Şimdi Ara

İNSANIN ANNESİNİN DÖVÜLMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yardımcın olsun,ama demişsin ya onlar cahil diye,işte o yüzden mümkün mertebe bulaşma derim Allahı'ndan bulsunlar diyip geçmiş zaten annen,burdan yazması kolay da ama bizim elimizden bişey gelmiyor eskileri unutma kendinide ezdirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

iyi de annen akrabanızın hasta yatalak annesine tokat atıp, çocuğunun boğazını sıkıp, kundaktaki bebesini yerden yere vurup, evlerini de ateşe mi verdi, ne yaptı, onu söylememişsin ki?..

kardeş işte yengem doklduruşa getiriyo bunları sizin hanımı yoldan çıkardı gibisinden o hınçla ilçe merkezine gidince olanlar olmuş annem haklı mahkemede nitekim ceza vermiş cahiliyet işte kansızlık şerefsizlik.........
  • 2 senedir hicbir sey yapmadin mi yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pD-21

3.5 yıl lisanslı olarak kick boks yaptım ve 1.5 yıldır da body buildinge devam ediyorum akraba gibi bir tanımım yoktur. Hepsini tank gibi ezerdim.

seni tek yumrukta indiririm.
  • bunun hesabını elbet sorucam muhakkaktır sadece işte durumdan dolayı konu açtım ve dertleşmek istedim üzüntüden hasta oldum gelişmeleri burdan bildiririm arkadaşlar annenizin her an yanınızda olmayabiliyosunuz lütfen annenize herşeyi anlattırın benim annem ben cinayet işlerim die söylememiş ben evde kağıtları bulunca herşey ortaya çıktı allah yardımcınız olsun.
  • Bundan 3 sene once babam anneme vurdu diye tekme tokat babama dalmistim.Herhangi birisinin anneme elini kaldirdigini gorecegim ve duyacagim?Kafasini gozunu patlatirim lan.

• Babam dövse poposundan şırıngayla kan alırım bide akraba dövecek ha.Üstünden zaman geçmiş tabi gidip annemi dövdün diye saldırsan komik kaçar.Olay tazeyken halledecektin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Babam dövse poposundan şırıngayla kan alırım bide akraba dövecek ha.Üstünden zaman geçmiş tabi gidip annemi dövdün diye saldırsan komik kaçar.Olay tazeyken halledecektin.

olay tazeyken saklanmış çok bilmiş kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otobüs Kafa

dostum soğukkanlı olmakla iyi yapmışsın. sessiz bir intikam fırsatı ara bence. senden başka kimse bilmesin intikamını. mesela ilaç içiyorsalar ilaçla oynayabilirsin. ama çok dikkatli olmalısın ufak bir hata altından kalkamayacağın sonuçlar doğurur.

eyw bende öle yaptım sağol elbet hesabı sorulcaktır işte önceden haberim olsa yapardım adamın takıldığı mekanları bulamadım işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangax

quote:

Babam dövse poposundan şırıngayla kan alırım bide akraba dövecek ha.Üstünden zaman geçmiş tabi gidip annemi dövdün diye saldırsan komik kaçar.Olay tazeyken halledecektin.

"herkes benim bilmediğimi zannediyor salak moduna yatıyorum." olayı bilmene rağmen bilmemezlikten geldiğine göre sen bilsen de kendi deyiminle "salak modu"na yatardın pısırık "kardeşim"(?).

