Şimdi Ara

İnstagram' dan ürün satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim pederin Giyim Mağazaları var Defacto gibi ünlü markaları satıyor az önce bana üniversitede pc' de oyun oynucağına instagramdan ürün sat kârı senin olsun dedi var mı fikirleri olan nasıl takipçi kasarım hilesiz nasıl üniversite harçlığımı çıkarırım

• işte benim stilim dekilerin instagram sayfalarındaki fotolarına bol emojili reklam postları atıcan giren bakıcak beğenirse takip edicek.Ama boş sayfayı kimse takip etmez, botla motla 1k takipçi kasman gerek ki hem güvenilir gözüksün hemde yeni açmış izlenimi verme çok fazla
  • Hocam bir de bir şey sorucam kapıda ödeme muhabbetini nasıl ayarlıcağız kimle anlaşıcam o konuda
  • upp yok mu gece ci tayfadan öneriler?
  • ardaa1912 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kapıda ödeme konusunda kargo ile anlaşılıyorsun diye biliyorum mesela PTT 'ye veriyorsun Alıcı ödemeli diyorsun PTT kargoyu verip parayı alıyor kendine kargo ücreti 5 tl alıp kalan parayı senin hesaba yolluyor 👍🏻

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol hocam takipçi konusu uğraştırcak ama bakalım
  • Kargo firmaları kapida odeme icin vergi levhası ister. Babanın dükkanı var nasıl olsa oradan gosterirsin. Giyim sayfalarini takip edenleri takip et ,yorum bırak takipçi kas. Fotolarin, sattigin ürünler güzel olmalı.

Güzel iş ama rekabet çok fazla. Giyim butiklerinden geçilmez oldu instagram. Ama yine de denemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastwood222 -- 3 Nisan 2016; 2:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 100 k botsuz instagram sayfası satın alsam ? öyle nasıl olur
  • Olur her türlü. Baska sayfalara da reklam verirsin çok daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-30 tlye aldiklari ayakkabilari 70-80-90-100 e satan birsuru magaza var
    Ayakkabi isine girersen kazanirsin ama kiyafet isi biraz daha karisik
    Ustunde gormeden belli olmaz yakisip yakismadigi kar orani da az olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaa1912

Hocam 100 k botsuz instagram sayfası satın alsam ? öyle nasıl olur

Hocam alıntı veya mention yapmamışsın. Tesadüfi gördüm

Bot değil aktif Türk takipçiyse olabilir tabii ki. 100k hele ki çok iyi rakam. Kitlede önemli tabii. Satacağın ürünler erkek giyimse sayfada daha çok erkek, kadınsa daha çok kadın olmalı. Ben de araştırmıştım bi ara. Çok pahalı fiyat çektiklerini söylüyorlardı ama. İnsanın veresi gelmiyor o kadar parayı. Ama işte işin ucunda iyi kazanç var İş yapabileceğini düşünüyorsan değer

• planlama kısmını çok uzun tutma. heleki giyim işiyle uğraşıyormuşunuz. tedarik derdin yok. düşünüp durursan bi halta yaramaz. işe başlaman lazım. mantıklı bir isim bulup sayfayı oluştur. ürün görsellerini kaliteli bir şekilde çekip bir miktar ürün ekle. ondan sonra belli sayıda takipçi satın alabilirsin. doğrudan sayfa da satın alabilirsin ama belirttiğin gibi 100k gerçek takipçisi olan bir instagram hesabını hiç te ucuza bulabileceğini sanmıyorum. daha sonra düzenli ürün eklemelisin. ondan sonra reklam kısmı başlıyor. giyim sayfalarının altına bol emojili dikkat çeken reklam mesajları atmalısın. takipçi sayısı yüksek sayfalara reklam verebilirsin. kapıda ödeme sunman şart. kimse havale ile uğraşmıyor bu tarz yerlerde. ptt ile gidip görüşebilirsin. ürünler iyiyse eğer satış yaparsın illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

20-30 tlye aldiklari ayakkabilari 70-80-90-100 e satan birsuru magaza var
    Ayakkabi isine girersen kazanirsin ama kiyafet isi biraz daha karisik
    Ustunde gormeden belli olmaz yakisip yakismadigi kar orani da az olur

Hocam nike airmaxler bu ara çok tutuluyor 90 tlye satıyolar biz mağazada 60 tl ye satıyoruz onları koyabilirim mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

planlama kısmını çok uzun tutma. heleki giyim işiyle uğraşıyormuşunuz. tedarik derdin yok. düşünüp durursan bi halta yaramaz. işe başlaman lazım. mantıklı bir isim bulup sayfayı oluştur. ürün görsellerini kaliteli bir şekilde çekip bir miktar ürün ekle. ondan sonra belli sayıda takipçi satın alabilirsin. doğrudan sayfa da satın alabilirsin ama belirttiğin gibi 100k gerçek takipçisi olan bir instagram hesabını hiç te ucuza bulabileceğini sanmıyorum. daha sonra düzenli ürün eklemelisin. ondan sonra reklam kısmı başlıyor. giyim sayfalarının altına bol emojili dikkat çeken reklam mesajları atmalısın. takipçi sayısı yüksek sayfalara reklam verebilirsin. kapıda ödeme sunman şart. kimse havale ile uğraşmıyor bu tarz yerlerde. ptt ile gidip görüşebilirsin. ürünler iyiyse eğer satış yaparsın illaki.

Kapıda ödemeyi hallettim onu yapıcam daha konuşmadım kargoyla ama anlaşmalı kargolarımız var biraz instagramda takipçi sıkıntı benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

quote:

Orijinalden alıntı: ardaa1912

Hocam 100 k botsuz instagram sayfası satın alsam ? öyle nasıl olur

Hocam alıntı veya mention yapmamışsın. Tesadüfi gördüm

Bot değil aktif Türk takipçiyse olabilir tabii ki. 100k hele ki çok iyi rakam. Kitlede önemli tabii. Satacağın ürünler erkek giyimse sayfada daha çok erkek, kadınsa daha çok kadın olmalı. Ben de araştırmıştım bi ara. Çok pahalı fiyat çektiklerini söylüyorlardı ama. İnsanın veresi gelmiyor o kadar parayı. Ama işte işin ucunda iyi kazanç var İş yapabileceğini düşünüyorsan değer

aynen hocam haklısın erkek bayan ürünleri var defacto falan markalı ürünler var 3 tane mağazamız bir tek takipçi sıkıntı ürün falan her şey hazır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.