Şimdi Ara

İnsanlar Neden Apple'dan nefret ediyor? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
8.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

engurlu is here ! Caution !

• Neden mi açıklayayım...

-Bir telefon gösteriş için alınmaz.
    -Bir telefon alıyorson özelliklerini kullanabilecek kapasitede olmalısın telefonun hakkını vermelisin yani..
    -Bir telefona yığınla para veriyorsan kendine ne alıyorum diye sormalısın.Bir kaç modelle bir markayı kötülememelisin...
    -Her zaman alternatiflere bakmalısın.Markayı değil kendini düşünmelisin.Önce hangi özelliklere ihtiyacın varsa ona göre hangi segment bir telefon alacağını belirlemelisin.Ve buna karşın bütçenide ele alarak en uygun f/p oranını yakalayan cihazı seçmelisin.
    -telefon 2-3 ay kullanmak için alınan bir cihaz değildir.Zorunlu haller dışında garantisi bitene kadar kullanabilmelisin.
    -Telefonun piyasa fiyatı senin için sadece alırken önemli olmalı aldıktan sonra o modelin piyasası seni ilgilendirmemeli..Bir telefon satılmak için alınmamalı kullanmak için alınmalı...
    -Yazılım tarafının gelişebildiğini ancak donanım tarafının sürekli aynı kalacağı bilinmeli ona göre seçim yapılmalı.Genellikle telefonun güncel kalması onun donanımıyla ilişkilidir.Burada güncellik telefonun uzun süreli kullanmak için gerekli bir kriterdir...
    -Günümüzde nasıl bilgisayarlarda hdd en ilkel kalmış bileşense telefonlar da da pil malesef çok fazla yol katedememişdir.Bu yüzden aldığını cihazın pil kapasitesine önem gösterin.
    -Bir işletim sistemi size stabiliteden sonra fonksiyonlukda sunabilmeli...kişiselleştirilmeli ve özgürlükçü bir yapısı olmalı.Kullanıcısna max düzeyde kontrol edilebilirlik verebilmeli..

İşde genellikle bu kriterler ayfon cihazı ve kullanıcısına uymuyor.Daha doğrusu applein böyle bir anlayışı da yok zaten :)Ben bunu bir zamanlar yırtık pantolonun moda olmasına benzetiyorum biraz.Yani biraz da tarz meselesi olmuş daha çok.Hani pahalı çakmaklar olur ya bi havası olur..Ya da ne bileyim pahalı pilot kalemler vardır belli bir kitleye hitap eder ve kullanıcısına bir hava katar.Ya da şöyle lüks semtlerde lüks lokantalarda bir portakal suyuna 10-15lira vermeye benzer.

İşin özü böyle....Kimi itiraz etcek ama cevap bile vermeyeceğim.bu konuda tartışma yaratacak diye adminler mesajıma müdahale etmezse sevinirim.geçen bir konuda birine fanboy dedim diye ceza aldım.Yani şanslı bir kesimsiniz forum sizden yana...Baksanıza konu açılıyor admin bey ben burdayım dİyorÖzel bir admininiz bilem var.Kaç senedir nokia bölümünde böyle birşey görmüş değilim.Ayfon bu yönüyle gerçekten çok kaliteli duruyor
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 14 Eylül 2011; 3:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ya bu jb yi 1-2 dolarlık uygulama için yaptığımız sananlar var ya işte bende onlardan nefret ediyorum

bi akadaş da navigaston programlarının fiyatlarını vermiş
    pahalı geliyorsa almam bu hırsızlık yapmak için bi neden olamaz
    ben navi sygic kullanıyorum 14 dolara mı ne almıştım, google maps de bayağ iş görüyor

jble gelen diğer özellikleri kullanan akıllı, hiç mi jbden sonra program hırsızlığı yapmıosun
    jb yaptın bunu sadece telefona ek özellikler getirtmek için mi kullanıyorsun
    külahıma anlat sen onu
    sen önce dürüst ol sonra ukalalık yaparsın

• Güzel dostlar sevgili arkadaşlar hadi biraz inceleme yapalım. Gevezeyimdir soktunuz beni konuya ağrıtıcam şimdi başınızı :)

1: iPhone donanımsal olarak incelerseniz evet diğer telefonlara göre pahalı kalıyor. Muadil ürünlerinin çoğu iPhone 4'ten güçlü donanım bazında. (Bu olay donanım gücünü inceleyen, hızı inceleyen kameranın yüksek MP'sine bakan müşteriyi ilgilendirir)

