Şimdi Ara

instaler sorunu program yuklıyemıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende 1.1.2 turbosimle calısan iphone var .
    benim sorunum artık instaler 3 yukselttıgımden berı program yuklıyemıyorum cunku sureklı bu program 1.1.3 içindir diyor tabiki benimki 1.1.2 oldugu ıcın kuramıyorum şimdi instalerı kullana bılmem ıcın iphonu 1.1.3 yapmammı lazım yaparsamda turbosımlı oldugu ıcın calıscakmı yardım edersenız sevınırım

• turbosimle alakası yok onun installer ı update edince bazı klasörleri kaydetme yeri değişio 1.1.2 dede kaydetmeye çalışınca installer senin telefonunu 1.1.3 sandığı için başka yere kaydetmeye çalışıo problem bundan kaynaklanıo eski installer ı bul netten ssh la gir telefona installer.app klasörünü sil netten yüklediğini koy parametreleri 0755 e ayarla problem çözülür...
  • Selam,
    1.1.1 versyon yüklü telefona installer update yapmaya çalıştım ve artık installer a giremiyorum.
    Restore veya resetleme hakkında çok fazla bilgim yok, bana yardım ederseniz çok sevinirim.
    Yardımlarınızı bekliyorum
  • Bnm tecrübe ettiğim kadarıyla eğer bir app yüklemeye çalıştığınızda herhangi bir source kaynaklı hata alırsanız installerı kapatıp açmadıkça aynı hatayı yüklemeye çalıstığınız diğer appslarda da alıyorsunuz.Ayrıca installer v3 de sorun yaşayan çok kişi var
  • Çözümü biliyor musun?
    installer a giremediğim için uninstall da yapamıyorum.
    daha önceden kurduğum app ler harici yenilikleri göremiyorum :(
  • bende installer 3 dolayısıyla program yükleyemiyorum..
    eski installer ı bulsam nasıl yüklicem telefona ? yardım edebilir misiniz?
  • Community Sources i install edin sorun gider...
  • onuda ınstall et dedıgımızde cant fınd host dıyor nasıl olcak anlamadımkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.