Şimdi Ara

İnsanların Bakışları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele kahvenin önünden geçince içerdekiler komple herkes bakıyor
  • Hayır birde bakmak var 'bakmak'var..Ben boş boş,bön bön bakanlara sinir oluyorum..Ne o öyle 'ufo gören köylü' gibi
  • mercedesin yeri hala ayrı.2 yakınımda (1985-190d ve 1994-200 E) mercedes var.eski model olunca fiyatlarıda düşük.sıradan sıfır model araçla bi yere gidiyoruz,fazla bakanda ilgilenende olmuyor.ama bu mercedeslerle bi topluma girsek hemen araba konusu açılıyor.arkadaşımın biri yine eski model mercedesi satıp yeni model passat aldı.mercedes passatın fiyatının üçte biri gelmezdi.ama arkadaşım oh be rahatladım.bu araba hiç dikkat çekmiyor,mercedes yıldırttı iyce diyor.
  • Benim de Porsche aldigimdan beri ayni dert ba$imda. Herkes bon bon bakiyor, hic gormemi$ gibi.

En kisa zamanda arabayi Bursa'ya i$in uzmanlarina goturup $ahin kaportasi monte ettireyim diyorum. Ba$ka turlu kurtulu$ yok bu durumdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Arkadaşlar bu durum son zamanlarda beni rahatsız etmeye başladı.Arabayla giderken insanlar sanki dövecekmiş gibi suratıma bakıyor sanki.Hele bir de yaşınız gençse ve altınızda nispeten iyi bir araba varsa durum daha da vahim.20 yaşındayım ve de hiç de artsit bir tipim yok ve arabam da fiesta.3 gün önce amcamlar yemeğe geldi onlarda da e 200 kompressor var.Ekmek almak için hem de bir mercedes süreyim diye aldım arabayı millet sanki terörist gibi kesmeye başladı.Hele bir kırmızıda dururken köşede 4 5 kişi dikiliyordu ve o ışıklarda biraz daha dursaydım galiba bana dalıcaklardı

Daha bu akşam eve gelirken arabayı sitenin otoparkına park ettim indim arabadan bir baktım karşı apartmandan hiç muhabbetim olmayan bir adam dikmiş gözlerini bana bakıyor.Ben apartmana girene kadar beni takip etti ya sabır dedim attım kendimi eve.

Acaba ben mi kuruntu yapıyorum yoksa benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu.

durun tahmin edeyim oturduğunuz semt gaziosmanpaşa veya bağcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 13 Haziran 2009; 19:53:50 >

• Lüks arabalar dikkat çeker. Özellikle kullanan kendi parasıyla alamayacak kadar gençse. Mesela yeşilköyde gezerken, altında lüks bir araç olan 18'lik gençlere ben de özenerek bakıyorum. Ama dövecek gibi değil elbette. Sonuçta zengin çocuğu olmak onun şansı.

Bazı .oktan semtlerde orta karar arabalar da çok dikkat çeker. Benim focus siyaha çalan bir renkte, gayet havalı duruyor. Kaç defa saldırıya uğradı. Kötü bakışlara da maruz kaldığım oldu. Oluyor bu tip şeyler. Kıskançlık var insanlarda. Ben fakirim neden o değil diye çatlıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

Lüks arabalar dikkat çeker. Özellikle kullanan kendi parasıyla alamayacak kadar gençse. Mesela yeşilköyde gezerken, altında lüks bir araç olan 18'lik gençlere ben de özenerek bakıyorum. Ama dövecek gibi değil elbette. Sonuçta zengin çocuğu olmak onun şansı

Bazı .oktan semtlerde orta karar arabalar da çok dikkat çeker. Benim focus siyaha çalan bir renkte, gayet havalı duruyor. Kaç defa saldırıya uğradı. Kötü bakışlara da maruz kaldığım oldu. Oluyor bu tip şeyler. Kıskançlık var insanlarda. Ben fakirim neden o değil diye çatlıyorlar.

