Şimdi Ara

İnsanLarın acizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Terrorist NickLi adam 6 unique kestim Ama çekemedi 7'e izin vermedi.Bi unique için böyle acizLik yapan adamın vay haline.

• Hangi server ???
  • aRes.
  • 1 tanede kesmeyi ver
  • Troy+Helios Kesmen için sadece önüne düşmesi lazım önüne düşse bile hemen kesemelisin arkadan gelecek bir nuke çıldırmana neden olabilir
  • Oyunun içindeki bi sistem pk olma. Seninde buna hazırlıklı olup, herhangi birinin sana daldığı anda geri sektirip, fear atıp indirmen lazımdı meteoru kafasına. Kendinden 60 lv düşük unique' i 12345 tuşlarına basarak kesmek nekadar zevk verir adama ? Wizardsan, kolay uniq kesiyorsan, bu tür tehlikelere karşı hazırlıklı olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Oyunun içindeki bi sistem pk olma. Seninde buna hazırlıklı olup, herhangi birinin sana daldığı anda geri sektirip, fear atıp indirmen lazımdı meteoru kafasına. Kendinden 60 lv düşük unique' i 12345 tuşlarına basarak kesmek nekadar zevk verir adama ? Wizardsan, kolay uniq kesiyorsan, bu tür tehlikelere karşı hazırlıklı olman lazım.

+1 aynısını bana yapsa birşey demezdim. Bir kere de o kessin yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende arestenim BlooDWinD

pk olan kimdi ?
  • işte bu yüzden reserve return önemli
    anında tıklayıp adamı indirmek için
  • İyi mi olmuş deseeeem kötü mü olmuş deseeeeeemm..?
  • saoLun yorumLar için
    adamın nicki > Terrorist 'dı :)
  • ultra senın car demı kardes..
  • Harbiden teröristmiş ama, adam isminin hakkkını veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkkh

Harbiden teröristmiş ama, adam isminin hakkkını veriyor

+1
  • uLTra benim cHar evet.
  • quote:

Oyunun içindeki bi sistem pk olma. Seninde buna hazırlıklı olup, herhangi birinin sana daldığı anda geri sektirip, fear atıp indirmen lazımdı meteoru kafasına. Kendinden 60 lv düşük unique' i 12345 tuşlarına basarak kesmek nekadar zevk verir adama ? Wizardsan, kolay uniq kesiyorsan, bu tür tehlikelere karşı hazırlıklı olman lazım.

ben farkındaydım saten pk olacaıgnın ama.Tek yedim için problem kalmadı :)
  • 100 l vl wizardsın. o uri yi kesmen en fazla 10sn sürer sparta da öyle yanı :D
  • quote:

Katılıyorum ama bence ayıp yani pk lık filan ha adam bi hata yaptıysa o zaman ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

100 l vl wizardsın. o uri yi kesmen en fazla 10sn sürer sparta da öyle yanı :D

zerk basmamıştım. . .
  • Başlığı görünce 100lvl bi Wizardın 40 lvl unique i kesmesini kasdediyorsun sanmıştım

Aslında hala öyle farzediyorum... Seninde adamdan arta kalan bi yanın yok açıkçası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.