Şimdi Ara

İnstagram hesabı için telefon kamerası yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir instagram hesabı açıp gezdiğim şehirlerdeki tarihi yapıların fotoğraflarını koymak istiyorum. Yani amacım fotoğrafları basmak falan değil.

Sizce en azından başlangıç için LG G3 bu konuda yeterli olur mu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

• yeter niye yetmesin ilerde daha büyürse kanal makina alırsın başlangıç seviyesindeysen gerek yok bence
  • Gayet yeterli olur ilerde drjacobun dediği gibi tutarsa ve profesyonele taşımak istersen alırsın şimdilik başlangıçta hiç gerek yok.
  • Teşekkür ederim.
  • Yetmez g3 de ayar bile yok artik instegramda bile kaliteli fotoraflar yukleniyo cok begeni alan fotoraflar hep profla cekilenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Yetmez g3 de ayar bile yok artik instegramda bile kaliteli fotoraflar yukleniyo cok begeni alan fotoraflar hep profla cekilenler

Hangi ayarlardan bahsediyorsunuz? Hiç deneyimim olmadığı için bilmiyorum nasıldır g3 kamerası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ModernSultan

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Yetmez g3 de ayar bile yok artik instegramda bile kaliteli fotoraflar yukleniyo cok begeni alan fotoraflar hep profla cekilenler

Hangi ayarlardan bahsediyorsunuz? Hiç deneyimim olmadığı için bilmiyorum nasıldır g3 kamerası.

G4 alin manuel ayarlarla degisik efekler verebilirsin g3 de otomatik hic bir ayar yoktur kamerasi 2 kat daha kaliteli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Aslında bunu ne kadar devam ettireceğimi bilmiyorum çabuk sıkılan biriyim. Şu anlık g3 ile başlayıp bu hobinin bana göre olduğuna emin olduktan sonra SLR fotoğraf makinesi almaya karar verdim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
  • öyle yada böyle bir telefon almak zorundasın. çünkü instagram'a masaüstü bilgisayarlar ile fotoğraf yüklenemiyor. app'ler ile yüklenebiliyor sadece. (eğer son 1 hafta içinde bir değişiklik olmadıysa, böyle)

çabuk sıkılan biriysen, sırf bu iş için pahalı bir telefon alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

öyle yada böyle bir telefon almak zorundasın. çünkü instagram'a masaüstü bilgisayarlar ile fotoğraf yüklenemiyor. app'ler ile yüklenebiliyor sadece. (eğer son 1 hafta içinde bir değişiklik olmadıysa, böyle)

çabuk sıkılan biriysen, sırf bu iş için pahalı bir telefon alma.

Şu anda elimde LG g3 var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.