2: iPhone Bluetooth ile veri aktarımı yapamaz. (Bunun mantığını anlamış değilim ama, bu beni hiç ırgalamıyor e-posta ile verimi mail atıyorum oluyor bitiyor. Buda büyük bir eksiklik olarak görülebilir ama tam olarak kesin eksiklik değil çünkü dediğim çıkış yolu var dediğim yolu izliyorum ve sıkıntı yaşamıyorum)

3: iPhone FM Radyo yok. (Radyo severler bu yerden vuruş yapabilir fakat; bu gene beni ırgalamıyor dinlediğim tüm radyoların App'si mevcut, dersenki peki bunun için internet paketimi alıcam zaten bu kadar tepe model telefon kullanan insanların &99'unde internet paketi vardır hiç bahane etmeyelim :)

4: iPhone görüntülü arama yapamaz. (Bu güzelim 3G teknolojisini haklı olarak sonuna kadar kullanamak isteyen müşteriyi ilgilendirir, ama açıkçası kaçımız kullanıyoruzki Allaş aşkına bir arakdaşımın beni görüntülü aradığını görmedim :S ama gene bu beni ırgalamıyor Skype üzerinden görüntülü arama gerçekleştirebiliyorum)

5: iPhone hapishanedir bir tema dahi değiştiremezsiniz onu yapamazsınız bunu yapamazsınız. (Bu gene beni ırgalamıyor JB ile isteklerimin &90'ını gerçekleştiririm) Kaldıki ben JB'siz kullanıyorum şahsi olarak buda not olsun.

Bunlar akla ilk gelen eksiler ve alternatif çözümleri.

Şimdi gelelim neden Apple'dan nefret edilir;

1. yazıdaki sebep bunun için gayet mantıklı diyoki adam hacım senin telefon 1 GHz benim 1.2 Dual Core benimki 8.0 MP seninki 5.0 sen buna 1900 verdin ben 1600 sen mal mısın? Evet bu mallık göstergesi gibi gözülsede güzel dostum iOS işletim sistemine zaten benim 1 GHz işlemcim yetiyor takımadan altından kalkıyor eğer tatmin ediyorsa 5.0 GHz olsa ne yazar ne gereği var? 5.0 MP ile 8.0 MP arasında dağlar kadar fark yok HD kısa film çekip yarışmaya katılmayacakcaksınız değil mi, iki görüntüyü yan yana koyduğumuzda ölümcül farklar mı görüyorsunuz nedir bu kavga. İşte tema değiştiremezsin uygulamalar kısıtlı herşey paralı falan filann. JB yap kurtul o zaman bu kadar basit &90 istediklerini alırsın.

Ben şahsi olarak konuşayım arkadaşlar bir e-ticaret sitesinde çalışıyorum ve Teknoloji Grubu koordinatörüyüm Bilgisayar & Ofis - Elektronik - Telefon - Fotoğraf & Kamera kateogolerilerinin sorumluluğu bana aittir yani demek istediğim yıllardır bilişim işinde ve bilişimin içersindeyim. Apple 3G kullanıyorum şu anda bu telefon bile hayatımı çok kolaylaştırdı inanın, ki yakında 4 almayı düşünüyorum bu işe hız ve bir kaç özellik daha eklenecek. iPhone pahalı evet fakat ben hayatımda böyle dokunmatik görmedim. iPhone pahalı evet ama ben böyle uygulama desteği ve eğlenceli uygulamalar ve hayatı kolaylaştıran uygulamalar görmedim. iPhone pahalı evet ama ben böyle tasarım, grafik ve sağlam kasa görmedim. Dünyaki tüm insanların diğer insanlara göre birkaç artısı diğer insanlara göre bir kaç eksisi vardır bu iş bundan ibaret. iPhone işlemci kasmamış RAM kasmamış, gitmiş tasarım kasmış, grafik kasmış (iOS işletim sistemi) zeka kasmış zekaa niye zeka diyorum, mesajlaşma bölümünde tüm mesajların bir başlık altında toplanması çok basit bir özellik gibi gözüksede çok başarılı bir buluştur adamlar bunu akıl etmiş ve yapmış ve bu benim hayatımı çok kolaylaştırıyor. Tasarımı bana göre en iyi telefon bu benim iPhone almam için kafii, işletim sistemi bana göre güzell bu almam için kafii bir sebep. Ben Nokia E72'den 3G ye geçtim hayat var dedim 4'e geçince sanırım amuda kalkıcam çünkü malum kaç yıllık telefon günümüz uygulamarında kasılıyor tek sıkıntım işlemci hızı e oda bir zahmet olsun artık. Bu para bu telefonun hakkı arkadaşlar, Galaxy'nin artıları başka yönde iPhone'nin artıları başka yönde tek fark bu. Tasarım, grafik, dokunmatik iPhone'da donanım, hız, yerine göre boyutta diyebilirsiniz buda Galaxy'de.