Bu lafı bizede sölediler

• banada çok oluyor yahu.burada bilen bilir bende de 96 model alfa spider var cabrio. yasımda 22. ozel bır unıde yuzde yuz burslu okuyorum. ailemde saolsun o paranın bır kısmını bana tahsıs ederek ıstedıgım aracı almama ızın verdıler. bende tut git galeride bir görüş ve sürüşte aşık ol bu arabayı al... arabanın ederı dısarıdan gozukmedıgı ıcın banada denmeyen kalmıyor. "baban ne ıs yapıyor" dan tutunda hangi dizide oynadın sene kadar herseyı duydum.
  • Çok garip hikayeler var güzelim memleketimde. Kendi aracımın öyle bakılacak bir yanı yok, yeni alacağım araç da sıradan bir C sınıfı araç olacak aynı şekilde ailemin isteği doğrultusunda. Ancak içinde bulunduğum kendi kullandığım veya yan koltuğunda oturduğum nispeten dikkat çekici araçlarda değişik anılar yaşadım. İnsanların bakması yine çok önemli birşey değil bana göre ancak o insanların bir de konuştuğu zaman olanlar oluyor. Mesela;

Polis çevirmesinde "bu araçlar kaç liradan gidiyor yeğenim" diyen memur, Bağdat Caddesinde içinde 6-7 erkek bulunan Kartal'ın ön camından sallanarak "aaaabi kaç basıyor bu" diyen, sokak arasından yavaşça geçerken "abi bi pati çekseneee" diye bağıran ufaklık, otobanda bir tartışma sonucu Travego'yu önümüze çapraz çekip bilimum küfürler savuran şöför, gecenin bir köründe kırmızı ışıkta yanımıza yanaşan aracın içinden "yerim lan siziiiiiii" diye bağıran travesti, yandaki araçtan el sallayan iki 18-19 yaşlarındaki güzel kız(kahretsin ki arka koltukta kızlar vardı) sadece benim son iki senede karşılaştıklarım.

Benim fikrim, herkes istediği araca binmekte özgür olduğu için herkese araçlarıyla kazasız sürüşler dilerim. Genç insanların pahalı araçlara binmesini kıskanan insanlara da Beypazarı maden suyu öneririm, favorimdir. Sonuçta her aile çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmek ve isteklerini karşılamak ister. Benim de gelecekte maddi sıkıntım olmaz ise şu an ailemin bana yaptığının aksine(sadece otomobil konusunda tersler bana karşı) çocuklarıma alabileceğim en iyi ve güvenli aracı alırım.

Sanırım çok uzun oldu, konuyu da karıştırmış olabilirim kusura bakmayın. Üniversite hayatımın son final dönemine çalışmanın yan etkileri işte

• Oturdugunuz muhit/sehir le uyumlu bir araca binerseniz sanmiyorum ki kimse size cins cins baksin tabii sakinlerinin cogunun aracinin olmadigi yada 10k liralik araclarinin oldugu mahallade oturupta 30-40 milyarlik araca binerseniz dikkat cekersiniz.Yada ortalama 30-40 milyarlik araclarin oldugu bir muhitte oturup 100 milyarlik araca binerseniz dikkat cekersiniz.
  • Zengin sayılabilcek bir semtte oturuyorum. Altımdada Getz olunca problem olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkeri

quote:

Orjinalden alıntı: uazro

..................

belki onların, biz yaşlarda sahip olmadıklarına sahip olduğumuz için kıskanıyorlar. insanlar garip...

Bence sorununuz bakış açınızla ilgili "ilk aracımı aldığımda 16 yaşındaydım" diyecek kadar megaloman olabiliyorsanız çevrenizdeki insanları horgörüp belkide günlük herhangi bakışıda yanlış yorumlamış olabilirsiniz. Veya sizin hız ve hava atma merakınız yüzünden insanlar kendisini korumak için sizi takip ediyor olamazlarmı? Forumda son dönemlerde sıklıkla görüyorum x marka araba aldım 40000€,y marka araç aldım 50000€ diyen çok genç arkadaşlar var acaba bu arabaların parasını kendileri çalışıpmı veriyorlar yoksa babalarının kaç yıllık çalışması sonucu (kolay-zor,haram-helal ayrımını kastetmiyorum) elde edilen paranın bir kısmıylamı alıyorlar. Benim yorumuma göre bir malı aldım benimn diyebilmek için parası kuruşuna kadar cebinden çıkmalı ve bu parayıda ama öyle ama böyle kendin kazanmış olmalısın. Bende senelerce babamın aldığı arabaları kullandım ama hiçbir zaman benim olmadılar. Ne zaman gözümü karartıp bilmem kaç ay krediyle araba alıp, çalılıp didinip kazandığımın çoğunu buna verip borcunu ödedim ozaman araba sahibi oldum. İşte ozaman anladım gençlikte yapılan hatta dönem dönem kendiminde yaptığı caka satma için yapılan artislik hareketlerin ne kadar anlamsız olduğunu. Sizde gün gelip BENİM arabam diyebileceğiniz arabaya bindiğinizde insanların bakışlarını daha doğru idrak edebilir belkide yanlış anlamaları farkedebilirsiniz.

