Şimdi Ara

İnsanların Bakışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu durum son zamanlarda beni rahatsız etmeye başladı.Arabayla giderken insanlar sanki dövecekmiş gibi suratıma bakıyor sanki.Hele bir de yaşınız gençse ve altınızda nispeten iyi bir araba varsa durum daha da vahim.20 yaşındayım ve de hiç de artsit bir tipim yok ve arabam da fiesta.3 gün önce amcamlar yemeğe geldi onlarda da e 200 kompressor var.Ekmek almak için hem de bir mercedes süreyim diye aldım arabayı millet sanki terörist gibi kesmeye başladı.Hele bir kırmızıda dururken köşede 4 5 kişi dikiliyordu ve o ışıklarda biraz daha dursaydım galiba bana dalıcaklardı

Daha bu akşam eve gelirken arabayı sitenin otoparkına park ettim indim arabadan bir baktım karşı apartmandan hiç muhabbetim olmayan bir adam dikmiş gözlerini bana bakıyor.Ben apartmana girene kadar beni takip etti ya sabır dedim attım kendimi eve.

Acaba ben mi kuruntu yapıyorum yoksa benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu.

• mercedes bu farklı hissettirir farklı gösterir
  • eski oturduğum yerde, (ki 21 yıl oturmuşum boru değil!) ilk aracımı aldığımda 16 yaşındaydım ve herkes ulan bu yaşta bu çocuğa araba verdiler acayip acayip bakıyordu.
    ---------------
    kesinlikle yanlıs anlamayın. sadece 16 yaşında araba sahibi oldum ama babam yanımda olmadan alamıyordum. 13 yaşından beri araba sürüyorum, babam eline para geçtiğinde iyice acemiliğimi atmam için bir r9 fairway almıştı. yani öyle iyi bir arabada değildi..
    ---------------
    yeni taşındığımız yere (2 ay oldu) arabayla geldim. 2 aydır bütün gözler üzerimde. gencim, hızlı sürüyorum, hava atmayıda seviyorum (yumurta kasa accentin nesiyle hava atıyorsam) sokağa girdiğim andan itibaren herkes bakıyor.. mahallenin gençleriyle tartışıyorum sürekli, beni havalı gibi görüp, aracın önünü kesmeye çalışıyorlar.. 30 yaş üstü herkes dönüp beni izliyor...

belki onların, biz yaşlarda sahip olmadıklarına sahip olduğumuz için kıskanıyorlar. insanlar garip...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

eski oturduğum yerde, (ki 21 yıl oturmuşum boru değil!) ilk aracımı aldığımda 16 yaşındaydım ve herkes ulan bu yaşta bu çocuğa araba verdiler acayip acayip bakıyordu.
    ---------------
    kesinlikle yanlıs anlamayın. sadece 16 yaşında araba sahibi oldum ama babam yanımda olmadan alamıyordum. 13 yaşından beri araba sürüyorum, babam eline para geçtiğinde iyice acemiliğimi atmam için bir r9 fairway almıştı. yani öyle iyi bir arabada değildi..
    ---------------
    yeni taşındığımız yere (2 ay oldu) arabayla geldim. 2 aydır bütün gözler üzerimde. gencim, hızlı sürüyorum, hava atmayıda seviyorum (yumurta kasa accentin nesiyle hava atıyorsam) sokağa girdiğim andan itibaren herkes bakıyor.. mahallenin gençleriyle tartışıyorum sürekli, beni havalı gibi görüp, aracın önünü kesmeye çalışıyorlar.. 30 yaş üstü herkes dönüp beni izliyor...

belki onların, biz yaşlarda sahip olmadıklarına sahip olduğumuz için kıskanıyorlar. insanlar garip...
    Allah olmayanlarada versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

Allah olmayanlarada versin.

