Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oncelikle twitterdaki arkadaslarini bulmk istiyorsan sag alttaki tuşa bas sonra resimlerinin oldugu bolum cikacak ve sag ustteki üst üste 3 nokta ya bas orda ilk satirda find friends var sec onu sonra twitterla senkronizasyon yap kimler instagram kullaniyir listesi cikiyor.. sadece senktinizasyon sayptigin hesap gorunur ayrica twitter uygulama ayaralrindan instagrami senkronizasyon yap yani uygulama izni olayi hangi twitter hesabinla yaparsan o gorunur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

Belki yeri degil ama android için kolaj yapabilen bir fotoğraf düzenleme programı var mı?

Picasrt programı bu iş için biçilmiş kaftan, program açtığında collage bölümünde istediğini yapabilirsin,programi google play(android market) den ücretsiz indirebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagram I cok beğeniyorum ancak facebook kullanmadigimdan fotoğraf editleyemiyorum. sadece editlemek için instagrama en yakın bir program mevcutmudur? bir kaç uygulama indirdim ama instagram ile yarisamaz bile..

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

instagram I cok beğeniyorum ancak facebook kullanmadigimdan fotoğraf editleyemiyorum. sadece editlemek için instagrama en yakın bir program mevcutmudur? bir kaç uygulama indirdim ama instagram ile yarisamaz bile..

Pixlr o matic denediniz mi? Yapimcisida güvenilir bir firma.

İnstagramdan daha fazla çesitleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

instagram I cok beğeniyorum ancak facebook kullanmadigimdan fotoğraf editleyemiyorum. sadece editlemek için instagrama en yakın bir program mevcutmudur? bir kaç uygulama indirdim ama instagram ile yarisamaz bile..

Pixlr o matic denediniz mi? Yapimcisida güvenilir bir firma.

İnstagramdan daha fazla çesitleri var

su an en yakını o gibi. zaten onu kullanıyorum. instagramda bulaniklastirma olayını çok sevmiştim ben, gene de sizin dediğiniz uygulama ile az çok işimi görüyorum bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oncunur

Oncelikle twitterdaki arkadaslarini bulmk istiyorsan sag alttaki tuşa bas sonra resimlerinin oldugu bolum cikacak ve sag ustteki üst üste 3 nokta ya bas orda ilk satirda find friends var sec onu sonra twitterla senkronizasyon yap kimler instagram kullaniyir listesi cikiyor.. sadece senktinizasyon sayptigin hesap gorunur ayrica twitter uygulama ayaralrindan instagrami senkronizasyon yap yani uygulama izni olayi hangi twitter hesabinla yaparsan o gorunur...

yani demek istediğin. kaç tane twitter hesabın olduğu farketmez.
    hangi hesabında uygulamalarda instagrama izin verdiysen ordan buluyor oyle mi ?

bulmasını istemediğim twitter ile instagrama hiç bağlanmadım.Bulunmuyor yani değil mi.

twitter hesapları aynı IP üstünden ise hepsini buluyor diye düşünmüştüm de.

Peki 2 twitter hesabım var. İnstagram hesabım tek.
    diğer twitter hesabım ile instagrama izin verirsem her iki hesabımdakiler tarayınca tek olan hesabıma ulaşıyor yani.

O zaman diyelimki yeni bi instagram hesabı açtım. birini 1 twitter adresinde aktif yaptım.
    diğer orijinal instagram hesabını orijinal twitter hesabımda aktif yaptım.

o zaman hangi hesapta takip eden varsa ayrı ayrı buluyor (hangisine izin verdiysem) diğerini IP üstünden falan taramıyor yani. IP tabanlı tarama değilse sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 15 Temmuz 2012; 20:45:43 >

• İndirip deneyeceğim.
  • merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. (telefon note 2 bu arada) instagram kullanıcıları fotoğraflara yorum yaparken alkış gülen yüz vs gibi semboller ikonlar kullanıyorlar ben kendi telefonumda bulamıyorum bunu? bu sadece iphone versiyonlarına has bişeymi yoksa benden kaynaklanan bişey mi :)) cvp pls...
  • Hadi hayırlı olsun

Bu arada, bizde ücretsiz iOS'ta paralı diyen fandrozortlar neyin kafasındasınız
    https://itunes.apple.com/us/app/instagram/id389801252?mt=8

Bu arada çok gereksiz bir uygulama

• i use this app. everyday on my iPhone :p
  • ben hala belle

• quote:

Orijinalden alıntı: kml10

merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. (telefon note 2 bu arada) instagram kullanıcıları fotoğraflara yorum yaparken alkış gülen yüz vs gibi semboller ikonlar kullanıyorlar ben kendi telefonumda bulamıyorum bunu? bu sadece iphone versiyonlarına has bişeymi yoksa benden kaynaklanan bişey mi :)) cvp pls...

klavyenin semboller kısmına geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

quote:

Orijinalden alıntı: kml10

merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. (telefon note 2 bu arada) instagram kullanıcıları fotoğraflara yorum yaparken alkış gülen yüz vs gibi semboller ikonlar kullanıyorlar ben kendi telefonumda bulamıyorum bunu? bu sadece iphone versiyonlarına has bişeymi yoksa benden kaynaklanan bişey mi :)) cvp pls...

klavyenin semboller kısmına geç.

o kısımda bazı semboller/karakterler var ama bahsettiğim karakterler yok maalesef...
  • Magara? 3 aydir yuklu benim s3te

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Magara? 3 aydir yuklu benim s3te

Ne mağarası kardeş 2012 konusu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senior General

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Magara? 3 aydir yuklu benim s3te

Ne mağarası kardeş 2012 konusu bu.

Nisani gorunce yila bakmamisim kusra bakmayin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.