Şimdi Ara

İnsanlara çabuk bağlanmak problem mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız olsun erkek olsun böyleyim.Birine çabuk bağlanabiliyorum , dost olarakta.Aslında kızlara olması iyi değil çünkü birkaç zamandır sevgilim yok ve boşluğunu hissediyorum.Böyle sevgisini gösterecek biri yok.

• Kaç saniyede bağlanıyorsunuz? 10 saniye altı sıkıntı, onu söyleyeyim. Ben yaklaşık 20 saniyede bağlanıyorum ve sorun olmadı hiç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la ben odamdaki çarşafa bile baglaniyorum of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen çok sorun oluyor, bir erkek olarak nasıldır bilemiyorum ama kızlar için zor çünkü dost olsun sevgili olsun çok çabuk baglaniyorum. 5 senelik dostumla durduk yere aram açıldı ve hala düşündükçe üzülürüm hocam. demek istediğim bu bence büyük problem

• Aynen bende oyleyim cok cabuk kopamiyorum cabuk bağlaniyorum.Sevgilim bile cok kirilgansin kiz gibisin diye dalga geciyo hatta kavga ettiğimiz zaman zaten her seye kiriliyosun simdi bir sey soylemek istemiyorum uzulceksin yine deyip konuyu kapatiyo o derece yani cok kotu bi durum😔

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

la ben odamdaki çarşafa bile baglaniyorum of

aynen yorgana
  • quote:

Orijinalden alıntı: so be it

Aynen bende oyleyim cok cabuk kopamiyorum cabuk bağlaniyorum.Sevgilim bile cok kirilgansin kiz gibisin diye dalga geciyo hatta kavga ettiğimiz zaman zaten her seye kiriliyosun simdi bir sey soylemek istemiyorum uzulceksin yine deyip konuyu kapatiyo o derece yani cok kotu bi durum😔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.