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Kanat

2 senedir hicbir sey yapmadin mi yazik

önce yazılanları baştan sona bir oku öle yorum yap oku oku!!!!
  • quote:

quote:

quote:

"herkes benim bilmediğimi zannediyor salak moduna yatıyorum." olayı bilmene rağmen bilmemezlikten geldiğine göre sen bilsen de kendi deyiminle "salak modu"na yatardın pısırık "kardeşim"(?).

olayı yeni öğrendikten itibaren çevremdeki akrabalara salak modundayım evet çünkü adama haber verip daha sonra adamı hiç bulamama şansım olabilir sen böle bir durumda ne yapardın ben dövmeye gidiyorum mu derdin ulu orta ondan sonra adam senin karşına emanetle çıksın o kansızlık yapmışsa sende onu kansızlıkla vuracaksın pısırık haaa pısırık olan adam günlerdir yana yıkıla adamı sabahlara kadar araya durmaz evinde kaç gece sabahladım sen biliyon mu çok bilionuz arkadaş çok herkes lafa gelince aslan kesiliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qS05

2 senedir neyi bekliyosun Allah ne verdise giriş hatta adam topla meydan dayağı atın gece gece ban yicem benim anneme öyle birşey yapıcakla offf varya neyse ban yemiyek

adam nerden toplayım kimse gelemiyo heee söylesene burdakilerde atıp konuşuyo çevremdeki arkadaşlara söyledim hepsi yan çizdi sen böle konuşması kolay olayı yeni öğrendim aşağıdakileri bi oku!!!

kardeş adanadaysan geliyorym

istanbuldayım kardeş

• "orada yengem,dayı oğlu ve onun dayısı anneme tekme tokat yerlerde sürürcesine tokatlıyolar.O esnada annemin canının abim kurtarıyo abimde çekip silahı vurucakken araya köden birileri gelip abimi garaja kitliyolar.Daha sonrasında utnamadan köy meydanında balkonda içki içerek ve havaya silah atarak bunu kutlarcasına durmaya devam etmişler."

Böyle bir olayı isterse 20 sene sonra öğreniyim gereğini yapmazsam şerefsizim.Ne demek 60 yaşında kadına tekme tokat hemde 3 kişi Etrafındakilere hala bilmiyormuş gibi davranarak birşekilde onları bul maskeyi tak ver şerefsizlerin suratlarına muştayı ardı ardına.

• öldürmezdim ama öldürmekten beter ederdim. değil onları dövmek o evlerini yerlebir eder alayını vurup sakat bırakırdım
  • Annem hayatımdaki en değerli kişi, canını yakanı dayımın beylik silahı ile vururum çok net.
  • Hocam ben burda senin yazdıklarını okurken Allah korusun kendi anneme yapıldığını düşündümde düşününce bile deliye döndüm ben o adamları yaşatmazdım. Ama tabi sende haklısın yeni öğrenmişsin olay yeniyken öğrenseydin her şey daha farklı olabilirdi. Diyeceğim o ki bunu o 3 kişinin yanına bırakma ama kendinede zarar verme baban şehit olmuş zaten sana da birşey olursa annen tek başına kalır bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Bunu sorman hata. Boyle bir durum bana olsaydi yeterli paramda var, kiralik katil tutardim. Ciddiyim. O kim ki benim anneme el kaldiriyor.

bilmez miyiz o paraları ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

olayı yeni öğrendikten itibaren çevremdeki akrabalara salak modundayım evet çünkü adama haber verip daha sonra adamı hiç bulamama şansım olabilir sen böle bir durumda ne yapardın ben dövmeye gidiyorum mu derdin ulu orta ondan sonra adam senin karşına emanetle çıksın o kansızlık yapmışsa sende onu kansızlıkla vuracaksın pısırık haaa pısırık olan adam günlerdir yana yıkıla adamı sabahlara kadar araya durmaz evinde kaç gece sabahladım sen biliyon mu çok bilionuz arkadaş çok herkes lafa gelince aslan kesiliyo