Alıntıları Göster
    ortaokuldayken okula bi kaç kez bizim eski 99 w210 mercedesle gitmişligim var lisenin önünden geçerken bi tümsek vardı o tümsege kayarak girip sonra dip gaz patiyle hızlanmaya başlardım liseliler deli olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 12 Haziran 2009; 2:46:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

ortaokuldayken okula bi kaç kez bizim eski 99 w210 mercedesle gitmişligim var lisenin önünden geçerken bi tümsek vardı o tümsege kayarak girip sonra dip gaz patiyle hızlanmaya başlardım liseliler deli olurdu

Alıntıları Göster
    haklısın bizim oturduğumuz yerdekilerde problem yok ama halamlara veya teyzemlere gittiğimde arabamdan iniyorum öyle hava atmayıda sevmem,havalı bir tip değilim.Herkes bana kin ve nefretle bakıyor.Nedenini çözmüş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 12 Haziran 2009; 2:58:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

haklısın bizim oturduğumuz yerdekilerde problem yok ama halamlara veya teyzemlere gittiğimde arabamdan iniyorum öyle hava atmayıda sevmem,havalı bir tip değilim.Herkes bana kin ve nefretle bakıyor.Nedenini çözmüş değilim

Alıntıları Göster
    eskilerin bir lafı vardır. bakarsan bakılırsın. bence siz kuruntu yapıyorsunuz. bende 16 yaşımdan beri araç kullanıyorum o yaşımdayken alırdım eniştemin arabasını (ki genelde iyi bir marka olurdu) turlardım mahallede kızlara hava olsun diye, çok bakan olurdu ancak öyle kimle bakan görmedim. 18ime geldim kendi arabama kavuştum, öyle kin güder gibi bakanı görmedim. kaç sene geçti arabalar değişti yine sonuç aynı. insan neyse karşısındakini öyle görür bence. freud gibi gençliğine inmeyin insanların. ben bu cümlelerden şunu anlarım bakın ulen arabam var çatlayın gibisinden. modlu araç olsa insanlar zibidiye bak gibi bakar o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

üniversiteli gençlik ve memur tayfası iett, vapur vb şeylere talim edince, o tip bakışları görmen normaldir.....1980 lerin formatı 2000 li yıllarda şekil değiştirmiş vaziyette aynen sürmekte.......

Genelleme yapma genç adam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

quote:

üniversiteli gençlik ve memur tayfası iett, vapur vb şeylere talim edince, o tip bakışları görmen normaldir.....1980 lerin formatı 2000 li yıllarda şekil değiştirmiş vaziyette aynen sürmekte.......

Genelleme yapma genç adam :)

Alıntıları Göster
    Bizim insanımız bakar abicim..Burası Türkiye..Normal böyle şeyler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ghosttailor

Bizim insanımız bakar abicim..Burası Türkiye..Normal böyle şeyler..

Alıntıları Göster
    sevet düşmanı bizim insanımız...

bi gün bakıyorum lastikleri kesmişler, bi gün bakıyorum sağını solunu çizmişler. ne yapacan : ) yakalasan dövsen nasıl yakalıycan, hadi yakaladın dövsen uslancak mı , öldürecek de halin yok :) Allah böylelerine nasip etmesin araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

bi gün bakıyorum lastikleri kesmişler, bi gün bakıyorum sağını solunu çizmişler. ne yapacan : ) yakalasan dövsen nasıl yakalıycan, hadi yakaladın dövsen uslancak mı , öldürecek de halin yok :) Allah böylelerine nasip etmesin araba...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

Haklısın bizim çoğu insanımızda kendinin olmayan bişeye zarar verme duygusu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

Haklısın bizim çoğu insanımızda kendinin olmayan bişeye zarar verme duygusu var.

Alıntıları Göster
    arabası olanlarda durum farklı mı bu seferde daha iyi bir araban varsa diğer sürücüler taciz ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Bu ne süper düşünce.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Bu ne süper düşünce.

