Şimdi Ara

İnsanların Bakışları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusurabakma. Duymadım hic Nayman mahallesi diye bi yer. Ama tabi tahmin edebilirim nasıl bi yer. Atakentin cevresi kacka yapılasma. Biz Atakente girip cıkarken pek ugramıyoruz o yerlere. sizi de bekleri atakente. kira ve satılıklar ucuz simdi. Burası guvenli.hırsızlık falan da olmaz. 1. etapa tasınırsan bi de polisler lojmanları var orda...hic bisi olmaz:)

quote:

Orjinalden alıntı: uazro

quote:

Orjinalden alıntı: metesunshine

Ben halkalı Atakentte oturuyorum. Burda olmaz öyle bişi.Yabancılar girmez siteye. Güvenlik ve kameralar var. Artık ben de korktum bu yazıları okuyunca. başka yere tasınmam.

Babam gecen hafta Fındıkzadede bi yere park etmiş Colt arabasını. Geldiğinde ön camında darbe vardı.Çekic gibi bir cisimle vurulmuş ya da taş atılmış. Ben denk gelsem o namussuzu fena yapardım. Neyse kaskoyla hallettik. Istanbulda sokakta parkedilcek bir yerde oturulmaz. Otoparkı olan bir sitede ancak.

beni en iyi sen anlarsın, Halkalı Atakentin dibindeyim bende. hatta atakent der herkes burası için. NAYMAN mahallesi! biraz söylermisin nasıl bir yerdir.. söyle ki abartmadığımı anlasınlar.

• quote:

Kusurabakma. Duymadım hic Nayman mahallesi diye bi yer. Ama tabi tahmin edebilirim nasıl bi yer. Atakentin cevresi kacka yapılasma. Biz Atakente girip cıkarken pek ugramıyoruz o yerlere. sizi de bekleri atakente. kira ve satılıklar ucuz simdi. Burası guvenli.hırsızlık falan da olmaz. 1. etapa tasınırsan bi de polisler lojmanları var orda...hic bisi olmaz:)

quote:

Orjinalden alıntı: uazro

quote:

Ben halkalı Atakentte oturuyorum. Burda olmaz öyle bişi.Yabancılar girmez siteye. Güvenlik ve kameralar var. Artık ben de korktum bu yazıları okuyunca. başka yere tasınmam.

Babam gecen hafta Fındıkzadede bi yere park etmiş Colt arabasını. Geldiğinde ön camında darbe vardı.Çekic gibi bir cisimle vurulmuş ya da taş atılmış. Ben denk gelsem o namussuzu fena yapardım. Neyse kaskoyla hallettik. Istanbulda sokakta parkedilcek bir yerde oturulmaz. Otoparkı olan bir sitede ancak.

beni en iyi sen anlarsın, Halkalı Atakentin dibindeyim bende. hatta atakent der herkes burası için. NAYMAN mahallesi! biraz söylermisin nasıl bir yerdir.. söyle ki abartmadığımı anlasınlar.

eski polis lojmanlarının olduğu yer nayman mahallesi. tam olarak 1. etap 3. bölge ye komşuyuz. yani elimi sallasam görürler. şimdiki adı merkez mahallesi olmuş. yada tam olarak şöyle tarif ediyim. ikitelliden halkalıya çıkarken opet var. işte onun karşısı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Arkadaşlar bu durum son zamanlarda beni rahatsız etmeye başladı.Arabayla giderken insanlar sanki dövecekmiş gibi suratıma bakıyor sanki.Hele bir de yaşınız gençse ve altınızda nispeten iyi bir araba varsa durum daha da vahim.20 yaşındayım ve de hiç de artsit bir tipim yok ve arabam da fiesta.3 gün önce amcamlar yemeğe geldi onlarda da e 200 kompressor var.Ekmek almak için hem de bir mercedes süreyim diye aldım arabayı millet sanki terörist gibi kesmeye başladı.Hele bir kırmızıda dururken köşede 4 5 kişi dikiliyordu ve o ışıklarda biraz daha dursaydım galiba bana dalıcaklardı

Daha bu akşam eve gelirken arabayı sitenin otoparkına park ettim indim arabadan bir baktım karşı apartmandan hiç muhabbetim olmayan bir adam dikmiş gözlerini bana bakıyor.Ben apartmana girene kadar beni takip etti ya sabır dedim attım kendimi eve.

Acaba ben mi kuruntu yapıyorum yoksa benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu.

durun tahmin edeyim oturduğunuz semt gaziosmanpaşa veya bağcılar

Yoo bursa da oturuyorum.Bursa nilüfer bilenler bilir bursanın orta üst bir semti.Ayrıca dediğiniz semtler de de oturabilirdim ordaki insanları aşağılamak için yazdıysan hiç hoş değil.

