Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ManoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Theori

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Şakaysa komik değil, şaka değilse hiç komik değil...

konuya dönersek; çıktı, çıkıyor, çıkartıyoruz, çok iyi olacak falan dedikleri bu muydu? pixlr'ın on kat gelişmiş bir uygulama olduğunu düşünen sadece ben miyim?

Sana katılıyorum hocam. İyiliği geçtim bazı özelliklerde kırpılmış. (Tilt shifting gibi) Bari birebir koysalardı.

• Pixlr-o-maticten ne farkı var bunun :S çok daha yenilikçi bişeyler sanıyordum :S
  • direk face'de ya da twitterde paylaşamıyoz mu bu resimleri illa kendi sitesinde mi paylaşcaz...
  • Buradan sunu anliyoruz konuya cevap yazan ios kullanicilari kibrin zirvesine ulasmis. Bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda ön kayıt yaptıranlara mail geliyor tıklayında play store ile aç çıkıyor o şekilde yükledim ben.. yoksa markette yok uygulama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teqcro

Buradan sunu anliyoruz konuya cevap yazan ios kullanicilari kibrin zirvesine ulasmis. Bravo

Allah için iOS kullanıyorum. Instagram'da var telefonda, fakat üstte yazan bi arkadaş demiş ki "iOS kullananlar bedavaya alamayınca yediremiyolar vs vs..", ben sana soruyorum kibir kimde şimdi? Daha AppStore'u tanımadan etmeden konuşanlarda mı? Yoksa iOS kullananlarda mı? Ben tutup illa iPhone al demiyorum, telefon piyasasında çok etkili faktörler var kullanıcı seçimlerinde. Örneğin Sony'nin tasarımları bence 1 numara şu an. Donanım olarak Samsung diyorum. Olay uygulamaya gelirse AppStore var. Yani verdiğiniz 1,2$ elbette milleti zengin ediyor. Bunun mantığı da bu, adam oradan para kazanacak ki daha fazla uygulama yapsın. Apple bu işi çok akıllıca yaptı. Sadece server masraflarıyla dev haline getirdiler firmayı.

Ben gene de senin yorumuna katılıyorum. Kibirli kullanıcı çok Apple'da. Fakat + ve - leri güzel karşılaştırmak gerek.

• hem iphone hem de android telefon kullanan birisi olarak bugün iphone u yanıma almadığım için instagramı, google play store dan aramıştım ama yoktu akşam yayınlanmış demek ki çıkacağı içime doğmuş bu arada applicationın yapımcıları bile sizin kadar sahiplenmiyor her platformda çıkarmak için uğraşıyorlar. kasmayın bu kadar bırakın herkes faydalansın işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.

Java kullanan insanlar adam değil mi? Onlar da senin gibi, benim gibi insanlar. Keşke onlar da yararlanabilse.

Bu nasıl bir ötekileştirmedir yahu? Çok yanlış kafadasınız...

Bosu bosuna coluk cocuga cevap veripte parmaklazinizi yormayin.
    Ne yazarsaniz yazin o bir Fanboy
    Android Ios vs vs Belki Javanin ne oldugunu bile bilmiyordur sagdan soldan duymustur.
    Boyle insanlar oldugu surece malesef guzel memleketimiz gelisemiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiG_mAsTeR -- 3 Nisan 2012; 23:20:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Hadi Apple'ı sahiplenmeyi anlıyorum artık da uygulama sahiplenmeye anlam veremedim doğrusu. Android için çıktı diye isyan edecek millet nerdeyse.
    Bu kadar bağlanmayın markaya. Bağnazlığa gider çünkü ileride.

• o kadar da yüklenmemek lazım elmacılara. sonuçta hava atmaya çalıştıkları birkaç özel programları vardı o da ellerinden gidince ne yapacaklarını şaşırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 3 Nisan 2012; 23:27:25 >
  • hata alıyorum, tel sensation
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Ulan iPhone'unuzu alın bir yerinize sokun dışladığınız SAMSUNG GALAXY S2 bile sizin o trışka telefondan daha iyi Neyine hava atıyorsunuz? Haa doğru Elma logosu var diye . Benim gözümde iphone kullanan kişiler hava değil hepsi cahil konumunda

Bende hem android var hem ios var. İos sonuna kadar en iyisi. Bence bırakın iphone kullanan insanlara laf atmayı,
  • çok daha iyilerini gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Android'i dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhone'u kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor.

Garipsiniz arkadaşlar.

Headbang değil Headshot olmuş .
  • asıl symbian'a çıkarsa o zaman görün şamatayı.
  • Her platforma çıksın herkes kullansın tabiki...

Öte yandan instagramda 3-5 fotoğraf çekip 2 filter üstüste koyanında attığı fotoğrafçıyım ben tribi görülmeye değer
  • sanırım update lazım yakın zamanda tam stabil çalışmıyor gibi.
  • Çok güzel olmuş keşke diğer platformlara da çıksa.
  • Deneyelim
  • beyler benim telefon 500 liralık yükleyebiliyo muyum bu uygulamayı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.