Şimdi Ara

İNSANIN ANNESİNİN DÖVÜLMESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kimse durduk yere dövmez,bir şey olmuşki dayak yemiş

Bir şey yapmışsa bile 60 Yaşında kadına 3 kişi saldırılır mı lan? 2'si erkek hem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangax

quote:

Orijinalden alıntı: qS05

2 senedir neyi bekliyosun Allah ne verdise giriş hatta adam topla meydan dayağı atın gece gece ban yicem benim anneme öyle birşey yapıcakla offf varya neyse ban yemiyek

adam nerden toplayım kimse gelemiyo heee söylesene burdakilerde atıp konuşuyo çevremdeki arkadaşlara söyledim hepsi yan çizdi sen böle konuşması kolay olayı yeni öğrendim aşağıdakileri bi oku!!!

kardeş adanadaysan geliyorym
  • işi halledip içerde yattıktan sonra okul okuyamıcaksın işe alınmıcaksın evlenemeyeceksin sadece işporta tezgah açar çalışırsın zabıtalar kovalar durur
    hayatın o şekilde gider,çocuğunda olmaz,ssk nı ödeyemezsen yaşlanınca dilenirsin,kış vakti soğuktan donar ölür gidersin
  • sende onları döv bukadar basit madem polis falanda çağırmıyorlar akraba al eline levyeyi giriş sonrada yanlışlıkla oldu dersin
  • anneni dovuyorlar ve sende gormemezlikten geliyorsun cik git surdan

• kadina siddet dunyadaki en adi serefsiz seylerden bir tanesi bence
    2 sene gecmis sen hala soru mu soruyorsun birde
    yapanlarin elleri kirman gerek
  • Aynısı başıma gelse cinayet sebebi

• Gece geç bir vakit pusu kurup çıktığı an ağzını yüzünü beyzbol sopasıyla kırman gerek ama yaşın ufaksa tek başına değil.
  • Ben olsam yaşatmazdım.
  • 2 sene önceyse bişey yapamazsın. Bi 2 sene daha geçsin öyle yap ne yapacaksan..
  • Sebebinin ne olduğuna bağlı bir durum ayrıntıları bilmiyorum ama %95 cinayet sebebi
  • oha anneni dövmüşler sen hala buraya konu açıp ne yapayım diyorsun.
  • işsizi işsazı işsize
  • kendime hakim olabileceğimi sanmıyorum..

annem kadın gibi kadındır ama kadınlıkta bir yere kadar karşıdaki neticede erkek bir gün yerler buzlandı annem sürüyor arabayı boşluğuna denk geldi vurdur birisinin arabasına tamam biz suçluyuz karşılanacak her şeyi vurulmuş olmuş bitmiş bağır isyan et ama yapacak bir şey yok olan olmuş o sıra küçüğüm biraz annemde otur arabada tutanağı tutalım halledip geliyorum dedi adam dışarıda baktım anneme bağırıyor çağırıyor öküz gibi böğürüyor kadın ne desin orada benim şarteller attı indim adamın ciddi ciddi ağzını burnunu kırdım bilmiyorum normalde dövemezdim o sıra ama onun boşluğuna denk geldi heralde adam bastı kaçtı gittii..

60 yaşında bir kadını dövmekte ne demek yahu?? parçalarım onları parçalarım
  • Yaşadigim bir şeyi anlatayim sizlere arkadaşlar... Bu anlatacaklarim gerçektir inanip inanmamak Hür iradenize kalmiş... Belki aşağida yazdiklarimdan dolayi tepkide alabilirim ama o gün olanlarin özeti şöyleydi..;

Bi cumartesi günü işten erken çiktim eve gidiyodum.. Mahalleye gelmeden Arabayi falan park etmeden önce annemi aradim zaten hastaydi bari dedim kadin dişari çikmasin bakkal makkal ihtiyaci varsa alayim öyle eve gireyim.. Telefonda yok dedi.. Meğerse tuz bitmiş ve yemege koymaya evdede kalmayinca markete gitmiş.. Sirf ben geleyimce yemeği sicak yiyeyim istemiş canim annem.... Ben mahalleye geldim baktim marketin önünde bi toplanmiş millet bişiyler konuşuyo falan yavaşladim baktim annemin hafif kaşi açilmiş.. Birden onu öyle görünce Şok geçirdim ne oldu nasi oldu kim yapti diye..