• quote:

Valla ben fındıkzadede oturuyorum 20 yıldır buraların en iyi caddesinde sokağımızda bmw 3.20'ler 5.20'ler alfa 159 dahi var arabanı küçük görmek gibi olmasın bu araçlara hiç birşey olmuyorken senin aracına kimse bişey yapmaz çünkü burası varoş bi muhit değildir sizin şansınıza başınıza talihsiz bi olay gelmiş bence.Atakentide yakından biliyorum 3 senedir haftanın bi kaç günü oralardayım siteler iyi güzel hoşda siteden dışarıya çıkınca bazen ben bile korkuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: omerf

quote:

Valla ben fındıkzadede oturuyorum 20 yıldır buraların en iyi caddesinde sokağımızda bmw 3.20'ler 5.20'ler alfa 159 dahi var arabanı küçük görmek gibi olmasın bu araçlara hiç birşey olmuyorken senin aracına kimse bişey yapmaz çünkü burası varoş bi muhit değildir sizin şansınıza başınıza talihsiz bi olay gelmiş bence.Atakentide yakından biliyorum 3 senedir haftanın bi kaç günü oralardayım siteler iyi güzel hoşda siteden dışarıya çıkınca bazen ben bile korkuyorum

hic kusura bakma bende vatan caddesi, cukur bostan ve koca mustafa pasa dolaylarinda 5. senemdeyim, capanin yan sokaginda(ogretmen lisesinin alti) 2 kere camimi patlattilar sirf aracim yabanci plaka diye..

1 kere goraliyi cok ovmuslerdi, arkalarinda bir yere koydum geldigimde boydan boya anahtar cizigi vardi, o aracimda yabanci plakaydi. Cukurbostanda otururken veletler arabanin lastigini indirmisler okula giderken sag arka lastigim yarildi cantim yamuldu diger lastiklerim de tel kirdi.

Guya daha sakin diye Koca mustafa pasaya tasindim, bu seferde samatya pisligine yakin yere gelmisim sayfanin en ustunde mesajim var araclarima yaptiklari hakkinda. ama haklisiniz kapimin onunde 7.40 var, karsi kaldirimada biri X5'ini kaldirima cikarark parkediyor. bu iki arabada nedense toz bile yok. Tahminimce dokunmaya yemiyor o aracin sahibi bizi otutturur mantigiyla benim gibilere musallat oluyorlar.

kimse bana Fatih ve cevresinin nezih oldugunu kabul ettiremez, surda askerligime bir kac ay kaldi sonrasinda uzak olmasina ragmen nezihliginden dolayi Beylikduzu bile olabilir.

• Sebep arabanın markası ya da pahallı oluşu değil o zaman. Oralarda park yerleri kısıtlı zaten. Yabancı araba diye teki vermilerdir. Belki de esnaf yaptı.

Ben Teşvikiyede çalışırken arabamı sokağa parkederdim. Bir sefer Akbank'ın karlsıına parkettim caddede. Öğlen geldiğimde sileceğin kaldırılmış olduğunu gördüm.O zaman sıfır almıştım 206mi ve bir kaç aylıktı. Kim bunu kaldırdı diye çevrede ki tüm esnafa sormuştum. Ama bulamadım kimin yaptığını. İyiki de buladım çünkü çok sinirlenmiştim. Sanki sokak babalarının park yeri.

quote:

quote:

• Orjinalden alıntı: uazro

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

sana bakanların senden farkı yok...

sen niye araç kullanırken millete bakıyorsun ayni mantık

sen hava atmak için bana bakıyorlarmı acaba?

düşüncesiyle o bakışları görüyorsun

sende altında ferrari olana bakıyorsun bence.

bu bakışlar göz ucuyla atılan bakışlar değil. sen yoldan geçersin insanlar döner arabana bakar. bu durum çoğu zaman insanın hoşuna gider. ama arabanın içindekine bakma sevdası deli ediyor adamı. dört beş kişi sana dönüpte hayvanca bakıyorsa bunu fark edersin. otobanda gitmiyorsun ya mahalle arası en fazla 40 km ile gidiyorsun illa görürsün.
    ayrıca altında ferrari olana bakmayacağımda, kime bakacağım? şahine mi?

daha önce bir cok konuda yazdım her insan farklı bu konuda buna bir örnek niteliğinde

bende otomobil kullanıyorum ancak hiçbir zaman trafikte bile durduğumda sağ sola bakmam yol aynalar öndeki arac yandaki arac trafik akışı vs.vs.

bir insanın sen arac kullanırken sana bakması benim için anlamsızdır ve hoşnutluk ve hoşnutsuzluk yaratmaz

otomobil hava atma aracı olarak düşünülürse o haz o doyum yaşanabilir tabi.

zaten yazmışsın insan kalitesi olarak cok kötü biryerde ikamet ediyorum diye buda büyük etkendir ve sen artık insanlar bana ne amaçla bakıyor piskolojisiyle yaklaşıyorsun

yani odaklanma piskolojisi haklısında cevrende cahil günlük yaşayan gerek kendisine gerek topluma saygısı olmayan sözde insanlarla ayni havayı solumak huzursuzluklara ve sorunlara gebedir...

• Mersoyla yada corsayla giderken tip tip bakan az olsada vardır ama impala ile herkes gülümseyerek, sevecen sevecen bakıyorlar. Arabanın dikkat çekiciliği klasik oluşu, kullananı görünmez yapıyor. Ben bakan hatun olmadıkça ilgilenmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtue

quote:

quote:

hic kusura bakma bende vatan caddesi, cukur bostan ve koca mustafa pasa dolaylarinda 5. senemdeyim, capanin yan sokaginda(ogretmen lisesinin alti) 2 kere camimi patlattilar sirf aracim yabanci plaka diye..

