Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖmerFarukBal

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

quote:

Galaxy ace de calismiyor

bende calisiyor fakat biraz agir gibi geldi :/ siz de nasil calismiyor ?

MFotograf cekip duzenleme yapilmiyor. Mavi ekran cikiyor

ben de sorun cikarmadi ? silip tekrar yukleyin

Evde 2 ace vat ikisi de ayni i modeli oldugu icin mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Galaxy ace de calismiyor

bastan soyleseydiniz i modeli sknti hd oyun oynanmiyo vs .. ona bise diyemem konunun duayenlerine danisiniz

• gio da herşey düzgün çalışıyor tamam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Galaxy ace de calismiyor

bastan soyleseydiniz i modeli sknti hd oyun oynanmiyo vs .. ona bise diyemem konunun duayenlerine danisiniz

Hay edicem su i modeline ya

• Android 2.1'e kurabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

appleandroid

Aynen ya neyin peşindesiniz gençler. Ne farkeder İOS - Android. Alın keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Android 2.1'e kurabilen var mı ?

quote:

Android 2.2 işletim sistemi ve üstü versiyonlarla uyumlu olarak çalışan Instagram uygulamasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
  • Snapseed uygulamasını biraz inceledim ancak 4.99$ edecek bir uygulama değil.

Bunun yerine Camera360 Ultimate programı ile düzenleme işlemleri, Pixlr-o-matic ile efekt işlemleri yapılabiliyor. İki uygulamada ücretsiz bu arada
  • Super gelisme, iPhone 4S kullaniyorum ama pazar lideri Android kabul etmek isteseniz de istemeseniz de... Boyle buyuk bir platforma olmamasi zaten ayipti. Telafi edilmis.

"Seviye dustu" diyenler falan herhalde saka yapiyor. Baska bir aciklamasi olamaz cunku. Dandik, ucretsiz bir eglence programini statu simgesi, elitlik olarak falan gormeye baslamislarsa acilen gercek dunyaya donmelerini dilerim.

• İyi hemen indiriyom android forever
  • Iphone kullanıp da kendini elit zannedenler kadar komiği yok. Adam 2-3 aylık maaşı değerindeki telefonu taksitle alıyor sonra ondan sonra kendini burda zengin zannediyor, milleti aşağılıyor.
    Zamanında nokia'lara diyorduk amele telefonu diye, şimdi iphone'lar nokia'nın yerini tutuyor herkesin elinde... Ayrıca android'de galaxy note, s2, nexus gibi iphone'lardan çok
    daha iyi modeller olduğunu da unutmayınız.
    Ve ayrıca zaten fotoğraf hobisi olan bir "zengin" adam da böyle işlerle uğraşmaz, alır nikon d3/d4'ünü + tilt shift vs. lenslerini çeker mis gibi fotoğraflarını.
    Konuyu mu trollüyorlar, yoksa gerçekten böyle bir düşünceye mi sahipler anlayamıyorum açıkcası...
  • apple başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufqunes

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Androidi dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhoneu kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor. Garipsiniz arkadaşlar.

tabi android'ede gelsin ama en başta sadece ios işletim sistemi için çıkmış bi uygulamanın androidede çıkıp orjinalini bozmaya gerek yoktu instagram hariç her türlü uygulama gelsn sorun yok.

Çok ezik insanlariniz.. Şimdi Photoshop Mac tabanında çalışırken, Windows tabanina geldiginde orjinali bozulmuş mu oluyor? Yazık..

• Bence çok saçma ve bir o kadar da gereksiz bir program. Verilebilen efektlerin çoğunu zaten programsız olarak fotoğrafı çektikten sonra verebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Iphone kullanıp da kendini elit zannedenler kadar komiği yok. Adam 2-3 aylık maaşı değerindeki telefonu taksitle alıyor sonra ondan sonra kendini burda zengin zannediyor, milleti aşağılıyor.
    Zamanında nokia'lara diyorduk amele telefonu diye, şimdi iphone'lar nokia'nın yerini tutuyor herkesin elinde... Ayrıca android'de galaxy note, s2, nexus gibi iphone'lardan çok
    daha iyi modeller olduğunu da unutmayınız.
    Ve ayrıca zaten fotoğraf hobisi olan bir "zengin" adam da böyle işlerle uğraşmaz, alır nikon d3/d4'ünü + tilt shift vs. lenslerini çeker mis gibi fotoğraflarını.
    Konuyu mu trollüyorlar, yoksa gerçekten böyle bir düşünceye mi sahipler anlayamıyorum açıkcası...

tilt shift demişken android telefonumda pek iyi olmasa da tilt shifting yapabiliyorum

gırgır bi yana dediklerin dogru. birde hani mercedes e genelde ciddi anlamda kıro insanlar biner ya simdi o aynı kıro insanların elinde iphone lar görür oldum..

• Of ya update yapınca düzelir zannediyordum update geldi ama düzelen birşey yok
  • Çünkü iphone cepte çantada değil elde taşınır beyler.... Alanların da %90'ı zaten belli sebeplerden dolayı alır
  • beyler insanları nereden follow'luyoruz bulamadım :) benin follow'luyorlar, ben yapamıyorum :)
  • ben instagram ı ilk çıktığı zamanlarda duymuştum. bu program çıkmadan zaten piyasada benzer özelliklerde uygulamalar vardı ama bunu farklı kılan sosyal ağıydı. gördüğüm gün android versiyonunu aramıştım, henüz yoktu. bir haber gördüm, kurucularından biri android versiyonunun çalışmalarına başlandığını açıklamıştı.
    yukarıda salyalar akıtan bazı iphone fanatiği arkadaşların çoğu bu uygulamadan bihaber iken android versiyonu yoldaydı, biraz geç geldi o kadar. isteyen açıp araştırsın, görecek.
  • Eksikleri var, güncelleme lazım diyor herkes.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.