Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufqunes

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Androidi dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhoneu kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor. Garipsiniz arkadaşlar.

tabi android'ede gelsin ama en başta sadece ios işletim sistemi için çıkmış bi uygulamanın androidede çıkıp orjinalini bozmaya gerek yoktu instagram hariç her türlü uygulama gelsn sorun yok.

Orjinali bozma derken? Farklı platformlara çıkınca orjinali mi bozulmuş oluyor? Kardeşim sövülecek o kadar adam var ki ama ceza almaya gerek yok bi uygulama başka bir platforma çıktı diye adamlar utanmasa oturup ağlayacak.

• sadece renk efektleri var, başka birşey yok..bulanıklık efekti güzel birşey ama yok
  • quote:

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Android'i dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhone'u kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor.

Garipsiniz arkadaşlar.

Yukarı parmak işaretine bastım. Konuda ki en mantıklı mesaj
  • piyasada o kadar çok ayfon kullanıcısı varkı, lanet olası telefondan soğudum, bazı kesim o telefona sahip olunca statü felan atladığını sanıyorlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.

Java kullanan insanlar adam değil mi? Onlar da senin gibi, benim gibi insanlar. Keşke onlar da yararlanabilse.

Bu nasıl bir ötekileştirmedir yahu? Çok yanlış kafadasınız...

forumun yaş sınırı çok düştü seviyesi çok azaldı normal bunlar şimdide iphone kullanıcılarına sarmış çoğu

örnek olarak

iphone telefonu var cebinde sigarası yok .. vsvs gibi konular

• quote:

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

zengin falan olsan anlarım da birader açtığın konulara bak, söylediğin laflara bak... al bir konun:

700 liraya ikinci el laptop lazım, öğrenciyim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_58406233/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58406233

iphone almışsın ya, ayranı yok içmeye diye başlayan laf tam sana ve senin gibilere uygun.

• Beyler tamam vurmayın, öldüm

Forumdan bir arkadaşımı kızdırmak amacıyla söylemiştim ilk başta ama sonra iş ciddi oldu :D Haklısınız hepiniz ne desem az :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

zengin falan olsan anlarım da birader açtığın konulara bak, söylediğin laflara bak... al bir konun:

iphone almışsın ya, ayranı yok içmeye diye başlayan laf tam sana ve senin gibilere uygun.

Dediğim gibi bir şakaydı, hiç iphone'um olduğu için üstün davranan tiplerden olmadım.

Az önceki konuşmalar ciddi değildi ve tekrar dediğim gibi mesajlarımı okuduğunu bildiğim bir arkadaşıma şaka amaçlıydı. Kendisi şu anda dalga geçiyor benimle ve buraya yazmayı reddediyor. Kusura bakmayın tekrar :)

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi bir şakaydı, hiç iphone'um olduğu için üstün davranan tiplerden olmadım.

Az önceki konuşmalar ciddi değildi ve tekrar dediğim gibi mesajlarımı okuduğunu bildiğim bir arkadaşıma şaka amaçlıydı. Kendisi şu anda dalga geçiyor benimle ve buraya yazmayı reddediyor. Kusura bakmayın tekrar :)

ha o zaman sen kusura bakma. ama mesaj ciddi gibi algılanmış herkesten ki ağır eksilenmiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ha o zaman sen kusura bakma. ama mesaj ciddi gibi algılanmış herkesten ki ağır eksilenmiş.

Gerçekten bir anda ne olduğunu şaşırdım ben de bekliyordum tepki ama bu kadar değil :D

Kızdırdığım, üzdüğüm, boşuna vaktini aldığım herkesten özür dilerim bu kadar ciddiye alınıcağını sanmıyordum.

• quote:

quote:

Gece gece krize girdim.

• Bu kavga ne zaman bitecek acaba ...

Android olsa ne ios olsa ne benim isteğimi hangisi karşılıyor o önemli..

Ios kullanıyorum gayet yeterli android benim için herhangi bir değer taşımıyor...
  • Çok abartıyorlar bu programı ben hiç beğenmedim açıkçası.Zaten zibil gibi bu tarz uygulama vardı androidde
  • Arkadaşlar bu uygulama Nokia 5800 iphone killer için ne zaman çıkar?
    5800 iphonedan daha iyi her konuda ve bu uygulama daha iyi çalışacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 4 Nisan 2012; 2:01:07 >
  • İOS versiyonu gercekten başarılıydı. Android sürümünü daha deneme fırsatım olmadı ama android kullanıcıları için faydalı bir program olacaktır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 4 Nisan 2012; 2:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

sgs2 alip facebook'da bir seyler yazdigindan ''sgs2'den gonderildi'' yazmiyor diye onu satip iphone4s alan disiler taniyorum. bu telefonlari alip tek yaptiklari ''check in'' olup yediklerinin ictiklerinin fotografini cekmek. butun gun cekin olucam diye yiyip icip ishal oluyorlardir kesin. hayir bi de o telefonun islemcisine, ram'ine yazik. adamlar o kadar gelistiriyor ama telefon omru boyunca en fazla facebook, twitter falan calistiyor. bosu bosuna cope gidiyor sonra. uzuluyorum.

• Ankara Kızılay'da, arkadaşım telefona film çektiriyordu. Apaçinin biri gelip "Gardeş bu gaç para" diye Iphone 3gs fiyatını sordu, 3-5 baktı çizik var mı diye, sonra aldı gitti. O yüzden kendinizi çok yukarıda görmenize gerek yok, Iphone 4 ve 4s'ten ibaret değil tüm modeller. Ki öyle olsa bile altı üstü bir telefon aldınız diye adam olmuyorsunuz.

Benim SGSII'im var, kaç para diyenlere "Hediye geldi, bilmiyorum." diyorum; 1 kere bile fiyatını söylemedim. Gidin bi de Iphone'u olan birine sorun bakalım bu soruyu. Kuruşuna kadar söyler size fiyatını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Arkadaşlar bu uygulama Nokia 5800 iphone killer için ne zaman çıkar? 5800 iphonedan daha iyi her konuda ve bu uygulama daha iyi çalışacaktır...

:D :D :D
  • gereksiz bir uygulama
    +konu haber konusumu sidik yarıştırma konusumu anlamadım
    bu uygulama ne yapıyor 5 mp lik kamerayı 15mp mi yapıyor,alt tarafı 3-5 kıçı kırık efekt yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 4 Nisan 2012; 3:32:59 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.