Öncelikle kullandığım araba benim, SON KURUŞUNA KADAR BEN ÖDEDİM PARASINI!!!!!!!!
    21 yaşındayım, bi kaza bela görmezsek 1 ay sonra 22!
    aylık 810 lira maaşla bir çağrı merkezinde 2 yıl çalışıp, yemeyip içmeyip biriktirdiğim 9000 liranın, 7500 lirasıyla aldım aracımı!

16 yaşındayken arabam vardı diyorum. arabam diyorum çünkü babam o aracı aldığında "oğlum araba senin, ama en fazla 1 yıl sonra satıcam, bensiz binemezsin!" diyerek aldı. bir kere oturmadı şoför koltuğuna. acemiliğimi attığımda hemen sattı aracı.

kimseyi horgörmek gibi birşey yok. zira bir çoğunun arabası olmasına rağmen "HAYVAN HAYVAN BAKIYORLAR BANA"

Araç içerisinde artistlik hareketlerim; güneş gözlüğü, kola, çalan müzik (yüksek ses değil, çalan müzik) ve hızlı park etmem!

Hele bir adam varki, ne zaman arabayı çalıştırsam cama çıkar beni izler.. yaşadığım muhit ne yazık ki pislik biryer. Daha geçen gün gördüm, sıfır alınmış Dacia Logan aracın üzerine anahtarla çizerek "HAYIRLI OLSUN DAYIIIIII" yazmışlar...

quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

sana bakanların senden farkı yok...

sen niye araç kullanırken millete bakıyorsun ayni mantık

sen hava atmak için bana bakıyorlarmı acaba?

düşüncesiyle o bakışları görüyorsun

sende altında ferrari olana bakıyorsun bence.

bu bakışlar göz ucuyla atılan bakışlar değil. sen yoldan geçersin insanlar döner arabana bakar. bu durum çoğu zaman insanın hoşuna gider. ama arabanın içindekine bakma sevdası deli ediyor adamı. dört beş kişi sana dönüpte hayvanca bakıyorsa bunu fark edersin. otobanda gitmiyorsun ya mahalle arası en fazla 40 km ile gidiyorsun illa görürsün.
    ayrıca altında ferrari olana bakmayacağımda, kime bakacağım? şahine mi?

quote:

Orjinalden alıntı: ototube

Evet maalesef kuruntu kardeşim hatta bilimsel olarak adı bile var ergen benmerkezciliği.

bu yaptığınızın adıda çok bilmişlik. (şaka)

• quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

...

Polis çevirmesinde "bu araçlar kaç liradan gidiyor yeğenim" diyen memur, Bağdat Caddesinde içinde 6-7 erkek bulunan Kartal'ın ön camından sallanarak "aaaabi kaç basıyor bu" diyen, sokak arasından yavaşça geçerken "abi bi pati çekseneee" diye bağıran ufaklık, otobanda bir tartışma sonucu Travego'yu önümüze çapraz çekip bilimum küfürler savuran şöför, gecenin bir köründe kırmızı ışıkta yanımıza yanaşan aracın içinden "yerim lan siziiiiiii" diye bağıran travesti, yandaki araçtan el sallayan iki 18-19 yaşlarındaki güzel kız(kahretsin ki arka koltukta kızlar vardı) sadece benim son iki senede karşılaştıklarım.

...