Annem raftan tuzu alirken Alt raflarda Camdan kavanozlarda turşular varmiş hirkasi onlara takiliyor ve bi kaç tanesi düştügü gibi patliyor.. markette çalişan kot pantolonu miçinda asili kalan, iç çamaşiri görünen, cüzdanina zincir bağlayan, gözleri artik uyku düzensizliginden mosmor olan, elinden sigarayi düşürmeyen 19 yaşindaki p.ç kurusuda annemle laf dalaşina giriyor erkeklik tasliyor.. Annemde Yaşina rağmen Büyüklük işte Özür diliyor ve kirilanlarin Hepsinin parasini ödeyeceğini söylüyor.. Çocuk annemin yanina gidiyor küfür ediyor ve tamam lan tamam dercesine annemi omuzundan itiyor, annemin ayaği takilip hafif sendeliyor ve başini dolaba hafifçe çarpiyor.. Sert çarpsa büyük ihtimal kafasi yarilacak.. Ben bunu ögrendigim gibi o p.çi aramaya koyuldum mahallede... Tam arabaya bindim hafif rampa aşağisina çiktim baktim rampadan çikiyor.. Arabayi üstüne sürdüm tamponla çarpip indim aşaği.. Alllah dedim şimdi senin kalibina şekil vermeyenin........ Artik nasil bir sinir nasil bir öfkeyle saldirdiysam kolunu o anda 2 yerden kirmişim ama farketmiyorum Ağzini burnuna öyle bi vuruyorum ki yani Bi tarafini kirana kadar Kanini çikarana kadar dövdüm o gün.. Mahallenin büyükleri geldi elimden alacaklar annem aklima geldikçe dahada bi hinçla dahada bi zarar verme istegiyle vurmaya başliyorum.. Bakti elimden kurtuluşu yok çiğlik atmaya yardim istemeye başladi sokaktakilerden.. Mahallede çok çok sevdigim yüksel ve ferit abi var onlar Allahtan geldi ve Zorla elimden aldilar ve hastahaneye götürmüşlerdi... Onlar gelmeseydi herhalde kafasini kaldirima vura vura o gün cinayet işleyebilirdim o kör öfkeyle..

Demem o dur ki kari kiz meselesi başka çok çok çok gerekirse onlar içinde kavga ederim ama söz konusu Annemse açik söyleyeyim girmeyeceğim kavga dövüş olmaz... Tüm ölmüşlerimizin mekani Cennet olsun Yillar önce vefat eden babamdan bana kalan tek şey annemdir Her gün Allaha benim ömrümden alsin ona versin diye dua ederken Değil bi sille Toz bile kondurmazken Bu olanlar beni delirtmişti..

Buda böyle bir animdir arkadaşlar.. Allah hepimizin annesine sevdiklerine Uzun ömürler versin İnşAllah..

• iyi de annen akrabanızın hasta yatalak annesine tokat atıp, çocuğunun boğazını sıkıp, kundaktaki bebesini yerden yere vurup, evlerini de ateşe mi verdi, ne yaptı, onu söylememişsin ki?..
  • ne kadar zor olsa da bir şey yapma 2 sene geçmiş üzerinden ama gözlerini 4 aç bir daha böyle bir şeyin olmaması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

anneni dovuyorlar ve sende gormemezlikten geliyorsun cik git surdan

nerde görmemezlikten geliyorum kardeş yukarda yazılanları oku adam taşınmış ev değiştirmiş akrabalık ilişkileri bitmiş kimse nerde ne yaptığını söylemiyo hadi ben gittim sorsam adam hazırlıklı olmayacak mı ne kadar mantıksız yazıyorsun önce oku oku
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.