Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Tab 10.1 için yüklenemiyor, sitelerine girdim anlaşılan ipad için de yok. yani tabletlerde kullanılmadığını düşünmekteyim.

When will you have an iPad version?

We’re actively considering new devices and platforms, but have nothing to announce at this time.
    http://instagr.am/about/faq/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Ankara Kızılay'da, arkadaşım telefona film çektiriyordu. Apaçinin biri gelip "Gardeş bu gaç para" diye Iphone 3gs fiyatını sordu, 3-5 baktı çizik var mı diye, sonra aldı gitti. O yüzden kendinizi çok yukarıda görmenize gerek yok, Iphone 4 ve 4s'ten ibaret değil tüm modeller. Ki öyle olsa bile altı üstü bir telefon aldınız diye adam olmuyorsunuz.

Benim SGSII'im var, kaç para diyenlere "Hediye geldi, bilmiyorum." diyorum; 1 kere bile fiyatını söylemedim. Gidin bi de Iphone'u olan birine sorun bakalım bu soruyu. Kuruşuna kadar söyler size fiyatını.

ya arkadaş genelleme yapmayın şurda, sanki sgs2 alanlar ne kadara aldıklarını söylemiyorlar, senin gibiler 100 kişiden 1inde çıkıyor.
  • ioscular vs androidciler

kim galip gelecek acaba. tabi ki hiç biri.

neyse boşverin didişmeye devam.
  • Sevmedigim kotu bi uygulama bence. Androidciler bisey kaybetmedi.

Ama bisey de kazanamadilar ayni tas ayni hamam devam ediyor sizin storeun durumu. Hala icler acisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi nedir bu ios&android hikayesi.

adamlar havucu önünüze verdikçe siz yiyorsunuz. zaten acaip bir fanboy profili oluşmuş, zeka seviyesi yerlerde.

Instagram dediğin uygulama özel bir firmanın IOS için yaptığı, baktı ki bu işte para var hadi Android'e de yapayım dediği bir uygulama. Bütün software firmaları aynı mantık.

Bi fotoğraf programı yüzünden kim ne kazanır kim ne kaybeder.
  • Ben fazla bir marifetini goremedim begenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Sorun burda 200 TL lik Android telefonlarda değil, sizin gibi zihniyetlerde. Sen o 2.000 TL lik cihazı satın alınca, sınıf atladığını mı düşünüyorsun? Ya da o adamdan daha üstün olduğunu? Bu yaptığın resmen aşağılamak.

Hayır sorun burda 200tllik veya 2000 liralık telefon değil. Benim elimdeki telefon 16 yaşımda verdiğim ders paralarıyla aldığım bir telefon.

Benim söylemek istediğim instagram seviyesi yüksek bir şeydi. Herkes bilmeden önceki facebook veya şuan küfürden geçilmeyen twitter gibi bu da Türklerin eline geçince cıvkı çıkıcak. İnstagram tarafından editlenmiş ağır resimler facebook duvarlarımızı süslemeye başlar yakında.

Bu arada kabul ediyorum o mesajım gerçekten aşağılar gibi olmuş ama söylemek istediğim bu benim.

Sen ne dediğinin farkında mısın? Iphone' u yabancılar Android'i sadece Türkler mi kullanıyor
    Fanatikliğin bu kadarına da pes. Iphone sahibi diye adam kendini elit kesim, üst sınıf zannediyor.

• Yine Android-Iphone savaşına dönmüş buralar. Tercih meselesi isteyen istediğini kullanır. Ayrıca bir programdan bahsediyoruz, ios versiyonuda olur, android olur mac versiyonu olur... Program niye bu kadar kişiselleşti anlamadım.
  • Snapseed varken kim instagram kullanır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkutluay

Samsung Galaxy Tab 10.1 için yüklenemiyor, sitelerine girdim anlaşılan ipad için de yok. yani tabletlerde kullanılmadığını düşünmekteyim.

When will you have an iPad version?

We’re actively considering new devices and platforms, but have nothing to announce at this time.
    http://instagr.am/about/faq/

apk olarak yuklenebilir muhtemelen. olmadi titanium backup ile telefondan yedek alip tablete tekrar yuklenebilir. o da olmazsa build.prop editleyerek tablet, telefon gibi gosterilip yuklenir.

• niye bu kadar büyütüldüki sıradan bir program android te aynı işlevi gören birsürü program var bunun tek artısı twitter gibi birilerini takip ediyorsun, bu kadar reklamı yapılınca çok çok iyiymiş hissimi uyaniyor sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Snapseed varken kim instagram kullanır ki

böyle bir program bulunamadı markette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.

Java kullanan insanlar adam değil mi? Onlar da senin gibi, benim gibi insanlar. Keşke onlar da yararlanabilse.

Bu nasıl bir ötekileştirmedir yahu? Çok yanlış kafadasınız...

