Şimdi Ara

İnsanin icini isitan romanlar listesi(güncel 12.06.2019)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Metro 2033 ve sonraki kitabi
    Ne bileyim bana cok sicak geldi boyle, metroda, insanlar boyle hep birlikteler falan. Metro 2033 un oyununu da oynamistim zaten. Cok guzeldi kitabi da oyunu da.
    2) Kadin Savasiyor-Dacia Maria
    Bu da İtalya da gecen oylesine okudugum bir kitap, Can yayinlarinin kitaplari kotu olmuyor hic nedense. İste bir kadini hayatini anlatiyor. Cok degisik bir kitap, her sey var icinde. Biseksuellik bile var.
    3)Bir kadin tanimak-Amos Oz: İsrailli bir yazarin kitabi vardi, bir ajanin emeklilikten sonraki hayatini anlatiyordu. Bu da guzel kitapti. İsmini yeni hatirladim. Aile hayatini anlatiyor, bir nevi yaprak dokumu gibi bir sey.
    4)Bir kadin dusmani-R. Nuri Guntekin
    resat nuri guntekin in kotu romani yoktur zaten ama en cok bunu severim nedense.
    5)R.Nuri guntekin-anadoluya ogretmen giden bir kadini anlatiyordu bir romani o da cok guzeldi ama ismini unuttum.
    6)Anne Tyler-Soluk alma dersleri
    Bu da guzel kitap. Bir aileyi anlatiyor. Yasli bir cift ve erken yasta cocuk sahibi olan, ergen cocuklarini. Guzel kitapti. Sicak bir iklimi vardi genelde.
    7)Jaqcuelyn Mitchard-Okyanusun uzak ucu
    Tam ismi boyle miydi bilmiyorum ama su anda okudugum kitap. Dedektiflik iceriyor birazcik ama cok degil. Kadinin cocugu kayboluyor falan. Yıllar sonra tekrar buluyorlar. Çocuğun o dramını anlatıyor.
    8)Basyapit-Miranda Glover
    Biraz sacma bir kitap olsa da nedense okuyup bitirdim bunu yine de. Can sikintimi epey gidermisti. Yurt koridorlarında yalnızlığımı gideren yegane bir kitaptır.
    9)Stratis Tsirkas- Kudus
    Bol diyaloglu, ne oldugunu tam anlamasam da guzel bir kitapti. Seyahat ederken okumustum ve sevmistim. Misir sokaklari ve piramitler gibi kokan bir kitap. Ayrica bu yazarin diger kitaplarida guzel sehir isimleri olarak yazdigi kitaplar yani.
    10) Colette- Avare Kadin
    Biraz ic karartici bir kitap, ama yine de yazayim. Guzel edebiyat parcalamis yazan kadin. Hele bir adami sutlayisi var off, boyle kibar sutlayis olamaz.
    11)Genel Matematik kitabim
    Dogal sayilari falan cok guzel anlatiyor. Hele bir elemanidir su bu falan diyor off. Super anlatiyor. Neydi dogal sayilar €Z ebani falan miydi? Unuttum simdi.
    12)Elektrik Devre Temelleri Yagimli &Akar
    Bu kitabi hic sevmiyorum cok dandik. Okumayin sakin. Edt den kalirsiniz. Benden soylemesi.
    13)Tolstoy cocuklugum: Bu benim icin cok ozel bir kitaptir bir sebepten oturu. Ben belki ondan sicak buldum, siz belki sicak bulmazsiniz bilemem. Tolstoy un her kitabi samimidir. Dosto gibi yazayim da uzasin demez Tolstoy.
    14)Sefiller: Bu da guzel. Halktan insanlari yansitiyor. Cok huzur dolu bir kitap. Keske zaman olsa da tekrar okusam.
    15-Savas ve Baris-Tolstoy: Biraz entel olup sizi ropdosambrlara soksa da, arada pacoz yerleri de vardir. Guzel savas anlatimlari vardir.
    16)Kolera günlerinde aşk-Gabriel Garcia Marquez: Bu da çok güzel bir kitap. Bazı yerlerinde sıkılsam da, sonlara doğru güzel oluyor. Kitaptaki bir laf çok hoşuma gitmişti sonlara doğru, ama paylaşırsam spoiler olur.
    17)Çöl kitabı: Eh işte bu da fena değildi yarısını okudum, zırt bırt İtalyanlar şöyle güçlü şöyle iyi filan diye güzellemese daha güzel olacak. İtalyan düşmanı edecekler adamı.
    18)Karamazov kardeşler-Dostoyevski: Bu da güzeldir. Son kısmı beni çok duygulandırmıştır.
    Simdilik daha fazla aklima gelmedi. Geldikce yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Haziran 2019; 23:24:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Duyguların Rengi - Kathryn Stockett

• 12)Elektrik Devre Temelleri Yagimli &Akar

insanın içini ısıtan
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

12)Elektrik Devre Temelleri Yagimli &Akar

insanın içini ısıtan

Kanka elektrik geciyo ya telden ondan isiniyo hani.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Isı transferi

KAlorifer sistemeleri

çorbanın kitabı...

bunkar da eklenmeli
  • Hocam polisiye temalı önerebileceğiniz roman var mıdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. Madde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainErturan

Hocam polisiye temalı önerebileceğiniz roman var mıdır ?

Vardi aslinda ama İngilizce bir kitapti ama cok guzeldi. İsmini hatirlayinca soylerim İngilizce kitap. Katil tarafini anlatiyordu boyle.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Hocam bana tyt için lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routine

Duyguların Rengi - Kathryn Stockett

Hocam kitabı almayı düşünüyordum da nasıldı tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07iiddrriiss07

quote:

Filmi izleyip begendiyseniz kitabını da beğenirsiniz. Neredeyse birebir aynı olaylar. Okuması kolay, akıcı bir kitap. Okumanızı öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07iiddrriiss07

quote:

Filmi izleyip begendiyseniz kitabını da beğenirsiniz. Neredeyse birebir aynı olaylar. Okuması kolay, akıcı bir kitap. Okumanızı öneririm.

Anladım hocam teşekkürler.

• Guncelledim listeyi, adini hatirlamadiklarimi buldum.

• Kolera günlerinde aşk-Gabriel Garcia Marquez: Bu da çok güzel, duygulandırıcı bir kitap. Bazı yerlerinde sıkılsam da, sonlara doğru güzel oluyor. Kitaptaki bir laf çok hoşuma gitmişti sonlara doğru, ama paylaşırsam spoiler olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.