"an installer update is available " yazısı 2. kez çıktı ve installer simgesinin üzerinde 2 yazıyor ana ekranda.telefon 1.1.2 jailbreakli, bu update telefonu kilitler mi?
bu update uzerindeki sayi senin telefonuna yukledigin programlarin iki tanesinin yeni versiyonunun ciktigini gosteriyor. bence bir sorun cikmaz, yapabilirsin.
OK sağol da bu başına gelip de sonucunu gören bir kişi çıkarsa daha güvenli olur.hadi beyler..
aynı durum bende de var yeni hallettim aleti tırtık bişi yüzünden başa sarmayayım olayı.
fikri olan???
ya arkadalar benımde installer ım calışmıo bunun için naba bilirz acaba
yuh yani daha kullanma mantığından bu kadar uzakmı kullanıyorsunuz ..
installer işletim sisiteminden bağımsızdır .. içinde görünen update ler yüklediğiniz programlrın yeni sürümlerinini çıktıgıdır zaten 1.1.2 yaptıgınızda kafadan installer update i gelir çünkü 1.1.2-jailbreak dosyası içindeki installer şuanki ensürmün bir alt versiynudur..
girin update kısmına yeni görünen update leri yapın yeni sürümlei yüklensin oyunların vs vs yeni hallerini kullanın .
bunda çekinecek bi durum yok . şöyleki simkilid kırılması için uğraşılan ve sonradan bir nevi hacker tarafından eklenene bir proğramın telefonu update yapıp kilitleyeceğini beklemek ne kadar saçma değilmi azıcık düşününü.
adam simkilit açıçı program yazacak başka yazıdıgı programda simkilidi kırılmış telefonu kilitleyecek bunu yapacak aptallıkta bi hacker çıkarmı sizde ne dersiniz azıcık düşünün..
illada diyorsanız yaan varmı ben onlarca kez yaptım 1.ç2 den bu yana o kadar çok sürüm çıktıki.. hepsini update ettim belki şimdi tam olarak kafanıza oturmuş olur..
arkadaşlar benim ınstaller ım çalışmio naba bilirm buna acıyorum hemen kapanıya nasıl cöze bilirim hiç bi türlü oyun filan yükleyemiorum lütfen yardım edin yaWW
AYNI SORUN BENDEDE WAR ARKADASIM 1.1.2 YI JAILBREAK YAPTIM INSTALLERA TIKLAYINCA ACILIP KAPANIYO NAPACAZ? BIDE BEN WINSC PROGRAMIYLA APPLİCATİONDAN TAMAMEN SILDIM İNSTALLER I ACABA ORAYA TEKRAR KOYSAM INSTALLERI CALISIRMI?
deneye bilirsin olursA BANA da sole bnde yapayımm
Pehliwan arkadaşım bu sorunu '' Sıkça sorulan sorular başlığı altında'' vipracing arkadaşa atıfta bulunarak sorarsan belki o yardımcı olur. Çünkü O, bu işin pîri.
xendaba
herşeyi biliyor olsaydım burda sormak gibi saçma bi hareket yapmazdım azıcık düşünürsen.üslubunu tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.bilgi paylaştıkça çoğalır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme