Merhabalar öncelikle 3-4 gündür instagram hesabımla ilgili bir problem yaşamaktayım ss'de göründüğü gibi instagram home kısmında (uygulama) bir kaç kişinin hikayesine baktığım zaman bu sorunla karşılaşıyorum fakat bu kişinin instagram profiline ve diğerlerinin profiline girdiğimde hikayelerini açabiliyorum başka bir sorunum ise öne çıkan hikayelerde de bu sorunla karşı karşıyayım uygulamam güncel önbellek ve verileri temizledim düzelir diye instagram hesabımı dondurdum bi buçuk gün bekledim tekrar açtım fakat herhangi bir düzelme olmadı instagram'a mail attım geri dönen de yok uygulama içinde sorun bildir kısmından da dönüş sağlanmadı ne yapacağım konusunda bir fikrim yok lütfen yardım edin :(
eklemeyi unuttum bilgisayardan herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca kaldırılan instagram lite uygulamasından da cihazım lg v30+ rootlu fakat bununla alaklı olduğunu düşünmüyorum telefonumda rootu silip format attım twrp vs kaldırdım değişiklik olmadı şuan yine rootlu bilginize..
Sorunun aynısı bende de mevcut ve anladığım kadarıyla şuan bu sorunu yaşayan kişi sayısı oldukça fazla, ben uygulamayyı sildim yükledim, önbelleği temizledim, telefonu açtım kapattım ama sorun hala devam ediyor, 5 gündür aynı sorun devam ediyor yapabildiğim tek şey sorun bildirdim instagrama mail nereye attınız acaba ? bende atayım ayrıca yazılımcı arkadaşlarıma da gösterdim baya bir uğraştılar ama sorun hala devam ediyor hikayeleri sizin paylaştığınız gibi , hikayeler arşivim hiç açılmıuyor resimler, kendimin ve arkadaşlarımın öne çıkan hikayelerini göremiyorum . sorunu çözebilirseniz aksi halde bende bilgi payhlaşımında olursak sevinirim .
Big Booble
kullanıcısına yanıt
kesinlikle telefonunuzla ilgili aynı problemi telefonum bozulduğunda telefoncunun bana verdiği android telefonda yaşadım. eski bir modeldi. kendi huawei cihazıma geçince düzeldi.
siyahgibisiyah
kullanıcısına yanıt
Telefonumu epeydir kullanıyorum ama telefondan kaynaklanan durum değil sanırım bir kaç kişide de aynı sorunun olduğunu biliyorum, ve hala düzelmedi , çok fazla hikaye atan çok fazla zamanı instagram da geçiren biriside de değilim açıkcası , arşiv kısmına çok girilmesi ile alakalı ile duydum ama onada girmiyorum düzelen arkadaşların çoğu her gün hikaye ve akışa resim atmamı söyledi onu da yapıyorum ama hala düzelmedi farklı telefonlardanda girdiğimde de sorun devam ediyor yeni telefon da çözüm değil bilmiyorum gerçekten nasıl düzelecek cevap için teşekkürler.
Big Booble
kullanıcısına yanıt
o zaman gerçekten garipmiş. tamamen instagramla ilgili bir sorun anladığım kadarıyla.