hareket edip bu işi halledecem.Bİr tane mantık çerçevesinde yorum yapmadın ve yapmadınız..Zaten böyle olduğu içinde bu ülkede terör,cahillik,yoksulluk bitmiyor yaa ben boşuna nabız yoklamışım.Salak mıyım olm ben burda kendimi avutucam bizde biliyoruz sadece biraz bakalım kim ne diyo die dertleşmek istedim anladım ki herkes bilinen şeyleri yazıyo..Hadii allaha emanet olunuz.

Pısırık olduğun gibi okuman yazman da sıkıntılıYorumumu tekrar oku diyeceğim ama sen yine anlamazsın açıklayayım örnek verdiğim olayı git yap demediğimi yazımda belirttim bak orada parantez içinde düzgün bir üslupla diye belirttim ve annem yanlız değil mesajı ver dedim.Git as kes demediğimi yazımda belirttim ki bu 3 oluyor salağa yatma düzgün bir üslupla annenin yanlız olmadığını hem ailene hem tüm akrabalarına belirt dedim ama pısırıklık o kadar içini yemiş ki yine yazdıklarımı farklı algılıyorsun.Yine yazıda belirttiğim gibi ben hiç asarım keserim tarzı bir insan olmadım forumda yazdıklarıma denk gelenler bilir.Kendimden verdiğim örnek "aslan kesiliyor herkes" lafına itafen yazılan olay sıcakken verdiğim tepkiyi belirtiyor yani aslan kesilmiyorum yaptığımı söylüyorum.Tekrar söylüyorum anlamazsan heceleyerek anlatmaya çalışacağım ben asarım keserim diye dolaşan bir insan değilim ve sana yaptığım yorumda git as kes demiyorum düzgünce olaya tepkini en azından ailene belirt salağa yatma diyorum.Yazımda defalarca yazmama rağmen yine anlamayacaksan tavsiyem yazımı 10-15 sefer oku zira herkes 1 seferde okuduğunu anlayabilecek kapasitede olmayabilir normaldir.

• Benim anneme sövcekler ve ben 2 sene beklicem he . Direk sokarım o cıktıga yere
  • quote:

Arkadaşlar annemi 2 sene önce çok basit ve gereksiz sebepten dövmüşler sizce karşı tarafa ne yapmalıyım?60 yaşındaki kadın haklı olmasa bile dövülmesi hangi vicdana sığar?Not:karşı tarafta yakın bi akrabam herkes benim bilmediğimi zannediyor salak moduna yatıyorum.Anlayacağınız karşı taraf akrabalık ilişkilerinin çok cehalet ve dolduruşlarından dolayı bu durumu yapmışlar.Sizce bunun hesabı nasıl sorulmalıdır?

Şiddet olmadan en kolay yol ya çeşitli şekilde intikam al(oyun ,komplo falan)veya dava açabilirsin
  • kürşat sen misin ?
  • Off benim anama dokunsalar, ben onların sülalesini kuruturum.Sen biraz ezikmişsin bilader kusra bakma ama.
  • bunu yapanın soyunu kuruturdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Ben olsam pompalı tüfekle vurmuştum.

+1
  • Çıkar vur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.