JB'siz kulalnıyorum ve memnunum uygulamar beni eğlendiriyor, kaliteli ve sağlam tasarımı (4 için konuşuyorum) sade ve şık dizaynı hoşuma gidiyor, işletim sisteminde gezerken keyif alıyorum ve 2000 TL'yi veririm durumumda var eee o zaman neyin muhabbetindeyiz. Ürün kalite kokuyo abi marjinal bir marka şarj cihazı, iTunes'i, aparatı boku püsürü marjinal ve abi farklı bişiler yapıyor herifler yani anlatabiliyor muyum durumu olanda bu hazların tadına baksın yani ne var bunda.

Android de güzel hoş eyvallah saygımız var özgürlükçü yazılım severiz böyle şeyleri :) fakat henüz bana göre iOS daha güzel, hoş ve kullanışlı, EVO 3D kullanıyor şirketteki bir abimiz arkadaş telefonun işlem gücü 4'ü siler atar ama menüler arası geçiş kasıyor? E ne oldu işlem gücün vardı hani, demekki herşey 1.2 Dual Core demek değilmiş uyumlulukmuş.

Son olarak Galaxy S II'de alan enayi değil iPhone 4 alanda herkes arzu ve istekleri doğrultusunda ilerliyor bana 4 yetiyosa ve beni bu telefon tatmin ediyor alırım bitti bu kadar. Yahu Allah aşkına bir telefona 1500 2000 TL verecek paranız var buna şükredip arzu ettiğiniz telefonu alıp yolunuza bakacağınıza Apple alanlar salak yok Android kullananlar salak muhabbeti yapıyorsunuz. Millet açlıktan ölüyor şükür biz arzu ettiğimiz telefonu alabilecek kudrete sahibimiz önemli olanda bu değil mi şimdi gidin EVO 3D alın Sensation alın iPhone 4 alın Galaxy S II alın dağılın

E burdan tekstil konusunda zıplayabiliriz Lacoste dediğimiz malın max üretim maliyeti 20 TL ama adam 250 300 TL ye satıyor e bu markayı kullananlar salak mı, tabiki değil birincisi o 300 TL senin ürünün max kalitede üretilmesine sebep oluyor 20 TL olsa dahi olaya şöyle bakın Lacoste 20 TL ama Abercrombie 7 TL Rodi' 1.5 TL :) o verdiğin 300 TL o güzel mağazalarda güleryüzlü ve kaliteli hizmet olarak satış sonrası destek olarak sana geri dönüyor ;) Apple'da aynı işte üretim kaç dolar bilemem ama ülkemizde satılan paranın kaç be kat altı olduğu aşikar bu size güzel Apple mağazaları güleryüzlü ve kaliteli hizmet ve satış sonrası destek olarak geri dönüyor. Ülkemizde en kaliteli haz okşayıcı tasarım ve hizmete sahip mağaza bana göre Apple'ın mağazaları ve ben bu yüzden Apple'ı tercih ederim bu benim zevkim çünkü şarj aleti 150 TL gibi saçma sapan bir rakam olsada onu aldığım mağazada dolaşmak ürünleri incelemek bana haz veriyor paramda varsa neden bunu yapmamayım ki.. HTC gibi güzel bir markanın (telefonlarını seviyorum) ülkemizde bir mağazayı bırakın dükkanı bile yok. Yok Teknosa, Bimeks, Vatan PC'ye gidip bakıcaksınız. Anlatabildim umarım işte olay bundan ibaret 2000 TL buralara gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 14 Eylül 2011; 10:36:42 >

