Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Arkadaşlar bu uygulama Nokia 5800 iphone killer için ne zaman çıkar? 5800 iphonedan daha iyi her konuda ve bu uygulama daha iyi çalışacaktır...

:D :D :D

dolayısı ile nexus ta "nokia killer" oluyor :)
  • Deneyelim hemen ^^

http://instagr.am/p/I_YUPpyz2-/
  • Millete kendini savun desen ayfonu anroidi savunduğu kadar savunamaz millet ne hale gelmiş.

Kapitalizmin insanları getirdiği son nokta açık şekilde görülüyor telefon amaç değil araç olmalı bırakın hangi uygulama nerde kullanılırsa kullanılsın.
  • Instagram dediğiniz programı bu derece büyütmenize şaşkınlıkla bakıyorum , Donanımhaber yetkilileri üstelik konu açıyorsunuz. Her yeni yapılmış ios uygulamalarını çevirip androit sisteme aktarıldığı zaman konu açılıcaksa işimiz var Ayriyetten " Snapseed " çok daha geniş ve kullanımı kolaylığı ile rahat bir sunuma sahip. Bilmiyorum androit'de varmıdır ama deneyin derim
  • yahu hiç mi fotoğraf çekip üzerine efekt atıp paylaşmadınız. telefonlarımız zaten bu özelliğe sahip. Ki; arkadaşlarda söylediler zaten... Pixlr-o-matic çok daha başarılı bir uygulama... Epılcı kardeşlerce yazılan mesajları okudukça şaşırıyorum. Allah tan satmışım EPIL'ı aynı hastalık bana da bulaşır mıydı acaba yaa?
  • whatsapp bile paralıymış iphone da biz neler yüklüyoruz kullanıyoruz bedavaya android özgürlüktür
  • bende denedim. pixlr o matic daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Millete kendini savun desen ayfonu anroidi savunduğu kadar savunamaz millet ne hale gelmiş.

Kapitalizmin insanları getirdiği son nokta açık şekilde görülüyor telefon amaç değil araç olmalı bırakın hangi uygulama nerde kullanılırsa kullanılsın.

+1907 hayir bide fanboyluk yapiyosun diye birbirlerini elestiiyorlar ama ikisini savunanda ayni seyi yapiyor illa kendi kullandigi en iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

Sevmedigim kotu bi uygulama bence. Androidciler bisey kaybetmedi.

Ama bisey de kazanamadilar ayni tas ayni hamam devam ediyor sizin storeun durumu. Hala icler acisi

canımsın...

ne aradın, ne bulamadın hele de gurban???

Bir infinity blade yok mesela

Neyse sizin store iyi iyi. Problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heyt be zamanında Intel-AMD konuları vardı şimdi de bu moda
  • quote:

quote:

quote:

Ama bisey de kazanamadilar ayni tas ayni hamam devam ediyor sizin storeun durumu. Hala icler acisi

canımsın...

Epıl kullandığım zamanlar ki beni gördüm sende...
    Hey gidi hey.
    ayrıca instagram konusunda haklısın. Epıl için yazılan diğer dandirik uygulamalardan herhangi bir diğeri. Android kullanıcıları birşey kaybetmedi. daha iyi uygulamalarımız var çünki bu konularda...
    İnfinity blade yok... bende yıllardır bunu düşünüyorum. neden infiniti bileyd yok androda? napıcaz biz?

• Camera 360 ultimate varken kim neyler instagram'ı.
  • Bu kadar basit bir haber aylardır gereksiz yere gündem oluşturuyor. Bir çok uygulamanın ios ve android sürümü yayınlanıyor. Neden bu kadar büyütüldü anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Camera 360 ultimate varken kim neyler instagram'ı.

+1
    çok daha iyi 360
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

iOS sürümünden daha iyi olacak deniyor. Karşılaştırma şart.

Ios da meshur oldular onlari bir cirpida unutup diger pazarlara yoneliceklerini hic sanmiyorum, iosi unutmalari soz konusu bile degil bence.
  • tam aradıgım program cok sagol !
  • quote:

quote:

quote:

quote:

canımsın...

Epıl kullandığım zamanlar ki beni gördüm sende...
    Hey gidi hey.
    ayrıca instagram konusunda haklısın. Epıl için yazılan diğer dandirik uygulamalardan herhangi bir diğeri. Android kullanıcıları birşey kaybetmedi. daha iyi uygulamalarımız var çünki bu konularda...
    İnfinity blade yok... bende yıllardır bunu düşünüyorum. neden infiniti bileyd yok androda? napıcaz biz?

Tamam zaten ben diyorum sizin store kalite kokuyor. Ben kabul ettim onu. hangisiymis daha iyi olan uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Catalyst -- 4 Nisan 2012; 13:55:22 >

• appleandroid
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem414

whatsapp bile paralıymış iphone da biz neler yüklüyoruz kullanıyoruz bedavaya android özgürlüktür

+1
  • Ne güzel işte hangi firma o teknolojiyi akıp en iyi şekilde kullanıp kullandırıp, yarar sağlattırıyorsa o kazansın arkadaş!..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.