Alıntıları Göster
    ben genelde porsche içinde 20li yaşlarda hatun görünce bakarım, ötekiler kamyonetin arkasında helikopterle gezse bakmam

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

ben genelde porsche içinde 20li yaşlarda hatun görünce bakarım, ötekiler kamyonetin arkasında helikopterle gezse bakmam

Alıntıları Göster
    Bende bakarım ama kin ve nefret ile bakmam. Adam çalışmış, almış. Nasıl aldığı da beni ilgilendirmez. Araba onun arabası. İster oğluna babası alıp hediye etsin ister kendisi alsın, ister hanımına veya sevgilisine alıp hediye etsin. Kimseyi de ilgilendirmez. Ben arabaları çok sevdiğim için, güzel ve al benili bir araba gördüğüm zaman bakarım. Ve "güzel araba" derim. Eğer bende 1/18 modeli varsa "şükür bende de var aynısı" derim. Mesela kırmızı bir C6 kasa Corvette Z06 görünce, siyah CL 500 görünce, S 500 görünce veya 64 Impala görünce "bende de var bu arabadan, afta duruyor" derim.
    1995 yılında otobüs ile işten eve dönüyorum. Birinci boğaz köprüsü trafiğindeyiz. Önümüzde son model S320 Mercedes var. Millet başladı kendi aralarında söylenmeye. Dediklerinden bazıları halen aklımda. Kimbilir nasıl aldı bu arabayı, utanmadan nasıl biniyor, Allah bilir üç kağıt yaparak almıştır vs. İyi de size ne? NAsıl aldıysa aldı.
    Eniştemin 2000 model E200 kompresör Mercedes'i vardı. Sıfır almıştı onu. Siyah ve içi krem. Avangarde donanım. Bize geldiklerinde arabayı otoparka alırdık. İlginçtir, herkes misafirinin arabasını alırdı içeriye kimse ses çıkarmazdı. Ama teyzemler geldiklerinde bize, Mercedes içeri giridiği zaman olay olurdu. Millet başına toplanıp alarmını çaldırmak için uğraşırdı, kimin bu araba derlerdi ve bize geldiğini öğrendiklerinde birden misafir araba almak içeri yasak dendi. Ama kendileri tüm misafirlerini içeri alırlardı. Böyle işte bizim millet. Ve hatta diğer eniştemin de o zamanlar 98 model Doğan arabası vardı. O bize geldiğinde kimse oralı olmazdı. Tuhaf işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 12 Haziran 2009; 8:35:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Bende bakarım ama kin ve nefret ile bakmam. Adam çalışmış, almış. Nasıl aldığı da beni ilgilendirmez. Araba onun arabası. İster oğluna babası alıp hediye etsin ister kendisi alsın, ister hanımına veya sevgilisine alıp hediye etsin. Kimseyi de ilgilendirmez. Ben arabaları çok sevdiğim için, güzel ve al benili bir araba gördüğüm zaman bakarım. Ve "güzel araba" derim. Eğer bende 1/18 modeli varsa "şükür bende de var aynısı" derim. Mesela kırmızı bir C6 kasa Corvette Z06 görünce, siyah CL 500 görünce, S 500 görünce veya 64 Impala görünce "bende de var bu arabadan, afta duruyor" derim.
    1995 yılında otobüs ile işten eve dönüyorum. Birinci boğaz köprüsü trafiğindeyiz. Önümüzde son model S320 Mercedes var. Millet başladı kendi aralarında söylenmeye. Dediklerinden bazıları halen aklımda. Kimbilir nasıl aldı bu arabayı, utanmadan nasıl biniyor, Allah bilir üç kağıt yaparak almıştır vs. İyi de size ne? NAsıl aldıysa aldı.
    Eniştemin 2000 model E200 kompresör Mercedes'i vardı. Sıfır almıştı onu. Siyah ve içi krem. Avangarde donanım. Bize geldiklerinde arabayı otoparka alırdık. İlginçtir, herkes misafirinin arabasını alırdı içeriye kimse ses çıkarmazdı. Ama teyzemler geldiklerinde bize, Mercedes içeri giridiği zaman olay olurdu. Millet başına toplanıp alarmını çaldırmak için uğraşırdı, kimin bu araba derlerdi ve bize geldiğini öğrendiklerinde birden misafir araba almak içeri yasak dendi. Ama kendileri tüm misafirlerini içeri alırlardı. Böyle işte bizim millet. Ve hatta diğer eniştemin de o zamanlar 98 model Doğan arabası vardı. O bize geldiğinde kimse oralı olmazdı. Tuhaf işte.