• konu açmak için konu açanlardan biri allah aşkına işiniz gücünüz yokmu sizin yaaa...
  • quote:

ilk akıllı telefonumu (akıllı mı demeliyim onuda tam bilmiyorum ama öyle başladık işte ) kasım 2010 gibi aldım.Nokia 5800. daha öncesinde yine nokia'nın n70 modelini kullanıyordum,aşırı mesajdan dolayı telefon kafayı yemişti adeta.heves edip dokunmatik ilk telefonum ile tanıştım. Dokunmatik diyorum ama aldığımda dokunmatikten eser yoktu,adeta tırnakmatik bir telefondu. inanın baş parmak tırnağımı çok kesmiyordum :D o derece yani. 5800a 3 hafta dayanamadım. evet 3 hafta sonunda az kalsın kıracaktım ki, zararlıda olsa güzel bir rakama okuttum.

yılbaşında ikinci akıllı telefonumla tanıştım,5800ı satıp,860tl gibi bi rakama nokia c7 aldım. burada neden tekrar nokia seçtim,neden acele ettim pek fazla bilmiyorum ama tasarımı beni kendine çekti ve dokunmatiği 5800dan daha iyiydi. toplamda 8 ay dayanabildim bu modele. mail gönderecegim,iki saatte mailler inmiyor(wifi bağlı,3g olsa anlarım) inen mailin içeriği iki saatte açılmıyor. mail gönderecegim ya gidiyor ya gitmiyor .mail gitti mi gitmedi mi hep şüphe içinde kullandım.bi uygulama yüklerdim telefon kasardı aşırı ısınırdı,menüye girişler yavaşlardı.kısaca stabil değildi ! hava durumu widgeti atıyorum bir hafta çalışıyorsa ertesi gün çalışma garantisi yoktu. ! uygulamalar çalışmayınca telefonu resetlemek zorunda kalıyordum,foursquare kullanırdım ya açılırdı ya açılmazdı sil baştan kur. facebook uygulaması kullanırdım saçmalardı. oyunlardan, müzikçalar , alarm ve görüşmeden başka neyini tam kullandım bilmiyorum. symbian^3 yeniydi o zamanlar buglar doluydu :) tabi kullana kullana tecrübe sahibi oluyoruz, yok anna çıkacak güncellenecek yok belle çıkacak güncellenecek tam 8 ay dayandım ve 13 agustosta 550 gibi bir rakama okuttum.

ve sonunda iphone ile tanıştım.bazı arkadaşlar derdi ama ben hep dalgaya vururdum - iphone'nun dokunmatiği çok başka. "" gerçekten de öyleymiş arkadaş ! ben 8 ay dokunmatik c7 kullandım,ama hassaslığı gerçekten fark edilirmiş.ben bunu çok fark ettim.belki c7 kasıyor,dokunmatiği geç algılıyordu bilmem ama iphoneda yağ gibi istediğin komutlar tam yerinde. alalı 1 ay oluyor işte, artık alıştım.ilk başlarda zorlanmıştım,görüşme geldiğinde nereden sessize alacagımı nerden meşgule atacagımı bile bilmiyordum :D hatta telefonu kapatamamıştım bile :D neyse bu bir aylık sürede telefonu sadece 1 kez kapattım,oda ilk aldığımda sim kart sebebiyle,bu bir aylık sürede telefonum ne kasma yüzünden kapandı,ne hata yüzünden kapandı,ne uygulama sorunu yüzünden kapandı.canavar gibi. hala 1 ay önce açtığım atıyorum, foursquare uygulaması gibi arka planda çalışmaya halen devam ediyor :D nokiada öylemiydi,arka planda 6-7 tane uygulamayı bi açayım,menüde kasılmayı görüyordum.ama iphoneda şuan 15-20 tane arka planda görev bırakıyorum.sürekli kullandığım onlarda.yinede banamısın demiyor.

işte diyorlar 1700-2000tl çok para,ben telefonumu çok sevdim 5 yıl kullanırım.5800ı 5 yıl kullanamazdım.c7yide belki en fazla 2 kullanırdım ama uygulama hataları ve stabil olmamasından bıkmıştım. bu kadar para verdik aldık,artık mailimi atıyorum gitti mi gitmedi mi derdim olmuyor.şu uygulama ya şimdi açılmazsa diye kendimi yormuyorum.kafam çok rahat. Allah herkese nasip etsin.Allah utandırmasın. iyi ki almışım diyorum,bir seçeneğim daha olsaydı yine iphoneu seçerdim. bundan sonrada nokia almam , aldırmam. iyi geceler.