Pısırıklığın içine dert olduğu için burada seni avutalım istiyorsun çünkü bir tepki belirtecek yüreğin yok ben git adamı döv demememe rağmen adam bıçak çekse falan ayağı yapıyorsun zoruna mı gitti yoksa pısırık lafıBen gidip adamı döv demedim lakin bilmene rağmen salağa yatmak pısırıklıktır en azından ailene ve akrabalarına karşı bir tepkin olduğunu belli eder(düzgün bir üslupla) ve annem yanlız değil mesajı verirsin.Ben bu forumdaki yorumlarımın hiçbirinde aslan kesilmedim ki son cümlemdeki üstünden zaman geçmiş saldırman komik olur lafı da bu sözümü destekliyor ergenlerin kavga konularında bile kavga etme git konuş hallet derim.Yine pısırıklığın içine dert olduğundan laflarımı farklı yere çekiyorsun ama seni avutmamı bekleme yapmamBu arada belirteyim aslan kesilme mevzusu annemi dövenlere karşı göstereceğimi söylediğim tepki aslan kesilmek değil hakikat/reflekstir zira dövülme değil bak saygısızlık gördüğüm bir hareket için babamın önünde amcam,halam,yengem,babaanneme neler yapıp üstüne evden nasıl yaka paça attığımı tüm sülalem bilir,bana ve aileme karşı davranışlarını ona göre denetlerler merak etme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pısırıklığın içine dert olduğu için burada seni avutalım istiyorsun çünkü bir tepki belirtecek yüreğin yok ben git adamı döv demememe rağmen adam bıçak çekse falan ayağı yapıyorsun zoruna mı gitti yoksa pısırık lafıBen gidip adamı döv demedim lakin bilmene rağmen salağa yatmak pısırıklıktır en azından ailene ve akrabalarına karşı bir tepkin olduğunu belli eder(düzgün bir üslupla) ve annem yanlız değil mesajı verirsin.Ben bu forumdaki yorumlarımın hiçbirinde aslan kesilmedim ki son cümlemdeki üstünden zaman geçmiş saldırman komik olur lafı da bu sözümü destekliyor ergenlerin kavga konularında bile kavga etme git konuş hallet derim.Yine pısırıklığın içine dert olduğundan laflarımı farklı yere çekiyorsun ama seni avutmamı bekleme yapmamBu arada belirteyim aslan kesilme mevzusu annemi dövenlere karşı göstereceğimi söylediğim tepki aslan kesilmek değil hakikat/reflekstir zira dövülme değil bak saygısızlık gördüğüm bir hareket için babamın önünde amcam,halam,yengem,babaanneme neler yapıp üstüne evden nasıl yaka paça attığımı tüm sülalem bilir,bana ve aileme karşı davranışlarını ona göre denetlerler merak etme.

Senin yaptığını yapıyım yani akrabalara tepki gösteriyim..Sonra adam kaçsın ve hesabını soramayım arkadaş ben burda beklerdim ki kurnazca akıllıca fikirler alıyım anladım ki herkes asarım,keserim, lan senin anneni dövsünler 2 sene sonra haberini al elini kolunu kıpırdatamassın ilk anda..Ben senin nie avutmana kalıyım ki ne avutması arkadaş herkes asarım keserim demekten başka hiç bişey yazmamış..Ne refleksi refkleks kesebilceğin adam yok ki ortada olay geçmiş sen hala felsefik yorumlar yazıyosun benim babam şehit oldu amcamlarlada ve diğer insanlarlada buna benzer sorunlar oldu..Onlarda nasıl hallettiysem bunuda hallederim sorun şu gördüm ki bizim memlekette herkes çok biliyo ve bir nevi kamuoyu tepkisinide görmüş oldum kurnazca akıllıca hareket edip soğukkanlı hareket edip bu işi halledecem.Bİr tane mantık çerçevesinde yorum yapmadın ve yapmadınız..Zaten böyle olduğu içinde bu ülkede terör,cahillik,yoksulluk bitmiyor yaa ben boşuna nabız yoklamışım.Salak mıyım olm ben burda kendimi avutucam bizde biliyoruz sadece biraz bakalım kim ne diyo die dertleşmek istedim anladım ki herkes bilinen şeyleri yazıyo..Hadii allaha emanet olunuz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.