shell veya chtın takıyosan onu tam tamına yap sonra gerı kalanı str daya
quote:
Orijinalden alıntı: alosss
+8 fp str set wp 2xroc 2xwe
quote:
Orijinalden alıntı: Just4spike
+8 fp str set wp 2xroc 2xwe
Alıntıları Göster
o zaman fll str olsun daha ii .d
quote:
quote:
shell +7 health var takım
istediği kadar int verdikten sonra str verirsem hiç hp vermicem mi
bide takılar nasıl olmalı ?
quote:
Orijinalden alıntı: p3ga_tr
quote:
shell +7 health var takım
istediği kadar int verdikten sonra str verirsem hiç hp vermicem mi
bide takılar nasıl olmalı ?
Alıntıları Göster
ıjtten sonra fll str takıda hem hp hem str olan lkardan yada gorev takılarını kullan
quote:
ıjtten sonra fll str takıda hem hp hem str olan lkardan yada gorev takılarını kullan
Alıntıları Göster
defensın fazla olması lazım bence benim dediklerim cok mantıklı
quote:
Alıntıları Göster
fp +8 str takım bulsam
takıları görev kullanıp ful health dayansam
quote:
fp +8 str takım bulsam
Alıntıları Göster
sen hem canın fazzla hem dsdef ın fazla hemde fazla damage vurmak ıstıyon en mantıklısı bnmkı
quote:
fp +8 str takım bulsam
Alıntıları Göster
quote:
doğru sölüyosunda ben roc ve we bulamam wp bulabilirim sadece
o takılat ahrici görüşlerin ne kardeş
+8 fp set+ wp + smite hammer +7 var diyelim
başka ne yapmam lazım
quote:
quote:
doğru sölüyosunda ben roc ve we bulamam wp bulabilirim sadece
o takılat ahrici görüşlerin ne kardeş
+8 fp set+ wp + smite hammer +7 var diyelim
başka ne yapmam lazım
Alıntıları Göster
72 lwl olmadan pek bişey yapacağınıda sanmam.. +8 fp set,wpve smite da uygun...fp dd 25 in yoksa onu al...
quote:
72 lwl olmadan pek bişey yapacağınıda sanmam.. +8 fp set,wpve smite da uygun...fp dd 25 in yoksa onu al...
Alıntıları Göster
şimdi smite hammer +7 fp +8 set + wp tamam diyelim +7 dd chitinde var
server olimpia dd 25 yok
statları ve diğer takıları nasıl yapacam
quote:
Alıntıları Göster
İtemi lvl ı vs boşver. Önce bi bak istediğin itemin olsa 80lvlda ne yapardın? Atak mı defans mı? int kıyafetlerle istediğin kadar itemin olsun her şey yarım yamalak olur. Biraz defans biraz atak biraz hp ile hiç bişey olmaz. Hp yerlerde sürünür 1 critic spike ile yerdesin. malice atıcan parazit atıcan kendini healliyicen (rogue ise bu arada kendine cure atıcak) sonra 3 kere atak yine heal boss keser gibi pk yapıcan...
quote:
Orijinalden alıntı: ccm*
İtemi lvl ı vs boşver. Önce bi bak istediğin itemin olsa 80lvlda ne yapardın? Atak mı defans mı? int kıyafetlerle istediğin kadar itemin olsun her şey yarım yamalak olur. Biraz defans biraz atak biraz hp ile hiç bişey olmaz. Hp yerlerde sürünür 1 critic spike ile yerdesin. malice atıcan parazit atıcan kendini healliyicen (rogue ise bu arada kendine cure atıcak) sonra 3 kere atak yine heal boss keser gibi pk yapıcan...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ccm*
ne yapmamı önerirsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ccm*
ne yapmamı önerirsin
Alıntıları Göster
Bence karar ver bp veya int priest arasında. İlla böyle olucak dersen onunda en iyisini tartışırız ama ben oynarken düşünmüştüm. Zaten en iyisi armor of destruction dur çünkü 126 int ister. Ama bu şekilde de hp düşük olur 3.5-4k civarı. Normal int olarak oynayıp arada atak yapma amaçlı ise bence zaten atak yapmaya vaktin olmamalı. Atak yapıcağına debuff at partini healle daha çok işe yararsın.
quote:
Orijinalden alıntı: ccm*
Bence karar ver bp veya int priest arasında. İlla böyle olucak dersen onunda en iyisini tartışırız ama ben oynarken düşünmüştüm. Zaten en iyisi armor of destruction dur çünkü 126 int ister. Ama bu şekilde de hp düşük olur 3.5-4k civarı. Normal int olarak oynayıp arada atak yapma amaçlı ise bence zaten atak yapmaya vaktin olmamalı. Atak yapıcağına debuff at partini healle daha çok işe yararsın.
İtem: +8chitin set (2 si str 15) +7 sh +7 dol Wp Gorev takıları Stat: chitin setin istediği miktarda int. 110 hp. geri kalanı str.
quote:
Orijinalden alıntı: !!!~~~!!!
İtem: +8chitin set (2 si str 15) +7 sh +7 dol Wp Gorev takıları Stat: chitin setin istediği miktarda int. 110 hp. geri kalanı str.
Alıntıları Göster
Dol +7felan bulcaksan +7chitin hp set.Kafalık dd ayaklık spear ,axe felan da kullan istersen. Takıları str yap und elbiseleri ayarlarsan fazla hp kullanmana gerek kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: metal__king
Dol +7felan bulcaksan +7chitin hp set.Kafalık dd ayaklık spear ,axe felan da kullan istersen. Takıları str yap und elbiseleri ayarlarsan fazla hp kullanmana gerek kalmaz.
Alıntıları Göster
80 ol +10 plate set +10 smite hammer +10 dol :P saka maka 72 ol +9 plate set-+8 fp set-+7 chnt set +7 dol +7 smite hammer 2x roc 2x p.e wp in en azından yada iron set