Kullanmadan Anlamıyor İnsan iPhone un Farkını

• quote:

Kullanmadan Anlamıyor İnsan iPhone un Farkını

Kesinlikle kullanmadan anlaşılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

quote:

Orijinalden alıntı: strom

İnsanlar yukarda sayılan sebeplerden (pahalı olması, flash olmaması, kısıtlamalar olduğuna inanmları filan) başka tele yöneliyorlar. Kendilerine bir telefon seçtiklerinde ise ona toz kondurmuyorlar. Çünkü iphoneun kendi tellerinden ii olduğunu kabul ederlerse hata yaptıklarını kabul etmiş olacaklar .Hemde milyarlık bir hata. (ki bu kabullenme insan doğasına aykırı) Bu yüzden fanatik bir şekilde aldıkları teli savunuyorlar.

Katılıyorum, kısaca biz buna "eziklik" diyoruz.
    Halbuki kimse o verilen karar yüzünden o kişiyi eleştirmiyor. Ama kişi, kendisini niyeyse o psikolojide hissediyor.

Zamanında hatırlıyor musunuz?
    Ben ilk nesilden beri iPhone kullanıyorum.
    Her rakip telefon çıkışında;
    "aha iPhone killer, işte iPhone şimdi bitti" dediler, ama ne hikmetse taaaaaa 3GS çıktı, aradan 3 sene geçti, üçüncü jenerasyon telefonla "neredeyse" aynı ayarda telefon ürettiler.
    "Neredeyse" diyorum dikkat edin, en çok yaklaşan da Android işletim sistemi gibi bir nimet sayesinde Galaxy S ile Samsung oldu. Şimdilerde ise Galaxy S II ile en büyük rakip sanırım. Onda da iPhone 3GS ve iPhone 4 izleri var, anca "benzerini" üretince satabileceklerini düşünüyorlar. Klasik Koreli ve Japon taktiği... Otomotivde de çok yapıyorlar bunu, modellerin Mercedes'i BMW'yi veya Amerikanları andırsın, sen de daha çok sat...

Android olmasa ne halt edeceklerdi çok merak ediyorum doğrusu. Birçok üreticinin hayatını kurtarmıştır herhalde. Yatıp kalkıp Google'a dua etmeleri gerek bence.

Şimdilerde Android birçok üretici ile anlaştığından, iOS'u geçmeye başlamış sanırım.
    Bazıları acayip seviniyor
    Arkadaş, Android'in ne zaman çıktığına bir bakın, sonra kaç marka-model ile birlikte sunulduğuna bakın, ve ne kadar zamanda yakalayıp geçebildiğine bakın, sonra oturup konuşalım bakalım övülecek olan hangisi

Apple artık statü göstergesi falan değil.
    Yukarıda birçok arkadaşın yazdığı gibi, zaten statü göstergesi olarak kullanan da eziğin önde gidenidir.
    Ha hoşuna gider alır, birçok özelliğini kullanmaz, ona da birşey diyemezsiniz, güle güle kullansın kim ne istiyorsa.

Dünya üzerinde başka bir telefon bu kadar kendisine hayran ve bir o kadar da nefret eden bir kitle oluşturamamıştır sanırım
    Bu da Apple'ın pazarlama başarısı olsa gerek.

Korelilere kabul fakat japonlarin ne suçu var

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

@.:: NEJ@T ::. Kardeşim

Eline android li bir telefonu alıp incelemedigin çok belli...

-iphone da mesaj direk ekrana geliyor android de üst barda şerit halinde kayan yazı olarak geçiyor mesaj..He oldu ya bunu beğenmedin ufak bir app ile mesajlar direk ekrana geliyor..

-arayüz olayına gelirsek te iphone da başka şansın yok zaten..android de ise herşey kullanıcının elinde..istersem ekranı iphone dan bile daha sade ve kullanışlı hale getirebilirim yada widget larla doldurup çöplüğe de cevirebilirim..Hatta istediğim geçiş efektlerini verip daha cazip hale de getirebilirim..Yada senin hatırın için birebir iphone arayüzü de yaparım :))

en azından bütün kontrolün benim elimde olması bile super birşey..keşke iphone 5 te bu özellikler gelse isteyen faydalansa istemeyen sade arayüz kullansa..

Benim incelediğim androidli cihazda mesaj olayı olmuyodu vodafonun bir cihazıydı modelini bilmiyorum. Ayrıca JB ile iphonun ekranınıda çöplüğe çevirebiliyorsun bir sürü widget var. Baştan söyledim zaten herkesin tuttuğu kendine sen androidden memnunsundur bende iosdan memnunum.JB ile iphonun kontrolüde tamamen kullanıcının elinde bu arada.

