Şimdi Ara

İNSANIN ANNESİNİN DÖVÜLMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

senden bi halt olmaz

+1
  • Ben annemi üzdüler kalbini kırdılar diye dövücem yakın vakitte sen hala oturuyor musun ?
  • Abi şimdi şöyle düşün. Olay kadın kavgası. Yani anneni komşun yada ne bileyim sokakta bir erkek dövse. Çağır beni beraber dövelim. Ama 60 yaşında kadın yani vursan ölecek, anlıyor musun elinde kalacak yazık günah etme 2 sene geçmiş zaten.

Ha pardon annen 60 yaşında sanırım, tekrar pardon. Eğer döven erkekse gene birşey yap diyemeyeceğim 2 sene geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 4 Şubat 2013; 5:24:46 >
  • Abov bunu benim valideye yapsalar öldürürdüm adamı zaten sinir hastasıyım ama bana csb gibi geldi annesi dövülen kişi böle konu açmaz
  • Size bir anımı anlatıcam.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz bir pazartesi oldu olay.Bilirsiniz genelde pazartesi günleri temizlik olur.Annemde camları silerken bir miktar su aşağıda oturanların camına gelmiş.Aradan 1 saat falan geçti.Kapı çalmış.Bende oyuna dalmışım ki duymadım.Annem açtı kapıyı kadın bağırıyor.
    -Kadın
    +Annem
    -Sen nasıl benim camıma su fışkırtırsın.
    +Özür dilerim yanlışlıklar olmuştur dikkat etmedim.
    -Bütün camım ıslandı[Bağıra bağıra söylüyor]
    +Tekrar özür dilerim gerekirse gelir temizlerim.

Sonra kadın söylene söylene gitti.Akşam oldu.Babam falan geldi.Akşam yemeği yiyoruz.Kapı çaldı.Hemen koştum iri yarı bir adam."Nerede lan o" diye bağırıyor.Ben "yanlış geldiniz galiba" dedim.Adam küfür etmeye başladı.Bir baktım arkadan iki oğlu gelmez mi.Annemde uzun süredir gelmeyince merak etmiş,geldi yanıma [Mutfaklar biraz uzak olduğu için fazla ses gitmez hatta çok az gider.]Annem geldi işte.Adam artistik yapıyor.Sen mi su fışkırttın camıma.Annemde alttan almaya çalışıyor."Beyefendi yanlışlıkla oldu"[Annem tam kapının önünde duruyordu.]bu adam annemi itmez mi.Tam o anda babam merak edip gelmez mi.[Bizim eve bir defa hırsız girdiği için kapının yanında daima sopa bulunur]Babam bir hızla sopayı alıp adam geçirdi o anı hiç unutamam.Adam bir yere düştü.Olur ya küçükken oynarken kafayı duvara çarparız.Adam o misal bir çarpmış kafayı 15 sn falan kalkamadı.O sırada oğulları babalarını kaldırmaya çalışıyor.Yavaş yavaş gittiler.Ama bizim kapı önü hep kan oldu.Temizlendi falan sonra ki gün maç yapıyoruz arkadaşlarla."Ben susadım eve çıkıp gelicem" dedim.Bu iki olan eve giderken beni sıkıştırmasınlar mı.Vurmaya başladılar.Kendimi savunmaya çalışıyorum ama ikisi de babasına çekmiş iri yarı şişman şeyler.Ben yere düştüm.Bunlar tekmelemeye başladılar.Beni merak eden arkadaşlarda bunları gördü.Koşup bunları bir dövmeye başladılar.Ben hal yok ama sinirliyim.Kalktım ayağa yumruk sallamaya başladım.Halim yok bir boşa gidiyor bir çocuklara vuruyorum.Sonunda bunların ağzı burnu kan içinde kaldı.Eve çıktım falan zaten evde kimse yoktu,yıkandım bir güzel.1 hafta geçti olaydan apartmanın önüne kamyon yanaştı.Eşya yüklüyorlar.Baktım bunlar taşınıyor.Babanın kafa sargılı.Çocukların birinin gözü mor birinin dudağı patlamış.Taşınıp gittiler.Diyeceksiniz adam babanı niye şikayet etmedi.Adamın önceden bir kaç olayı vardı.Korktu galiba banane zaten.

• Bunu sorman hata. Boyle bir durum bana olsaydi yeterli paramda var, kiralik katil tutardim. Ciddiyim. O kim ki benim anneme el kaldiriyor.
  • Adam belki yeni öğrendi annesinin 2 sene önce akrabaları tarafından dövüldüğünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Bunu sorman hata. Boyle bir durum bana olsaydi yeterli paramda var, kiralik katil tutardim. Ciddiyim. O kim ki benim anneme el kaldiriyor.

