Şimdi Ara

İnt Bonuslu Atacker Priest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnt bonus vermek priestlerde tek el silahlarda atağı arttırıyor. Bu şekilde Build yapan var mı?Düşünceleriniz nedir?

Bdw lerde atak düşük oluyor yalnız.

• 69 level int priestte denedim. takıları int ağırlıklı taktım, STR priest gibi olmuyor ama tek başına basit görevleri yapabiliyorsun.
    int takılar atağını artttırıyor.
  • Half BP oynamasi cok zevklidir.. +80 isen daha da zevklidir.. Uzerine chitin set giyecek kadar inte ver, gerisini keyfine gore str/hp arasi verebilirsin..

Eline Hell Breaker. Iron set sart oglu sart. Dual roc, kupelerde lilime veya we..

Bu arada atagi arttiran strdir int degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben int takınca atak arttı...chitin setli bir priestti...int pri..
    elime de stone splitter almıştım denemek için. smite hammer da olur.
    yanlış hatırlamıyorsam 69 priestimde denemiştim. judgement vurduğuma göre 69 dur levelide
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    artık full int basınca atak artıyor, artık da değil aslında 2 senedir falan böyle belki dahada eskidir.
    gerek int basılı krowaz setli gerekse int basılı chitin setli int priler vardı forumda hiç memnun değillerdi.
    tavsiye etmiyorum şahsen
  • ben bi ara çok guzel bi bp priest dizmiştim çok güzel olmuştu db dim buff sw sc bastimmi czde teketek kimse alamiyordu üzerimde 9 citin set 10mirage sword dual roc+3 iron set+3 +3 lilmei db attiğima tek wariorlara 2vuruyordum
    sonra koxp çikinca sattim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.