Terrorist NickLi adam 6 unique kestim Ama çekemedi 7'e izin vermedi.Bi unique için böyle acizLik yapan adamın vay haline.
Hangi server ???
aRes.
1 tanede kesmeyi ver
Troy+Helios Kesmen için sadece önüne düşmesi lazım önüne düşse bile hemen kesemelisin arkadan gelecek bir nuke çıldırmana neden olabilir
Oyunun içindeki bi sistem pk olma. Seninde buna hazırlıklı olup, herhangi birinin sana daldığı anda geri sektirip, fear atıp indirmen lazımdı meteoru kafasına. Kendinden 60 lv düşük unique' i 12345 tuşlarına basarak kesmek nekadar zevk verir adama ? Wizardsan, kolay uniq kesiyorsan, bu tür tehlikelere karşı hazırlıklı olman lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Oyunun içindeki bi sistem pk olma. Seninde buna hazırlıklı olup, herhangi birinin sana daldığı anda geri sektirip, fear atıp indirmen lazımdı meteoru kafasına. Kendinden 60 lv düşük unique' i 12345 tuşlarına basarak kesmek nekadar zevk verir adama ? Wizardsan, kolay uniq kesiyorsan, bu tür tehlikelere karşı hazırlıklı olman lazım.
+1 aynısını bana yapsa birşey demezdim. Bir kere de o kessin yani
işte bu yüzden reserve return önemli anında tıklayıp adamı indirmek için
İyi mi olmuş deseeeem kötü mü olmuş deseeeeeemm..?
saoLun yorumLar için adamın nicki > Terrorist 'dı :)
ultra senın car demı kardes..
Harbiden teröristmiş ama, adam isminin hakkkını veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: rkkh
Harbiden teröristmiş ama, adam isminin hakkkını veriyor
+1
uLTra benim cHar evet.
quote:
ben farkındaydım saten pk olacaıgnın ama.Tek yedim için problem kalmadı :)
100 l vl wizardsın. o uri yi kesmen en fazla 10sn sürer sparta da öyle yanı :D
quote:
Katılıyorum ama bence ayıp yani pk lık filan ha adam bi hata yaptıysa o zaman ...
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54
100 l vl wizardsın. o uri yi kesmen en fazla 10sn sürer sparta da öyle yanı :D
zerk basmamıştım. . .
Başlığı görünce 100lvl bi Wizardın 40 lvl unique i kesmesini kasdediyorsun sanmıştım
Aslında hala öyle farzediyorum... Seninde adamdan arta kalan bi yanın yok açıkçası