Şimdi Ara

- Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri - (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olur. konu açayım belki yazan olur

• Upurullah, 1 2 hafta sonra ben kaçanzi.  

• hocam esogü ve deu diş hakkında bilginiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mr.crowley7 kullanıcısına yanıt

Esogü kliniği de prekliniği de zor bir fakülte. Bi ara mezun etmeyişiyle ünlüydü.

Dokuz Eylül yeni açıldı 2 senelik mazisi var. Çok fazla hoca topladı, sağlam perifer hocalarını İzmire çekti. Tıp Fakültesinin yeni binasını bir anda onlara tahsis ettiler. Egeyle tatlı bir telaşları var DEU Diş'e önem gösteriyorlar epey.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    deu gelmez zaten de eskişehiri zor diye yazmadım hocam peki sdü hakkında bilgin var mı

Okuyan birkaç kişiyle tanışmıştım fakülteyle ilgili pek bir şey kalmamış aklımda, nötr. Şehir okeyse, okeydir bence.

anladım hocam teşekkür ederim

Ne demek, hayırlı olsun. Neresini bekliyorsunuz sonuç olarak

sdü omü şeklinde yazdım sdü gelicek diye düşünüyorum. ikisi de çok güzel okul hocam baya da arada kaldım birkaç farklılıktan dolayı sdü yazdım bakalım pişman olmam umarım

Hayırlı olsun.

hocam obp den dolayı olması benim de 33 k geliyordu 33k da kalsaydım net sdü yazardım ısparta iyidir okunur arada konserlere gezmeye antalya turu yapılabilir

• raste kullanıcısına yanıt

Alanya kirasından dolayı Alanyanın sıralamaları ne olacak acaba? Cidden Alanyada oturmuyorsan Alanya Tıp Diş yazmak resmen vakıf yazmak gibi bir şey şaka değil :/

hocam ben de sırf o yüzden burdur u alanya nın önüne koydum alanya gelme ihtimali olduğu halde(antalya’da yaşıyorum) hem fakültesi merkeze çok uzak hem kampüs dağınık üni nin. alanya da öğrenci olmak çok zor okunmaz orda

Alanya da değecek bir fakülte değil, çok yetersiz bi fakülte.

burdur hakkında bir bilginiz var mı hocam

Burdur'da diş hekimliği olduğunu siz söyledikten sonra fark ettim.   

2 yıl önce açıldı hocam bu sene de yeni bir bina yaptılar baya donanımlı görünüyor kendi sıralama bandındaki okullara göre,
    hem elektrik
    Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi
    https://hemelektrik.com.tr/tr-TR/burdur-mehmet-akif-ersoy-universitesi-dis-hekimligi-hastanesi/3/18/119/48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raste -- 11 Ağustos 2023; 21:57:33 >

hocam ben de tip veya dise yerlesecegim sanirim ama bu data dershaneleri her fakulte 1.sine mi burs veriyor yoksa ilk 3 e mi

kacinci siniftan itibaren gidilir bu dershanelere

online mi yoksa yuzyuze mi

musait olduğunuz bir zaman cevaplayabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, temelde herkesin merak ettiği bir soru ama cevabı her ile fakülteye göre değişebilecek soru hemen yanıtlayayım.

data, yani tusdata ve dusdata fakültelere ve illere göre belli başlı sıralamalarda fakülte derecelerine burs veriyor. mesela bu istanbul diş için ilk 10'a tam burstur uludağ diş için ilk 3'e tam burs vs gibi. sayıları şube belirliyor.

dişte derslere 4-5. sınıflarda, tıpta 4-5-6. sınıflarda gidilebiliyor.

dusdata şubesinin olduğu ildeyseniz orada, değilseniz komşu ilde derslere gidip alıyorsunuz yüz yüze.

dusem var tusem ya da aynı kurumların tus/dus versiyonları yani. bunlar istanbulda topkapıda yüz yüze ama diğer illerde online.

dustime dusmeslek vs var bunlar da tamamen online eğitim veriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.