Alıntıları Göster
    sana öyle gelmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

eski oturduğum yerde, (ki 21 yıl oturmuşum boru değil!) ilk aracımı aldığımda 16 yaşındaydım ve herkes ulan bu yaşta bu çocuğa araba verdiler acayip acayip bakıyordu.
    ---------------
    ---------------

quote:

Orjinalden alıntı: uazro

---------------
    ---------------

Belli ki tam kıl bir tipsin (E aynen öyle tarif ettin kendini napim? )

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

quote:

Orjinalden alıntı: uazro

---------------
    ---------------

Belli ki tam kıl bir tipsin (E aynen öyle tarif ettin kendini napim? )

Alıntıları Göster
    Baksın işte.Nolmuş? hem bu bakanların içinde kızlar da vardır. Arkasına nazar etme ne olur, çalış senin de olur yaz sen de.
    Millet luks arabalara bi ton bu sebeple para veriyor genelde. Farklı olup dikkat çekmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: metesunshine

Baksın işte.Nolmuş? hem bu bakanların içinde kızlar da vardır. Arkasına nazar etme ne olur, çalış senin de olur yaz sen de.
    Millet luks arabalara bi ton bu sebeple para veriyor genelde. Farklı olup dikkat çekmek için

Alıntıları Göster
    Bu olay benimde başıma geliyor,dediğin gibi artist diye tabir edilemeyecek bir kişiyim.Yaşım 19 ama gören 25+ sanıyor.Bendeki durum biraz farklı ama anlatayım.İmzamdaki araçtan bulunduğum yerde 3 tane var,onlarda ilçelerde ve komşu şehirlerde.Ne zaman çarşıya çıksam,herkes tip tip bakıyor.Geneldede bakan bu yaşta bu arabaya binilirmi diyor tahminimce,kimiside kia diyip küçümseyerek 1.6 mpv aracıyla kafa tutmaya çalışıyorSırf bu yüzden arkaya 2.0 yazmayı bile düşündüm.

Bence size bakanın aklından geçen "zengin züppe" tabiridir.Siz ne kadar ağır başlı,ne kadar sakin biri olursanız olun,yaşınız genç ve altınızda bir mercedes var,Türkiye'de yaşıyoruz,adamlar resmen bakışlarıyla aracı yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Bu olay benimde başıma geliyor,dediğin gibi artist diye tabir edilemeyecek bir kişiyim.Yaşım 19 ama gören 25+ sanıyor.Bendeki durum biraz farklı ama anlatayım.İmzamdaki araçtan bulunduğum yerde 3 tane var,onlarda ilçelerde ve komşu şehirlerde.Ne zaman çarşıya çıksam,herkes tip tip bakıyor.Geneldede bakan bu yaşta bu arabaya binilirmi diyor tahminimce,kimiside kia diyip küçümseyerek 1.6 mpv aracıyla kafa tutmaya çalışıyorSırf bu yüzden arkaya 2.0 yazmayı bile düşündüm.

Bence size bakanın aklından geçen "zengin züppe" tabiridir.Siz ne kadar ağır başlı,ne kadar sakin biri olursanız olun,yaşınız genç ve altınızda bir mercedes var,Türkiye'de yaşıyoruz,adamlar resmen bakışlarıyla aracı yerler

Alıntıları Göster
    Ben ehliyeti aldığımda ailemin opel zafirası vardı. O arabayı 4 sene kullandım okula gittim geldim. hiç böyle bir şey hissetmedim. Bir tek staja gittiğimde garip oldu mühendisler arabayla gelmiyordu ben zafira ile gidiyordum.

Sonra astram oldu. Panoromik tavanı açıyorum, baya dikkat çekici oluyor. Yine de kimseden öyle bir bakış hissetmedim. Hele aracın önünü kesip tartışma falan bana çok garip geldi. Belki de oturulan mahalle ile de ilgilidir. Ya da ben etrafıma hiç bakmıyorda olabilirim araba kullanırken.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.