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Bunu sorman hata. Boyle bir durum bana olsaydi yeterli paramda var, kiralik katil tutardim. Ciddiyim. O kim ki benim anneme el kaldiriyor.

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

• Biber gazı ?
    Şiddette gerek yok

En iyisi Allah'a havale et..
  • Benim icin cinayet sebebi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 yıl lisanslı olarak kick boks yaptım ve 1.5 yıldır da body buildinge devam ediyorum akraba gibi bir tanımım yoktur. Hepsini tank gibi ezerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim

Size bir anımı anlatıcam.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz bir pazartesi oldu olay.Bilirsiniz genelde pazartesi günleri temizlik olur.Annemde camları silerken bir miktar su aşağıda oturanların camına gelmiş.Aradan 1 saat falan geçti.Kapı çalmış.Bende oyuna dalmışım ki duymadım.Annem açtı kapıyı kadın bağırıyor.
    -Kadın
    +Annem
    -Sen nasıl benim camıma su fışkırtırsın.
    +Özür dilerim yanlışlıklar olmuştur dikkat etmedim.
    -Bütün camım ıslandı[Bağıra bağıra söylüyor]
    +Tekrar özür dilerim gerekirse gelir temizlerim.

Sonra kadın söylene söylene gitti.Akşam oldu.Babam falan geldi.Akşam yemeği yiyoruz.Kapı çaldı.Hemen koştum iri yarı bir adam."Nerede lan o" diye bağırıyor.Ben "yanlış geldiniz galiba" dedim.Adam küfür etmeye başladı.Bir baktım arkadan iki oğlu gelmez mi.Annemde uzun süredir gelmeyince merak etmiş,geldi yanıma [Mutfaklar biraz uzak olduğu için fazla ses gitmez hatta çok az gider.]Annem geldi işte.Adam artistik yapıyor.Sen mi su fışkırttın camıma.Annemde alttan almaya çalışıyor."Beyefendi yanlışlıkla oldu"[Annem tam kapının önünde duruyordu.]bu adam annemi itmez mi.Tam o anda babam merak edip gelmez mi.[Bizim eve bir defa hırsız girdiği için kapının yanında daima sopa bulunur]Babam bir hızla sopayı alıp adam geçirdi o anı hiç unutamam.Adam bir yere düştü.Olur ya küçükken oynarken kafayı duvara çarparız.Adam o misal bir çarpmış kafayı 15 sn falan kalkamadı.O sırada oğulları babalarını kaldırmaya çalışıyor.Yavaş yavaş gittiler.Ama bizim kapı önü hep kan oldu.Temizlendi falan sonra ki gün maç yapıyoruz arkadaşlarla."Ben susadım eve çıkıp gelicem" dedim.Bu iki olan eve giderken beni sıkıştırmasınlar mı.Vurmaya başladılar.Kendimi savunmaya çalışıyorum ama ikisi de babasına çekmiş iri yarı şişman şeyler.Ben yere düştüm.Bunlar tekmelemeye başladılar.Beni merak eden arkadaşlarda bunları gördü.Koşup bunları bir dövmeye başladılar.Ben hal yok ama sinirliyim.Kalktım ayağa yumruk sallamaya başladım.Halim yok bir boşa gidiyor bir çocuklara vuruyorum.Sonunda bunların ağzı burnu kan içinde kaldı.Eve çıktım falan zaten evde kimse yoktu,yıkandım bir güzel.1 hafta geçti olaydan apartmanın önüne kamyon yanaştı.Eşya yüklüyorlar.Baktım bunlar taşınıyor.Babanın kafa sargılı.Çocukların birinin gözü mor birinin dudağı patlamış.Taşınıp gittiler.Diyeceksiniz adam babanı niye şikayet etmedi.Adamın önceden bir kaç olayı vardı.Korktu galiba banane zaten.

Bune lan aile içi şiddet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim anneme vurcak bırak bi laf atsın o zaman onları asmassam şerefsizim
  • ben yurttayken anneme sapığın teki saldırmış sabah işe giderken.annem bunla boğuşmuş baya bu kaçmak zorunda kalmış .ama bunu duydum nası deli oldum ya o adamı verseler elime öldüresiye döverdim. bide adamın çantasından muşta bıçak ne ararsan çıkmış onlarla vursaydı ne olacaktı. kimseye güven kalmadı artık her yer şerefsiz kaynıyor.

ama polis adamı yakalayıp öyle bi dövmüş ki.

her neyse demek istediğim annenizin çantasına biber gazı koyun.ne olur ne olmaz. kimseye güven kalmamış
  • Sendn bir cacık olmaz benim Annemi dövecekler ben bakacam öyle.

• adres ver

• quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

senden bi halt olmaz

İNSANIN ANNESİNİN DÖVÜLMESİ

Beygirci haklı +1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.