Her ne kadar jb li iphone bi nebze daha iyi olsada kesinlikle androide yaklaşamaz..

Iphone un jb siyle olan özgürlük ev hapsine mahkum olmuş bir suçlu kadar olur ancak..

Sende herhangi bir apple ürünü olduğuna eminmisin ? Bana biraz salladin gibi geldi yada jb yi sadece uygulama indirmeden ibaret saniyorsun.

• 30 yıllık insanım, ben Apple kadar kaliteli bir marka görmedim.

Bu arada, kullandığınız windows'ların da bir Apple ürünü olduğunu unutmayınız.

("hadi len ordan" diyenler/diyecekler hemen google'ı açıp bir araştırsın lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

quote:

ya bu jb yi 1-2 dolarlık uygulama için yaptığımız sananlar var ya işte bende onlardan nefret ediyorum

ben navi sygic kullanıyorum 14 dolara mı ne almıştım, google maps de bayağ iş görüyor

jble gelen diğer özellikleri kullanan akıllı, hiç mi jbden sonra program hırsızlığı yapmıosun
    külahıma anlat sen onu

sanki orjinal windows kullanıyorsun
    tüm dinlediğin müzikler orjinal,izlediğin tüm filmler orjinalde bana hava atıyorsun.artist seni :)
    işte bi tane dahası,jbyi sadece beleş program için kullanıldığını sanıyor.
    entegre otomasyon sistemlerinde iphone ile plc cihazını haberleştiriyorum jb sayesinde. araştır öğrenirsin.
    birbirimizi kırmamızın hiç gereği yok,isteyen istediği ürünü alır.kimse havasını atmıyor,ben bana göre inandığım gerçekleri yazıyorum,sen diyorsun hırsızlık yapıyorsun. sana ne ki ? savcı mısın ? polis misin ? yapıyorsam yapıyorum kul hakkıysa kul hakkı hesabı bizden soralacak senden değil. sende kaleminden tut kitabına kadar,kombisindeki yan sanayi parçasından tut,kullandığın crackli yazılımlara kadar bana göre hırsızsın. kimse kusura bakmasın bi windowsa 400 -500 lira vermem veremem.sonrada diyorsunuz neden bilgisayar kullanıyorsun. kimide diyor 1-2 dolar vermeyeceksen neden iphone alıyorsun.kimseye hesap vermek zorunda da değilim.millet sanki bizim yüzümüzden günah keşisi oluyor. herkesin günahı kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 14 Eylül 2011; 15:08:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tritone

quote:

külahıma anlat sen onu

sanki orjinal windows kullanıyorsun
    tüm dinlediğin müzikler orjinal,izlediğin tüm filmler orjinalde bana hava atıyorsun.artist seni :)
    işte bi tane dahası,jbyi sadece beleş program için kullanıldığını sanıyor.
    entegre otomasyon sistemlerinde iphone ile plc cihazını haberleştiriyorum jb sayesinde. araştır öğrenirsin.

ben imac kullanıyorum, para biriktir sen de alır kurtulursun windowstan
    belki jb falan derdine de girmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

30 yıllık insanım, ben Apple kadar kaliteli bir marka görmedim.

Bu arada, kullandığınız windows'ların da bir Apple ürünü olduğunu unutmayınız.

("hadi len ordan" diyenler/diyecekler hemen google'ı açıp bir araştırsın lütfen)

Bende 38 yıllık insanım tanıştıgmıza memnun oldum :))
  • Ya saçma sapan şeyler, bende apple ı sevmiyodum eskiden, 2002 ye kadar apple dandik bir şirketti, sonra ipod çıkardı, ve güzeldi hakkaten, onu aldım ilk 2003 de, daha doğrusu pedere aldırdım

Şimdi

Iphone 4
    Apple Imac
    Ipod 60gb
    ile tam bir apple manyağı oldum.

Apple klavyemin üstüne kahve döktüm, bakın arkadaşlar su değil kahve, hala çatır çatır çalışıyor, bu adamlar kalite üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 14 Eylül 2011; 15:25:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

quote:

quote:

quote:

-iphone da mesaj direk ekrana geliyor android de üst barda şerit halinde kayan yazı olarak geçiyor mesaj..He oldu ya bunu beğenmedin ufak bir app ile mesajlar direk ekrana geliyor..

