Şimdi Ara

İnsanların ne söylediğini anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu millet niye aşırı yuvarlayarak konuşuyor? özellikle kızlar yapıyor bunu, kızlarla özellikle telefonda konuşurken söylediklerinin yarısını anlamıyorum sürekli tekrar ettiriyorum. bi de fok balığı gibi konuşuyorlar anlamak hepten zorlaşıyor. insanlar bana diyor ki senin diksiyonun çok güzel diksiyon dersi mi aldın diye. hayır ders falan almadım sadece insanların asgari düzeyde anlayabileceği şekilde net konuşuyorum. zeki müren türkçesiyle de konuşmuyorum aslında normal konuşuyorum ama millet o kadar yuvarlayarak konuşuyor ki benim konuşma şeklim olağandışı algılanıyor. tane tane anlaşılır konuşmak bu kadar mı zor?

• sen de o zaman niye zorluyorsun bu kadar!.. kızlarla iletişimini kes, rahat et...!

• dekareme kullanıcısına yanıt

keşke yazdığımı doğru düzgün okusan. sadece kızlar için söylemiyorum ya da başlıkta sadece kızlar konusunda dert yanmıyorum. bunu kızların daha fazla yaptığını söylüyorum. aynı zamanda erkekler de yapıyor bunu bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 4 Ocak 2025; 11:8:45 >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

tamam işte.. bir sorunu, daha az yapan mı yoksa daha çok yapan mı terkedilir, .. sen burda ikisinden birini terketmek isteseydin, bu kızlar olurdu.. böylece yaşayacağın sorunun miktarında hissedilir bir azalma olur.. yok ben aynı kafayla devam etmek istiyorum diyorsan, o zaman paşa gönlün bilir...

• Dekareme hocam tüm erkekleri kızlardan uzaklaştırmaya and içmiş sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumuyor millet sebebi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyesa541997

Dekareme hocam tüm erkekleri kızlardan uzaklaştırmaya and içmiş sanırım

ilginç söylemleri olmuş, oturup üzerine düşünmek gerekebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.