Şimdi Ara

İnsanların Bakışları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "20 li yaşlarında arabaya binebilecek kadar zengin bir tip bize neden bakıyor,yoksa o bir fırlama mı?"

Yanlış anlama ama genelgeçer halk düşüncesine empati yaparsak böyle bir varsayıma ulaşıyorum.

Bazı şeyleri görmemezlikten gelmeyi,görmek istediğine yeri geldiğinde bakmamayı öğrenmelisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

quote:

Orjinalden alıntı: cenkeri

quote:

Orjinalden alıntı: uazro

..................

belki onların, biz yaşlarda sahip olmadıklarına sahip olduğumuz için kıskanıyorlar. insanlar garip...

Bence sorununuz bakış açınızla ilgili "ilk aracımı aldığımda 16 yaşındaydım" diyecek kadar megaloman olabiliyorsanız çevrenizdeki insanları horgörüp belkide günlük herhangi bakışıda yanlış yorumlamış olabilirsiniz. Veya sizin hız ve hava atma merakınız yüzünden insanlar kendisini korumak için sizi takip ediyor olamazlarmı? Forumda son dönemlerde sıklıkla görüyorum x marka araba aldım 40000€,y marka araç aldım 50000€ diyen çok genç arkadaşlar var acaba bu arabaların parasını kendileri çalışıpmı veriyorlar yoksa babalarının kaç yıllık çalışması sonucu (kolay-zor,haram-helal ayrımını kastetmiyorum) elde edilen paranın bir kısmıylamı alıyorlar. Benim yorumuma göre bir malı aldım benimn diyebilmek için parası kuruşuna kadar cebinden çıkmalı ve bu parayıda ama öyle ama böyle kendin kazanmış olmalısın. Bende senelerce babamın aldığı arabaları kullandım ama hiçbir zaman benim olmadılar. Ne zaman gözümü karartıp bilmem kaç ay krediyle araba alıp, çalılıp didinip kazandığımın çoğunu buna verip borcunu ödedim ozaman araba sahibi oldum. İşte ozaman anladım gençlikte yapılan hatta dönem dönem kendiminde yaptığı caka satma için yapılan artislik hareketlerin ne kadar anlamsız olduğunu. Sizde gün gelip BENİM arabam diyebileceğiniz arabaya bindiğinizde insanların bakışlarını daha doğru idrak edebilir belkide yanlış anlamaları farkedebilirsiniz.

Öncelikle kullandığım araba benim, SON KURUŞUNA KADAR BEN ÖDEDİM PARASINI!!!!!!!!
    21 yaşındayım, bi kaza bela görmezsek 1 ay sonra 22!
    aylık 810 lira maaşla bir çağrı merkezinde 2 yıl çalışıp, yemeyip içmeyip biriktirdiğim 9000 liranın, 7500 lirasıyla aldım aracımı!

16 yaşındayken arabam vardı diyorum. arabam diyorum çünkü babam o aracı aldığında "oğlum araba senin, ama en fazla 1 yıl sonra satıcam, bensiz binemezsin!" diyerek aldı. bir kere oturmadı şoför koltuğuna. acemiliğimi attığımda hemen sattı aracı.

kimseyi horgörmek gibi birşey yok. zira bir çoğunun arabası olmasına rağmen "HAYVAN HAYVAN BAKIYORLAR BANA"

Araç içerisinde artistlik hareketlerim; güneş gözlüğü, kola, çalan müzik (yüksek ses değil, çalan müzik) ve hızlı park etmem!

Hele bir adam varki, ne zaman arabayı çalıştırsam cama çıkar beni izler.. yaşadığım muhit ne yazık ki pislik biryer. Daha geçen gün gördüm, sıfır alınmış Dacia Logan aracın üzerine anahtarla çizerek "HAYIRLI OLSUN DAYIIIIII" yazmışlar...

Bakış açınızda sorun olduğu konusundaki görüşüm sürüyor, paylaşım ortamı olan forumda yazdığım yazıyı bile kendinize göre değiştirip bir kısmını hiç alıntı yapmadan kendinizi haklı görmeyi seçmişsiniz. Benim yazdığım yoruma bakarsanız sizin ilk mesajınızdaki "16 yaşında ilk arabamı aldım" sözünüzde yola çıktım. Kaldıki hiç aklıma yatmasada 13 yaşında araba sürmenize yorum dahi yapmadım. Siz bana aracı babanızın alıp binmediğinden bahsediyorsunuz, ben 16 yaşında aldım demenizi bir megalomanlık olarak görüyorum. Yorumda belirttiğim gibi forumda yaşı çok genç arkadaşlar 40-50 bin € ya x marka aracımı aldım diyorlar ben buna farklı bir boyut getirmek istedim aldım sözünün gerçek anlamını yazdım.
    Hem zaten ilk yazınızda aslında sorunun asıl kaynağını kendiniz söylemişsiniz "2 aydır bütün gözler üzerimde. gencim, hızlı sürüyorum, hava atmayıda seviyorum (yumurta kasa accentin nesiyle hava atıyorsam) sokağa girdiğim andan itibaren herkes bakıyor.. mahallenin gençleriyle tartışıyorum sürekli, beni havalı gibi görüp, aracın önünü kesmeye çalışıyorlar.. 30 yaş üstü herkes dönüp beni izliyor... " , artislik yapmayı seviyor ve yapıyorsanız insanlarda size bakacaklardır bunda tuhaf olan birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkeri -- 17 Haziran 2009; 11:57:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.