Kücükten beridir Türkiye'de nefretle, cehaletle ve siddetle büyüyorum acaba insanlar bütün dünyada mı böyle? Hepsi cahil hic bir değeri olmadığı halde asırı yüksek egolu, ufak tefek veya kimsesi olmayan biri olsa bile kendisini mafya zanneden, karsısındaki kim olursa olsun ezmeye calısan, siddetle kafayı bozmus cahil insanlar icindeyim, ülke degistirirsem hayatım aynı mı kalır yoksa degisir mi? |
İnsanlar Sadece Türkiye'demi Böyle Yoksa Dünyada Mı?
-
-
23 yıl bg, 1 yıl almanyada yaşadım bu dediklerinin çok azını gördüm. Ha cehalet gördük tabi, o yabancılarda da var ama az. Buradakiler gibi egoist veya hiç bir şey bilmeden boş boş konuşmazlar. Başkalarının özel hayatına da kolay kolay karışmazlar, akraba olsa dahi. Bu huylarını da çok severim ve saygım var.
-
şey olaylarını çok seviyorum bu avrupalıların özellikle, mesela sağda solda köşede yazılar olur internetin her yerinde
bizimkiler olsa vay mk ahhaha olaya gel falan deriz, onlar ise önce bir araştırma yazıp ona göre yorumluyorlar
umarım anlatabilmişimdir :c
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.Cşey olaylarını çok seviyorum bu avrupalıların özellikle, mesela sağda solda köşede yazılar olur internetin her yerinde
bizimkiler olsa vay mk ahhaha olaya gel falan deriz, onlar ise önce bir araştırma yazıp ona göre yorumluyorlar
umarım anlatabilmişimdir :c
Adamlar çevreyi rahatsız etmiyor işte, ne güzel. Burada pazara çık, ne manyaklar var. Hayvan gibi bağıran mı dersin, ayı oğlu ayı müşteriyi çekmek için _ötünü yırtarak bağırıyor. Tecavuz edilirmişçesine bağırıyor psikopatlar. Yurtdışında olsa zabıta direk cezayı keser. Ülkede düzgün kanun yok.
-
Tukiyede dogup en az 10 yasina kadar yasadiysan geçmiş olsun amerikada 50 yil yasasan o ilk 10 yilin travmalari gecmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X