Şimdi Ara

İnsignia 1.4T 140 hp Lpg Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. 3-4 gün önce Kia Sportage aracımızı sattık foruma koymuştum.Kafam baya karışıktı emgrand mı alsak diye bi dost tavsiyesi sonucunda bize İnsignia 1.4t 140 hp lpg li aracı önerdi 2014 model manuel 25 bin km de sizce uygunmu-mantıklı olurmu?

> Aracın yakıtı üzmemeli yani lpg li veya dizel olmalı + düz vites
    > Spor durmalı ve 5 kişilik aileyiz biraz geniş olmalı.

Size sormak istedim veya daha mantıklı tercih varmıdır?

• Fiyat ne kadar hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia ile ilgili forumlar ölü durumda. Pek bilgi yok. Ama insignia öyle çok geniş bir araç da değil.

• Motor 140 hp ve 200 tork üretiyor 0-100 10,9 sn lpg'de ise 11,9 sn lpg ile performansın düşeceği konusunda hem fikiriz. Bu güç verilerine rağmen böyle kötü hızlanma değerleri veren bir otomobilin ya aktarması dandiktir ya da motoru ya gereksiz ağır. Ben epey deneyimlemiş biri olarak diyebilirim ki sürüş hissiyatı da 180'lik motorda bile kötü. Bütün bunları rakipleriyle kıyaslayarak söylüyorum kısacası tutulmayan satmayan arabaların vardır bir günahı....
  • hocam lpg'li 1.4 insignia 1/100 km kaç litre yakmakta bilgisi olan var mı?
  • Maksimum kaç tl'ye kadar çıkabileceğinizi de söylerseniz daha iyi yardımcı olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Motor 140 hp ve 200 tork üretiyor 0-100 10,9 sn lpg'de ise 11,9 sn lpg ile performansın düşeceği konusunda hem fikiriz. Bu güç verilerine rağmen böyle kötü hızlanma değerleri veren bir otomobilin ya aktarması dandiktir ya da motoru ya gereksiz ağır. Ben epey deneyimlemiş biri olarak diyebilirim ki sürüş hissiyatı da 180'lik motorda bile kötü. Bütün bunları rakipleriyle kıyaslayarak söylüyorum kısacası tutulmayan satmayan arabaların vardır bir günahı....

lpg 0-100 verisi fabrikanin verdıgı veri mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=19609

• Arac 2014 model 65bin gibi bi rakam istiyolar dolu paket. Daha mantıklı tercih varmıdır acaba?
  •  İnsignia 1.4T 140 hp Lpg Yardım.

1.4 t makyajli kasa.

Suan 33 km ortalamasi 6.6 litre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daft Punk

İnsignia 1.4T 140 hp Lpg Yardım.

1.4 t makyajli kasa.

Suan 33 km ortalamasi 6.6 litre.

bende otomatik var ,Trax ,oda 7.1 lt yakıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.