Şimdi Ara

Instagram’ın alışveriş özelliği Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Instagram’ın birkaç ülkede test ettiği ‘alışveriş’ özelliği Türkiye ve ABD başta olmak üzere pek çok ülkedeki Instagram kullanıcılarına sunuldu.

İlk etapta sınırlı sayıda markanın kullanabildiği bu özellik sayesinde fotoğraflara bir kez dokunduğunuzda gönderideki ürünün adını ve fiyatını görebiliyorsunuz. Beğendiğiniz ürünleri uygulamadan çıkmadan satın alabiliyorsunuz.

Ürüne tıkladığınızda ürünün yer aldığı diğer fotoğrafları, bu ürünler ile birlikte kombin önerilerini ve mağazanın diğer ürünlerini tek sayfada görüntüleyebiliyoruz. Sağ altta bulunan ‘ayraç’ logolu buton ile ürünleri alışveriş koleksiyona kaydedebilir ve dilediğiniz zaman koleksiyonunuzdaki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

ABD’deki kullanıcılar, satın almak istediği bir ürünü sepete ekleyip ödemeyi de doğrudan Instagram üzerinden gerçekleştirebiliyor. Türkiye’de ise ürünlerin altında ‘İnternet sitesinde gör’ butonu bulunuyor. Bu butona bastığınızda uygulama içerisinde tarayıcı sayfası açılıyor ve firmanın kendi sitesi üzerinden satın alım gerçekleştiriyoruz. Her iki yöntemle de uygulamadan çıkmadan alışveriş yapılabiliyor.

Instagram’ın alışveriş özelliğini Türkiye’de ZaraLC Waikiki, Decathlon, Kiğılı, Pierre Cardin, Boyner ve daha pek çok firma kullanıyor. Bu firmaların instagram sayfasının ziyaret ederek alışveriş özelliğinin nasıl çalıştığını deneyimleyebilirsiniz.

• cidden güzel özellik olmuş

• Ellemeden.Dokunmadan.. Üstüme Giymeden, kesinlikle Alışveriş yapmam..!!!
    Her markada Beden farkı çok oluyor.. İşte bu yüzden Tercihim Mağazalardır..Kayıtlara Böyle geçsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ellemeden.Dokunmadan.. Üstüme Giymeden, kesinlikle Alışveriş yapmam..!!!
    Her markada Beden farkı çok oluyor.. İşte bu yüzden Tercihim Mağazalardır..Kayıtlara Böyle geçsin..
    Her zaman alışveriş yaptığı mağazadan alıyor genellikle insanlar zaten, uymazsa mağazaya gider değiştirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 19 Mart 2019; 18:58:39 >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Bana göre değil bu sistem..!
    Ayrıyeten değiştirme olayında. En son Boynerde Fark istemeler vs. Şeyler yaşandı.. Forumda okudum..

Sizlere iyi alışverişler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Bana göre değil bu sistem..!
    Ayrıyeten değiştirme olayında. En son Boynerde Fark istemeler vs. Şeyler yaşandı.. Forumda okudum..

Sizlere iyi alışverişler..
    Teşekkür ederiz.
  • Bunun Köylülükle alakası yok.. Ben bana hizmet edilmesini seviyorum..Böyle alışmışım..
    En son Lacoste "mağazasına girince, bunu çok iyi anladım.. Bu sadece bir örnek..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sitenin de bu sistemin de en kısa sürede yok olması dileğiyle. yeni dünyadan artık tiksindim.
  • karılara gün doğdu :D

• Lene kullanıcısına yanıt
    ...dedi ve internetten alışverişe %50 indirim fırsatından faydalandı :D

• "Türkiye ve ABD başta olmak üzere" bu ne anlama geliyor?
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    Türkiye'nin Instagram bağımlısı olduğuna. Resmen ne kadar beynini kullanma becerisinden yoksun kişi varsa istisnasız hepsinin elinde sabah akşam Instagram var. Tiksiniyorum toplumdan artık.
    Beden ölçülerini bilmiyorsan, farklı markaların beden kalıplarına bakamıyorsan bence de internetten alışveriş YAPMAMALISIN!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Yapmıyorum ZATEN YA..!!
    Ben bu yaşıma kadar yapmadım.. Bunda yanlış olan nedir.. Alışmışım Mağazalardan deneyerek almaya..
    Millet Bi Tuaf ya.. Yemin ederim..
    Yapana saygım vardır.. Bunu da belirttim.. Zaten..

• Zaten satıyorlar instagrama be gerek var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • internetten giysi almam. gidip denemek, üstüme yakışıyor mu, rahat hissetiriyor mu bilmeden sırf rakamsal olarak boyutları üzerime uyuyor diye birşeyi almam.
    alanı da anlamam.

her ölçüleri olan şey üstünüzde güzel durmayabilir, içinde rahat hissedemebilirsiniz. bunu da anca deneyerek anlarsınız. tabi kargo bekle, ürün gelsin, ürünü dene, kargoyla geri yolla, iade bekle gibi gereksiz uzun süreci gerçekleştirmekten keyif alma gibi alışkanlıklarınız yoksa.

yarım saatimi alacak alışveriş için niye 2 gün kargo gelsin diye bekliyim ki hem de üstümde güzel durup durmayacağından emin olmadığım bir şey için.
  • Kapatın şu saçma uygulamayı ya. Birde facebooku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Giysi olayında internetten alışveriş yapmanın sıkıntısına katılıyorum. Yani zaten bir erkek olarak o kadar giysi merakım yok. Lakin ancak hani zaten mağazadayımdır, beğendiğim bir şeyi denemişimdir ama istediğim bedeni yoktur. Zaten denediğim için eminimdir ki 1 üst ya da 1 alt bedeni tam olacak. O zaman internetten alabilirim. Ya da ne bileyim internet alışverişine çok iyi bir kampanya vardır. Mağazadakini bırakıp internetten alabilirim. Hep kullandığım markanın ayakkabısıdır. Size bellidir. Alabilirim. Onun dışında pek bulaşmam. Benim arkadaşım internetten giysi satışı yapıyordu. Çocuk illallah edip bıraktı işi. Millet o kadar pislik ki, bir şeyin 4 bedeninden sipariş verip 3 ünü iade ediyormuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.