Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Theori

Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.

Java kullanan insanlar adam değil mi? Onlar da senin gibi, benim gibi insanlar. Keşke onlar da yararlanabilse.

Bu nasıl bir ötekileştirmedir yahu? Çok yanlış kafadasınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 3 Nisan 2012; 21:31:20 >
  • Çokta önemli değil.
  • Seviye dustu falan nasil bir triptesiniz gercekten anlamak istiyorum.
    Cebinize gidip iPhone koymakla ust sinif bir insan olmuyorsunuz.
    Burada Android kullanan adamlar gidip HTC'nin, Samsung'un en ust modellerini alabiliyorlar ancak ben hic hayatimda bir Android kullanicisinin bu sekilde insanlari asagilamaya kalkistigini gormedim.
    Gunumuz sartlarinda eger gercekten istiyorsaniz ve nispeten ortalama bir maddi durumunuz varsa bir sekilde iPhone sahibi olabilirsiniz, o kadar da zor degil.
    Ama kaybetmis oldugunuz o karakteri geri kazanmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ment877

‘Tilt-Shift’ özelliğini göremedim. Bu haliyle fazla iş görmez sanki.Daha fazla efekt ve araç lazım

Koymamışlar ne yazık ki.İnşallah update ile falan gelir
  • google play'deki yorumlardan anlaşılan o ki Galaxy ACE s5830i 'de arızalı çalışıyor.
    kesilen fotoğraflar siyah gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theformul

Instagram'i daha indirmedim ama zaten bizim pixlr-o-matic diye bir programımız var ve çok başarılı bunun ondan farkı var mı _?

edit: bir dakika bu çok farklı bir şey farklı bir sosyal ağ gibi çözemedim daha

Pixlr-o-matic instagramla resim editleme açısından aynı şey sanırım ama instagram'da resimlerini sosyal sitelerde paylaşma, üyeliğinde bunları sergileme gibi özellikler var.

Pixlr-o-matic fazla kullanmadım pek bilmiyorum açıkçası onda da var mı

Pixlr cok daha fazla efekt sunuyor. Facebookta paylasma gibi ozellikleri de var
    Sadece programin kendisine ait bir agi yok

evet sosyal ağlarda paylaşabiliyorsun da böyle kendi arasında bir ağ yok arkadaşında dediği gibi follow olayı falan bu programı bu kadar ünlü yapanda budur herhalde

• quote:

Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.

Markaların esiri olmaya gerek yok. Javaya da çıksın sanki bizlere giren çıkan bir şey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: yusufqunes
    quote:

Orijinalden alıntı: musAKka Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Androidi dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhoneu kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor. Garipsiniz arkadaşlar.
    tabi androidede gelsin ama en başta sadece ios işletim sistemi için çıkmış bi uygulamanın androidede çıkıp orjinalini bozmaya gerek yoktu instagram hariç her türlü uygulama gelsn sorun yok.
    Tamamda mantığı ne onu çözemedim ben de, iOsta olunca orjinal Androidde olunca çakma mı oluyor? Yüzlerce uygulama vardır belki iOsta patlayıp Android versiyonu da çıkan. Alt tarafı uygulama.
    Arkadaş instagram uygulamasını apple ın tapulu malı sayıyor....

• iOS 'tan Androide geçtiğimde eksikliğini hissettiğim tek şey instagramdı.. iOS cihazımda kullandığım k.adı ve şifre ile giriş yapıp foto bile paylaştım :) On numara olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Seviye düştü demek.

ayıp.
  • quote:

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Şakaysa komik değil, şaka değilse hiç komik değil...

konuya dönersek; çıktı, çıkıyor, çıkartıyoruz, çok iyi olacak falan dedikleri bu muydu? pixlr'ın on kat gelişmiş bir uygulama olduğunu düşünen sadece ben miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Apple'ı sahiplenmeyi anlıyorum artık da uygulama sahiplenmeye anlam veremedim doğrusu. Android için çıktı diye isyan edecek millet nerdeyse.
    Bu kadar bağlanmayın markaya. Bağnazlığa gider çünkü ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 3 Nisan 2012; 21:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Seviye düştü demek.

ayıp.
  • Uzun zamandır bekliyordum iyi oldu bu
  • ilk resmimi paylaştım

http://instagr.am/p/I96UwhDUgb/
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Sorun burda 200 TL lik Android telefonlarda değil, sizin gibi zihniyetlerde. Sen o 2.000 TL lik cihazı satın alınca, sınıf atladığını mı düşünüyorsun? Ya da o adamdan daha üstün olduğunu? Bu yaptığın resmen aşağılamak.

Bu foruma senin gibileri lazım hocam.

İhtiyaçlarına göre gerekirse apple alan gerekirse androidli cihaz alan vu bunu sirf kendi memnuniyeti için yapan kişilerin yorumlarını sıklıkla görmek lazım.

Apple da güzel samsung da güzel sony de güzel htc de. iOS da güzel Android de.

Gidin beğendiğinizi alın....

• Eski fotolara efekt vermeye kalktigimda program kapanıyor. Cihaz galaxy Nexus.
  • İnstagramdan yayınlanmış bir fotoya bakıyorken profile nasıl girebiliriz?
  • Arkadaşlar uygulama resimleri Facebook'ta bir albüme atabliyormu? Sanırım ios ta yapılabiliyor bir kaç arkadaşımın fotoğraflarında "Instagram Photos" diye albüm var.

Bunları manuel atmıyorlar sanırım otomatik atmanın yolunu söyleyebilecek olan varmı?

Not: Facebook uygulama izinlerini verdim.

Edit: SORUN ÇÖZÜLDÜ Bilgisayardan Instagram izinlerini kaldırın telefondan log out yapın tekrar girin ve facebook'a bağlanarak izin verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slade Wilson -- 3 Nisan 2012; 22:43:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.