Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon ile sınıf atladıgını sanan sidik yarıştırmaya çalışanlar sanırım sadece bizim ülkemize has olan bir olaydır ister ios a cıksın ister android ister javaya cıksın altı üstü uygulama al kullan begeniyorsan begen begenmiyorsan begenme nedir bu benim telefonum x tripleri hep bana komik gelmiştir bu tripteki insanlar lan altı üstü telefon işte ne yapıyor dünyayımı kurtarıyor ne garip insanlar var ya telefon üzerinden sosyal statü kazanıyorlar kendi kendilerine
  • Col ciddiye almayin yav ortada iphone tripleri falan yok sadece instagramin androide cikmasi ortaya espri malzemesi cikartti kimsenin kiskandigini sanmiyirum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon143 -- 4 Nisan 2012; 16:38:15 >
  • bende 2500 lira versem 650 liraya alıınmış telefonla farkım olsun isterim tabi ideos x5 var 650 ye aldım bazı sorunları olsada gayet memnunum benim telin 5 tanesine eşit fiyatı
  • sonunda
  • Konuda yazılanları okuyunca dehşete kapıldım.
  • Facebookdaki arkadaşlari senkronize ederken sorun yasior neden olabilirdi
  • Program Android'e keşke daha geç gelseydi ama hatasız gelseydi. Anladığım kadarıyla bir çok özellik eksik, fazla ram yiyor ve program kendiliğinden kapanma gibi sorunlara sahip.
  • Hayırlı olsun.

Fanboylar, komiksiniz.
  • Arkadaşlar anlıyorum sizi yazdıklarımın farkındayım ama 2. sayfada neden olduğunu yazdım, bir şakaydı hepsi.

Kaldı ki instagram günlük kullandığım bir app bile değil, arkadaşıma yaptığım bir göndermeydi sadece o.
  • logonun un ozendigim yönlerinden birisiydi çok çok iyi olmuş.
  • Olay şudur beyler, biz para verip alıyoruz programı, üstüne genel olarak Android'den daha fazla para veriyoruz Iphone'a,o yüzden ayrıcalıklı olmalıyız diye düşünüyor sanırım arkadaşlar.Kusra bakmayın, kimse size zorla aldırtmadı o telefonları
  • Update ne zaman gelir acaba? Ace de calismiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Sonunda .. çok büyük bir merakla bekliyordum.. o kadar övdüler ettiler şuan deneyecem.. iphone a özel olan app lar geçrketende çok kaliteli oluyor.. keşke hepsi androide gelse.

merak etme o da olacak yakında kacarı yok
  • denedim pixlr-o-matic daha güzel ve detaylı, tek esprisi sosyal paylaşım platformu olması sanırsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Galaxy ace de calismiyor

bende calisiyor fakat biraz agir gibi geldi :/ siz de nasil calismiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

denedim pixlr-o-matic daha güzel ve detaylı, tek esprisi sosyal paylaşım platformu olması sanırsam...

zaten amac o cekip anında internette özellikle de face te twitter da paylasıyorlar yoksa bi esprisi yok zaten programın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

denedim pixlr-o-matic daha güzel ve detaylı, tek esprisi sosyal paylaşım platformu olması sanırsam...

zaten amac o cekip anında internette özellikle de face te twitter da paylasıyorlar yoksa bi esprisi yok zaten programın bence

pixlrdada share tuşu var ordanda facebook twitter paylaşabiliyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerFarukBal

quote:

Galaxy ace de calismiyor

MFotograf cekip duzenleme yapilmiyor. Mavi ekran cikiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerFarukBal

quote:

Galaxy ace de calismiyor

MFotograf cekip duzenleme yapilmiyor. Mavi ekran cikiyor

ben de sorun cikarmadi ? silip tekrar yukleyin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.