Bu sahısların mantıgı ile.. Benım gibi testerların Tanrılaşması lazım

Biz gerek iphone ( tüm modelleri ) gerek android cihazların test etmeye degecek tüm modelleri gerek Nokia ve Sony cihazların tamamını test için satın alıyoruz :) Simdi benim elimde nerden baksan 15 bin tl lik telefon var o zaman ben gideyim bir elit mekana cikarayim zuladan aletleri hemen müritler dolusup tapınmaya başlasın

Bu nasıl bir mantık yahu az kendinize geliniz.. Telefon satın almakla kullanmakla diger insanlardan ayrılamaz ayrı bir sınıf filan olusturamazsınız :) Altı üstü hayatı kolaylaştırmak güzelleştirmek için yapılmış bir alettir fazlası degil. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde :)

Hem bırakın teknik olarak mümkünse herkes faydalansın Javacısıda androidciside İos kullananıda :).

Kımse ıtıraz etmesın ama bu resmen cekememezlık kıskanclık oluyor baska bır sey degıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Android telefona özgü olan ve sadece android kullanıcılarının erişebildiği bir sosyal ağın bulunduğu bir uygulamanın java telefonlarda kullanılmaya başlanmasına ne derdiniz merak ediyorum, bizim ki de bundan başka bir şey değil aslında.

Java kullanan insanlar adam değil mi? Onlar da senin gibi, benim gibi insanlar. Keşke onlar da yararlanabilse.

Bu nasıl bir ötekileştirmedir yahu? Çok yanlış kafadasınız...

Bosu bosuna coluk cocuga cevap veripte parmaklazinizi yormayin.
    Ne yazarsaniz yazin o bir Fanboy
    Android Ios vs vs Belki Javanin ne oldugunu bile bilmiyordur sagdan soldan duymustur.
    Boyle insanlar oldugu surece malesef guzel memleketimiz gelisemiyecek.

hocam memleketi böyle insanlara neden bırakıyorsun? ayrıca memleket sadece epıl kullanılıyor diye de gelişmesini durdurmaz, merak etme :)
    serin ol, geniş ol...

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Snapseed varken kim instagram kullanır ki

böyle bir program bulunamadı markette?

iOS icin bahsediyordum
    Sosyal paylaşım yok ama fotograf düzenleme icin birebir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parn -- 4 Nisan 2012; 10:58:09 >
  • apk dosyasi

http://speedy.sh/rz22Q/com.instagram.android-1.apk

indirmeyen kalmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

200 liralık android telefon sahipleri de indirdi mi tamamdır.

Sorun burda 200 TL lik Android telefonlarda değil, sizin gibi zihniyetlerde. Sen o 2.000 TL lik cihazı satın alınca, sınıf atladığını mı düşünüyorsun? Ya da o adamdan daha üstün olduğunu? Bu yaptığın resmen aşağılamak.

Hayır sorun burda 200tllik veya 2000 liralık telefon değil. Benim elimdeki telefon 16 yaşımda verdiğim ders paralarıyla aldığım bir telefon.

Benim söylemek istediğim instagram seviyesi yüksek bir şeydi. Herkes bilmeden önceki facebook veya şuan küfürden geçilmeyen twitter gibi bu da Türklerin eline geçince cıvkı çıkıcak. İnstagram tarafından editlenmiş ağır resimler facebook duvarlarımızı süslemeye başlar yakında.

Bu arada kabul ediyorum o mesajım gerçekten aşağılar gibi olmuş ama söylemek istediğim bu benim.

Sen ne dediğinin farkında mısın? Iphone' u yabancılar Android'i sadece Türkler mi kullanıyor
    Fanatikliğin bu kadarına da pes. Iphone sahibi diye adam kendini elit kesim, üst sınıf zannediyor.

Aha buraya yazıyorum;

bir zamanlar duyduğum ve "Kanuni'den" diye naklolunan bir mısra geldi aklıma

"HASEBİYLE, NESEBİYLE OLMAZ İNSAN ÇELEBİ,
    TAHSİL CEHALET GİDERİR, EŞEKLİK KALIR EBEDİ..."

Buna istinaden;

"IOS İLE ANDROİD İLE OLMAZ İNSAN ÇELEBİ,
    TELEFON İLETİŞİM SAĞLAR, EŞEKLİK KALIR EBEDİ"

Lafım ortaya lütfen herkes hakketiğince alsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

Sevmedigim kotu bi uygulama bence. Androidciler bisey kaybetmedi.

Ama bisey de kazanamadilar ayni tas ayni hamam devam ediyor sizin storeun durumu. Hala icler acisi

canımsın...

ne aradın, ne bulamadın hele de gurban???
  • Çok saçmalıyorsunuz. Bedavaya indirdiğiniz birşeyi bir insan nasıl böyle savunabilir anlamıyorum. Böyle çocukça tavırlar sergilemek sizi küçük düşürüyor. Ister javaya çıksın ister oviye size batan çıkan yok.. Olmamalı da..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.