-arayüz olayına gelirsek te iphone da başka şansın yok zaten..android de ise herşey kullanıcının elinde..istersem ekranı iphone dan bile daha sade ve kullanışlı hale getirebilirim yada widget larla doldurup çöplüğe de cevirebilirim..Hatta istediğim geçiş efektlerini verip daha cazip hale de getirebilirim..Yada senin hatırın için birebir iphone arayüzü de yaparım :))

en azından bütün kontrolün benim elimde olması bile super birşey..keşke iphone 5 te bu özellikler gelse isteyen faydalansa istemeyen sade arayüz kullansa..

Benim incelediğim androidli cihazda mesaj olayı olmuyodu vodafonun bir cihazıydı modelini bilmiyorum. Ayrıca JB ile iphonun ekranınıda çöplüğe çevirebiliyorsun bir sürü widget var. Baştan söyledim zaten herkesin tuttuğu kendine sen androidden memnunsundur bende iosdan memnunum.JB ile iphonun kontrolüde tamamen kullanıcının elinde bu arada.

Her ne kadar jb li iphone bi nebze daha iyi olsada kesinlikle androide yaklaşamaz..

Iphone un jb siyle olan özgürlük ev hapsine mahkum olmuş bir suçlu kadar olur ancak..

Sende herhangi bir apple ürünü olduğuna eminmisin ? Bana biraz salladin gibi geldi yada jb yi sadece uygulama indirmeden ibaret saniyorsun.

Birazdan buraya kullandığım apple ürünlerinin fotosunu koyarım..

Ben jb ile neler yapılabildiğini çok iyi biliyorum da sen bence Android in neler yapabildiğini bilmiyorsun..

Jb tabiki sadece beleş app yüklemek için yapılmıyor..ios a yakışmayacak kadar basit ve olmayan özellikleri sunuyor kullanıcılara..

ios un standartında o kadar çok eksikler, sadelik ve güvenlik adina o kadar saçma salak kısıtlamalar var ki insanlar jb yapınca herşey tamam oldu bitti zannediyor..

Fazla söze gerek yok nasıl olsa ilerde herkes android li olacak o zaman anlarsınız :))

• iphone'u JB ile kullanıyorum ama installous yüklü değil, uygulamaları appstore'dan satın alıyorum, cydia'dan bile uygulama indirirken ( iblacklist,pkgbackup gibi cydia uygulamaları ) şayet o uygulama ücretli ise ücretini ödeyerek alıyorum, crackli uygulama indirmiyorum, bilgisayarımda da hiçbir korsan müzik, uygulama, film vs. yok, JB'i de sadece cydia'da olup appstore'da olmayan uygulamalardan yararlanmak için yaptım, korsan kullanmayalım lütfen kimsenin emeğini çalmayalım.
  • @detroit21 kardeşim

Kullandığım telefonlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

quote:

quote:

quote:

Birazdan buraya kullandığım apple ürünlerinin fotosunu koyarım..

Ben jb ile neler yapılabildiğini çok iyi biliyorum da sen bence Android in neler yapabildiğini bilmiyorsun..

Jb tabiki sadece beleş app yüklemek için yapılmıyor..ios a yakışmayacak kadar basit ve olmayan özellikleri sunuyor kullanıcılara..

ios un standartında o kadar çok eksikler, sadelik ve güvenlik adina o kadar saçma salak kısıtlamalar var ki insanlar jb yapınca herşey tamam oldu bitti zannediyor..

Fazla söze gerek yok nasıl olsa ilerde herkes android li olacak o zaman anlarsınız :))

Okadar iddiali konusmussunki bi an sandim fenerbahce'DE turkiye kupasini alacak.(herkes bir gun fenerli olacak ama sadece bir gun :) ) sana androidli cihazi gostereyim (akrabamin) yani androidide kurcalama sansim oldu.Ama belliki bosu bosuna cvp yaziyorum

• Android e çamur atanlar (iphone3, 3gs ve 4 kullandım ) android kullanmamış olup, iphone 4 ü alıp tam anlamıyla kullanamayan kardeşlerimizdir.

Android 4.0 ice cream ile zaten androidi kimse tutamayacak.

İphone 4 jailbreaksiz bir hiç. Ha yok paranız bolsa her uygulamayı satın alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 14 Eylül 2011; 16:10:08 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.