Şimdi Ara

- Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çocuğun sözde başvuru yaptığı klinikten bi ortak isteği şartı söylemiş elemanın
    30k maaş +%30

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Videonun çekildiği tarihte 30 bin tl + %30 istemişse yuh derim, çüş derim hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar özelden yerine buradan yazarsanız diğer arkadaşlar da görmüş olur cevapları.

• Hocam şu workshoplara 3.sınıfta gitmek çok mu saçma olur illa bir şey yapmak için kliniği mi beklemeliyiz pratik anlamda gelişim için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam sdü omü ikçü hakkında bilgin var mı

• çeka1 kullanıcısına yanıt

Beklemelisiniz diyecek kadar meslek erbabı değilim hocam fakat pratik anlamda gelişmek için workshop'a şu an gitmen absürt durabilir. Boşluk bulduğunda dinlen bu fakültede dinlenmek büyük bir lüks. Fakültene git stajların işleyişini takip et. Hasta muayenesi, tedavisi, takibi vs ile ilgili. Benim en büyük tavsiyem budur. Hem asistanların hocaların gözünde bir artıdır hem de herkesin eşit şartlarda olduğu yerde sana +1 yazar. Örneğin cerrahi stajında daha ilk gün lokalde sütur attım. Stajı çoğu insan hiç sütur atmadan bitirdi.

• mr.crowley7 kullanıcısına yanıt

Hem şehir hem fakülte olarak bu 3 'lüden OMÜ'üy seçerdim.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ,teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım.

• @çeka1 @mr.crowley7

Rica ederim.  

Müsait olduğunuzda dönebilr misiniz ? Sorularım var.

• yardımicinactımhesabı Y kullanıcısına yanıt

Buyrun

Merhaba ben diş yazmayı düşünüyorum ama bazı sorularım var. 1)Bazı kişilerden duymuştum altan ders alma yok ve yaz okulu yok diye böyle bir şey var mı ? 2)Özel üniye gidersem bursum kesilir mi bunlardan dolayı bu yüzden devleti mi tercih etmeliyim okumak için ? 3) İleride iş durumları ne olur sizce ? 4) İngilizcem var ama denklik durumu ve yurt dışında mesleği yapmak çok zor diyorlar gerçekten o kadar zor mu ? 5) %50 burslu İstanbul medipol fiyatı uygun geldi istanbulda oturduğum için gidebilirim nasıl bir okul pişman olur muyum ? yoksa il dışında devlet mi yazmalıyım ? Çok fazla sordum kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim.

1) fakülteden fakülteye değişir, her okulun kendi yönetmeliği var ama çoğunda kabaca dediğiniz gibi sınıfta kalırsınız/ sınıf geçersiniz.

2) bu da yine fakülteden fakülteye değişir. direkt tercih vereceğiniz okul ile görüşmelisiniz. mesela 5 yıllık diş için 6 yıl mı burslu imkanı tanıyor yoksa başarısızlık durumunda burs kesiyor mu vs.

3) iş durumlarıyla alakalı yüzlerce mesaj attık, ülkenin içinde bulunduğu durum belli. özel sektörde her şey teklif edilebilir. kabaca yine yorum yapayım. geçmişteki diş hekimliğinin maaşı, rahatlığı vs şu an uzman diş hekimliğinde geçerli.

4) sosyal medyada anlatıldığı gibi değil hiçbir şey. youtube'da anlattım yaptım oldu olayı sadece yemek tarifinde geçerli maalesef. evet zorlu bir süreç fakat diliniz ve ayıracak bütçeniz varsa denklik alınabilir. mesleği yapmak çok zor değil anlamadım çıkmak zor anlamında mı dediniz eğer öyleyse yurt dışı süreci bence hep zor ama meslek yurt dışında daha rahat.

5) medipol tercih edilebilecek üç beş vakıftan biri. kurucu üyesi olan fahrettin koca, güncel bakanlar kurulunda 2 dönemdir sağlık bakanı.

Çok sağ olun. Bir kaç sorum daha var.

1) Sıralamama uygun devlet okullarını söylesem yorum yapabilir misiniz ?

2)Herkes DUS sınavı diyor bu sınav tam olarak ne oluyor ve ne işe yarıyor ?

• Ribas hatırladın mı beni bilmiyorum ben de son sınıfa geçtim sen nerede okuyordun?

• çeka1 kullanıcısına yanıt

siz de mi diş okuyorsunuz ? siz de boş olduğunuz zaman yardımcı olabilir misiniz sıralamamı söylesem okul önerisi için ?

Dm gelin hocam

Arada kaldığın varsa buraya yaz okuyan farklı yerlerden veya bilen insanlar da çıkabilir bence hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.