Muavini de unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 14 Haziran 2009; 1:34:49 >

• hangi semtte oturuyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

quote:

Evet maalesef kuruntu kardeşim hatta bilimsel olarak adı bile var ergen benmerkezciliği.

bu yaptığınızın adıda çok bilmişlik. (şaka)

bunu, çok bilmiş oluşumdan değil de eğitimci oluşumdan biliyorum

• quote:

katılıyorum size...

genel olarak söylüyorum,arkadaşlar hayretle okudum yazdıklarınızı
    yada yazan arkadaşlar köyde,dağda yaşıyor...belkide çok fakir bir muhitte
    hayır porsche,ferrari olsa.ok haklısınız dicemde...
    maalesef size öyle geliyor beyler.
  • Ben halkalı Atakentte oturuyorum. Burda olmaz öyle bişi.Yabancılar girmez siteye. Güvenlik ve kameralar var. Artık ben de korktum bu yazıları okuyunca. başka yere tasınmam.

Babam gecen hafta Fındıkzadede bi yere park etmiş Colt arabasını. Geldiğinde ön camında darbe vardı.Çekic gibi bir cisimle vurulmuş ya da taş atılmış. Ben denk gelsem o namussuzu fena yapardım. Neyse kaskoyla hallettik. Istanbulda sokakta parkedilcek bir yerde oturulmaz. Otoparkı olan bir sitede ancak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metesunshine

Ben halkalı Atakentte oturuyorum. Burda olmaz öyle bişi.Yabancılar girmez siteye. Güvenlik ve kameralar var. Artık ben de korktum bu yazıları okuyunca. başka yere tasınmam.

Babam gecen hafta Fındıkzadede bi yere park etmiş Colt arabasını. Geldiğinde ön camında darbe vardı.Çekic gibi bir cisimle vurulmuş ya da taş atılmış. Ben denk gelsem o namussuzu fena yapardım. Neyse kaskoyla hallettik. Istanbulda sokakta parkedilcek bir yerde oturulmaz. Otoparkı olan bir sitede ancak.

beni en iyi sen anlarsın, Halkalı Atakentin dibindeyim bende. hatta atakent der herkes burası için. NAYMAN mahallesi! biraz söylermisin nasıl bir yerdir.. söyle ki abartmadığımı anlasınlar.
  • quote:

Türkiyede araç sayısının yaklaşık 7 milyon adet olduğunu söylüyorlar.Buda demektirki Türkiyede araç sahibi insan sayısı %10.Geriye kalan %90 'nın aracı yok(Alamıyor).Eğer türkiyede bir sosyal patlama olursa,bu gün senin fiesta'na bakanların,bakmakla kalmayacaklarını anlamışssındır umarım.

Türkiyede sosyal patlama falan olmaz arkadaşım ; bizim milletin aklı ermez öyle şeylere..

• Bunu bizde yapmışsızdır.
    Yanımızdan gecen son model A3 ün icinde 15 yaşında serseri velet görmek pek hoşa gitmese gerek.Genelde müzigi son ses açan bön bön siyah filmli camların ardından yolda yürüyen kızlara bakan tipler elbette vardır.Bunlar virüs gibidir.Bence devletin kolluk kuvvetleri tarafından mutlaka bir yaptırıma baglanmalı.

Bu konuda aranızda problemi en az ben yaşadım galiba.
    Şuan aklıma hiçbir olay gelmedi.
    Nasıl oldu diye sorarsanız.

1-Camı sonuna kadar açmayı tercih etmem sadece hava gelebilecek kadar yeterli sanırım.

2-Gereksiz ve anlamsız müzik sistemleriyle vakit ve para kaybetmem ufak bir kac kaliteli hoporler ile kendimin duyabilecegi kadar ses yeterli.

3-Aracı sakin kullanırım.Patinaj cekmem lastiklerime deger veririm.
    Ortalıgı tozu duma katıp annemin kulaklarını cınlatmamaya özen gösteririm.

4-Sadece yola araclara yayalara konsantre olurum.Yayalara yol vermeye özen gösteririm.

5-Serseri tipli gögusu bagrı acık kostümler takılar vs. takmam

6-Arabada fazla ideolojik müzikler dinlemem dinlesemde uzun yolda tercih ederim.

7-Bela potansiyeli yüksek sürü halinde dolaşan bilimum yaratıklardan uzak durmaya calısırım.

Sizlerede tavsiye ederim.Kazasız belasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 14 Haziran 2009; 2:22:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.