1 kere goraliyi cok ovmuslerdi, arkalarinda bir yere koydum geldigimde boydan boya anahtar cizigi vardi, o aracimda yabanci plakaydi. Cukurbostanda otururken veletler arabanin lastigini indirmisler okula giderken sag arka lastigim yarildi cantim yamuldu diger lastiklerim de tel kirdi.

Guya daha sakin diye Koca mustafa pasaya tasindim, bu seferde samatya pisligine yakin yere gelmisim sayfanin en ustunde mesajim var araclarima yaptiklari hakkinda. ama haklisiniz kapimin onunde 7.40 var, karsi kaldirimada biri X5'ini kaldirima cikarark parkediyor. bu iki arabada nedense toz bile yok. Tahminimce dokunmaya yemiyor o aracin sahibi bizi otutturur mantigiyla benim gibilere musallat oluyorlar.

kimse bana Fatih ve cevresinin nezih oldugunu kabul ettiremez, surda askerligime bir kac ay kaldi sonrasinda uzak olmasina ragmen nezihliginden dolayi Beylikduzu bile olabilir.

Valla daha ne benim başıma nede babamın başına bu tarz bi durum gelmediki babam 45yıldır burda oturuyorSokaktan sokağa değişiyor herhalde tezini ortaya atmak istiyorum başkada söylicek bişey yok birde şöyle bi durum varki çok yakın bi akrabamın oturduğu sitede biri aracının lastiğini patlatmıştı ki bu site oldukça lüks ve evlerin pahalı olduğu bi site pislik insanın nerde olcağı belli olmuyor sanırım.Allah araçlarımızıda korusun dicek başka ne olabilirki
    Ayrıca fatih'in ve çevresinin çok nezih olduğunu söylemiyorum fakat kesinlikle varoş olmadığını söylüyorum en azından fındıkzade öyle değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 14 Haziran 2009; 23:26:33 >

• quote:

Kusurabakma. Duymadım hic Nayman mahallesi diye bi yer. Ama tabi tahmin edebilirim nasıl bi yer. Atakentin cevresi kacka yapılasma. Biz Atakente girip cıkarken pek ugramıyoruz o yerlere. sizi de bekleri atakente. kira ve satılıklar ucuz simdi. Burası guvenli.hırsızlık falan da olmaz. 1. etapa tasınırsan bi de polisler lojmanları var orda...hic bisi olmaz:)

Hocam orada araç yakmamışlar mıydı geçen sene ?
  • Evet.hem de polislerin arabalarını yaktılar. Araba yakanları bulamayan polis bu olayda ertesi gün yakaladı yakanı :):):):)
    O günden sonra daha sıkıdır orası sanırım. Belki nöbetçi vardır. Ya da kesin kameralar vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ogün®

quote:

Hocam orada araç yakmamışlar mıydı geçen sene ?

• aynı olaya benzer bende çok yaşadım tip tip bakıyorlar insana hiç kafama takmadan yola devam ediyorum Allah olmayanlarada versin diyecek bir şey yok
  •  İnsanların Bakışları
  • camları indirip deseydin hayrola abi beni kızınlamı evlendireceksin :D
  • Beyler bu kadar abartmaya gerek yok.

Bence insanları siz öyle görmek istediğiniz için öyle düşünüyorsunuz.

Bu kadar takmazsanız inanın daha rahatlarsanız.

Biz araçlarımızla gezerken bizim başımıza nedense hiç böyle şeyler gelmiyor.

Bence biraz kendinize bakın derim. Yada yaşadığınız yeri değiştirin :)
  • Evet lüks otolarda özelliklede gençler kullanıyorsa baba parası edebiyetı çok meşhur bir şehir efsanesi olmuş durumda malesef,birde extrem renkler için bu durum söz konusu,kırmızı siyah vb gibi benim aracım siyah sokakta giderken insanlar önce araca sonra bana bakmaktalar,bir mukayese yapma anlamında biraz kelli felliyizde kurtarıyoruz yaşımız 20 lerde olsa bakış hep o aynı bakış..
  • bakma olayı malesef oluyor bende yaşımın genç olması ( 21 ) ve altımda yaşıma göre daha iyi bi arabanın olmasından dolayı böyle şeylerle karşılaşıyorum ama görmezden geliyorum , genelde bakana bakmam ama çok rahatsız edecek şekilde bakıyorlarsa bende bakarım sert bi şekilde.
  • bakan bakıyo ne yapacaksın.belki iyiye bakıyo,belki kötüye yapacak bişey yok.
  • Astra'm varken bakan çoktu şimdi Kangoo ya bakan falan yok ...
  • Genelde bakanlar eğer gençse bak ya baba yarası yiyor :)

Eğer yaşı büyükse, yaşı kemala ermiş bindiği arabaya bak şeklde yorum yapıyor olabilirler :))))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.