Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hx1tWx8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android Buradan indirdim ben

ben indiremedim yüklendi diyor ama cihaza gelmiyor
  • güzel oldu bu
  • buranın da ortamı bozulacak.
  • Edit;

Yüklendi diyor ama telefona gelmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 3 Nisan 2012; 19:48:32 >
  • bi picnik değil
  • Arkadaslar indirdim uygulamayi guzel ama bence uygulamada bazi sorunlar var. Ornegin birinin profiline yada following lere girince yukarda FOLLOW NG yaziyor. Yani ''i'" harfi gozukmuyor.
  • Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Android'i dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhone'u kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor.

Garipsiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 3 Nisan 2012; 19:53:04 >
  • Sonunda .. çok büyük bir merakla bekliyordum.. o kadar övdüler ettiler şuan deneyecem.. iphone a özel olan app lar geçrketende çok kaliteli oluyor.. keşke hepsi androide gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Android'i dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhone'u kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor.

Garipsiniz arkadaşlar.

Bunları diyen adamlar zamanında 4s in dışı değişmemiş millet 4s olduğunu nasıl anlayacak çok kötü demişlerdi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Androidi dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhoneu kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor. Garipsiniz arkadaşlar.

tabi android'ede gelsin ama en başta sadece ios işletim sistemi için çıkmış bi uygulamanın androidede çıkıp orjinalini bozmaya gerek yoktu instagram hariç her türlü uygulama gelsn sorun yok.
  • eğer çıkaracaklarsa en baştan çıkması gerekirdi. 4s konusunda böle düşünenler varsa komik olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Seviye düştü demek.

Evet forumun seviyesi dusmus!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Sen de iPhone var da(olmayabilir de) adam mı oldun?!
    Bende de Galaxy S2 var,bende sana hava atayım.Ayrıca ben 200 liraya Android telefon hiç görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marketten indiremeyenler buradan alabilir linki xda'dan aldım
    http://www.mediafire.com/?wostxxmz2ob673y
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufqunes

quote:

Alt tarafı bir uygulama... Bu kadar sahiplenmenin ve Androidi dışlamanın mantığı nedir? Yapılan yorumlara ve gösterilen tavırlara bakılırsa, bazı iPhone sahibi arkadaşların iPhoneu kullanmak için değil de, arkadaş ortamında masaya koyup hava atmak için aldığı gayet net gözüküyor. Garipsiniz arkadaşlar.

tabi android'ede gelsin ama en başta sadece ios işletim sistemi için çıkmış bi uygulamanın androidede çıkıp orjinalini bozmaya gerek yoktu instagram hariç her türlü uygulama gelsn sorun yok.

Tamamda mantığı ne onu çözemedim ben de, iOs'ta olunca orjinal Android'de olunca çakma mı oluyor? Yüzlerce uygulama vardır belki iOs'ta patlayıp Android versiyonu da çıkan. Alt tarafı uygulama.

• Oha 13 mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Sorun burda 200 TL lik Android telefonlarda değil, sizin gibi zihniyetlerde. Sen o 2.000 TL lik cihazı satın alınca, sınıf atladığını mı düşünüyorsun? Ya da o adamdan daha üstün olduğunu? Bu yaptığın resmen aşağılamak.
  • Instagram'i daha indirmedim ama zaten bizim pixlr-o-matic diye bir programımız var ve çok başarılı bunun ondan farkı var mı _?

edit: bir dakika bu çok farklı bir şey farklı bir sosyal ağ gibi çözemedim daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 3 Nisan 2012; 20:56:21 >
  • Efekt sayısı çok az gibi.Ayrıca "Filter" seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam Android versiyonunda bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.